18 / 04 / 2024

MVK Yapı Work Square fiyat listesi

MVK Yapı Work Square fiyat listesi

MVK Yapı Work Square projesinde yer alan 77 metrekarelik 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 240 bin TL ile 286 bin TL arasında değişiklik gösteriyor

Work Yapı İnşaat Elektrik Hırdavat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Work Yapı İnşaat Elektrik Hırdavat İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Selim  Üzeltürk tarafından kuruldu.

Biz Work Ofis Hizmetleri Ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Biz Work Ofis Hizmetleri Ve Yönetim Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Pınar Massena, Ahmet Semih Mumtas, Akın Arın ve Fibrobeton Yapı Elemanları Sanayi İnşaat ve Ticaret ortaklığında kuruldu.

MVK Yapı Sanayi ve Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Pendik Şubesi açıldı!

MVK Yapı Sanayi ve Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Pendik Şubesi, Erdinç Mavuk, Nurettin Mavuk, Hacı Ertürk Mavuk Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon 100 bin TL sermaye ile 19 Ağustos'ta Pendik'te açıldı.

Tatar Yapı yatırımcısına yüzde 15 kazandırdı!

Tatar Yapı’nın İstanbul Finans Merkezi Ataşehir’de hayata geçirdiği Loft Up/ Work Up projelerinin yarısı satıldı. Metrekaresi 5 bin liradan satışa sunulan projedeki daireler, yatırımcısına şimdiden yüzde 15 kazandırdı.

Tatar Yapı Work Up ne zaman teslim?

1.400 metrekare ofis alanı bulunan projede home office, iş merkezi ve loft bulunuyor. Proje toplam 190 milyon dolar yatırım bedeline sahip. Peki Tatar Yapı Work Up ne zaman teslim?

Work Up Tatar Yapı satış ofisi iletişim!

Tavan yüksekliği 5.50 metre olarak tasarlandığı proje toplam 190 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. Work Up Tatar Yapı satış ofisi iletişim telefon numarası 444 7 594 olarak belirlendi.

Tatar Yapı Work Up satılık!

Toplam 1.400 metrekare ofis alanı bulunan proje İstanbul Uluslararası Finans Merkezi bölgesinde bulunuyor. Tatar Yapı Work Up satılık bağımsız birimlerin fiyatları metrekare birim bazında 5 bin TL'den satışa sunuluyor.

Ataşehir Work Up 5.50 iletişim!

Ataşehir Work Up 5.50 iletişim için 444 7 594 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Tatar Yapı tarafından hayata geçirilen proje 40 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Tatar Yapı Loft Up ve Work Up'da metrekaresi 5 bin TL'den başlıyor!

Tatar Yapı, Atasehir'deki Loft Up ve Work Up projelerinde metrekare yerine 7.6 metreye varan yüksek tavanlı metreküp oranlarını öne çıkarıyor. Metrekare fiyatları ise 5 bin liradan başlıyor.

Ataşehir Work Up 5.50 fiyat!

Ataşehir Work Up 5.50 fiyat listesi metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Teslimleri bu yıl Ekim ayında yapılacak olan projede home office, iş merkezi ve ofisler yer alıyor.

Tatar Yapı Work Up/5.50 iletişim!

Tatar Yapı Work Up/5.50 iletişim için 444 7 594 numaralı telefondan satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. Toplam 85 bin metrekare arsa üzerinde yükselen proje 1.400 metrekare ofis alanından oluşuyor.

Ataşehir Work Up teslim tarihi!

Çift katlı özel otoparkların bulunduğu projenin yatırım bedeli 190 milyon dolar olarak belirlendi. Ataşehir Work Up teslim tarihi bu sene Ağustos ayında yapılması planlanıyor.

Tatar Yapı Work Up fiyatları!

Tavan yüksekliği 5.50 metre olarak tasarlanan proje İstanbul Uluslararası Finans Merkezi bölgesinde hayata geçiriliyor. Tatar Yapı Work Up fiyatları metrekare birim bazında 5 bin TL'den başlıyor.

MVK Yapı Work Square fiyat listesi Haberi

MVK Yapı Work Square fiyat listesi

Work Square, Kurtköy Bölgesi içinde Anadolu Yakası'nda hayata geçiriliyor. Kurtköy Work Square projesi, MVK Yapı tarafından inşa ediliyor.


MVK Yapı Work Square satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


MVK Yapı Work Square kapsamında otel, mağazalar ve de konutlar yer alıyor. Projede yer alan stüdyo ve 3+1 tipindeki konutların tamamı satıldı. 




MVK Yapı Work Square içindeki otel 150 odalı tasarlandı. 40 mağazadan meydana gelen MVK Yapı Work Square projesinde 222 konut bulunuyor. 


MVK Yapı Work Square fiyat listesi!

77 metrekarelik 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 240 bin TL ile 286...