19 / 04 / 2024

müze oteli

müze oteli

Baharla birlikte Kapadokya mevsimi de başladı. Bir saatlik bir uçak yolculuğuyla, şehrin tüm karmaşasını geride bırakmaya, eşsiz tarihi ve olağanüstü dokusuyla Kapadokya’da masalsı bir yolculuğa çıkmaya ne dersiniz?

Necmi Asfuroğlu: Müze otelimiz kentin turizmine ve ekonomisine büyük katkı sağlayacak!

Oteli yaptıran firma yetkilisi iş adamı Necmi Asfuroğlu 850 metrekarelik tek parça mozaiğin yer aldığı müze otelimiz, kentin turizmine ve ekonomisine büyük katkı sağlayacak dedi.

Bu ildeki müze otel kiraya verilecek! İhalesi 1 Kasım'da!

Karatay Belediye Başkanlığı, Karatay'daki müze oteli kiraya verecek. Kiralama ihalesi 1 Kasım tarihinde yapılacak.

Antakya Hilton Müze Oteli 100 milyon dolarlık yatırımla yükseliyor!

Sabah Gazetesi'nin yazarlarından Şelale Kadak bugünkü yazısında Antakya'da inşa edilen Dünyanın ilk müze otelinden bahsetti. İşte Şelale Kadak'ın o yazısı...

Antakya Hilton müze oteli inşaatı incelendi!

Kadir Teksöz ve beraberinde esnaf odası başkanları Antakyalı işadamı Necmi Asfuroğlu tarafından yapımı devam eden ve mimar Emre Arolat imzası taşıyan Antakya Hilton müze oteli, ziyaret ederek yetkililerden bilgiler aldılar.

Antakya Hilton Müze Oteli Hatay'ın turizmine ivme kazandıracak!

Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Kadir Teksöz, Esnaf Odası Başkanları, Antakyalı işadamı Necmi Asfuroğlu tarafından yapımı devam eden Antakya Hilton müze oteli, ziyaret ederek yetkililerden bilgiler aldılar.

Konya Beyşehir'e müze yapılmalı!

Selçuk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hüseyin Muşmal, tarihi ve kültürel zenginlikleri ile ön plana çıkan Konya’nın Beyşehir ilçesine bir kent ya da etnografya müze kurulmasının gerekli olduğunu söyledi.

Adana müze kompleksi ilk etabında son aşamaya gelindi!

ADANA Valisi Mustafa Büyük, Milli Mensucat Fabrikası'nın bulunduğu 68 bin 530 metrekareye kurulacak müze kompleksinin ilk etabında son aşamaya gelindiğini, kompleksin, Ortadoğu'nun en büyük müzesi arasında yer alacağını söyledi.

İlk müze oteli Museum Hotel misafirlerine tarihi yaşatıyor!

Baharla birlikte Kapadokya mevsimi de başladı. Bir saatlik bir uçak yolculuğuyla, şehrin tüm karmaşasını geride bırakmaya, eşsiz tarihi ve olağanüstü dokusuyla Kapadokya’da masalsı bir yolculuğa çıkmaya ne dersiniz?

Haleplibahçe Müze Kompleksi'nde sona gelindi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Türkiye'nin en büyük müze kompleksi olan Haleplibahçe Müze Kompleksi'ni gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Haleplibahçe Müze Kompleksi açılış tarihi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Türkiye'nin en büyük müze kompleksi olan Haleplibahçe Müze Kompleksi'ni gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İnönü Müze Evi işlev kazanacak!

İnönü Vakfı Başkanı Özden Toker’le birlikte İsmet İnönü’nün doğduğu evi gezen Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, müze evin daha işlevsel hale gelmesi için birlikte hareket etme kararı aldıklarını söyledi.

Haleplibahçe Müze Kompleksi 2 ay sonra açılacak!

Hizmete açıldığında Türkiye'nin en büyük müzesi unvanına sahip olacak "Haleplibahçe Müze Kompleksi"nde, teşhir edilecek yaklaşık 10 bin eserin bulunduğu döneme ilişkin görsel canlandırmalar yer alacak

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan Şehitler Abidesi müze inşaatı açıklaması!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, 2007 yılında yapılan protokol ile Şehitler Abidesi'nin bulunduğu alanı Kültür ve Turizm Bakanlığı'na devrettiklerini belirterek "Müze inşaatıyla bir alakamız yoktur" dedi..

Tarihi Sirkeci Garı müze oluyor!

Tarihi Sirkeci Garı, müze olarak yeniden düzenleniyor. Karar İBB Meclisi'nde onaylandı, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a yetki verildi..

müze oteli Haberi

müze oteli

Museum Hotel’in ‘Yaşayan Müze’ konsepti ile tarihi yaşayabilir, balonla bu muhteşem coğrafyaya bir de havadan bakabilir, safari ve trekking ile doğada keyifli saatler geçirebilirsiniz.



Baharla birlikte, eşsiz tarihi ve doğasıyla dikkat çeken Kapadokya’ya küçük bir kaçamak yapmanın zamanı da başladı. Kapadokya sadece olağanüstü doğal güzellikleriyle değil; balon turu, safari, trekking gibi alternatifleriyle de çekim merkezi. Özellikle hafta sonu tatilleri için muhteşem bir seçenek sunan Kapadokya’ya kısa bir uçak yolculuğuyla kolayca ulaşabilirsiniz.



Türkiye’nin ilk müze oteli “Museum Hotel”


Binlerce yıllık Kapadokya tarihini her bir köşesinde hissedebileceğiniz muhteşem konumuyla dikkat çeken ve Türkiye’nin ilk müze oteli olan Museum Hotel ise alışılmışın dışında konseptiyle farklı bir konaklama alternatifi arayanların tercihi oluyor. Indigo Group altında faaliyet gösteren ve tüm odaları, restoran, lobi ve dış mekanları...