27 / 04 / 2024

Tatar Yapı Loft Up ve Work Up'da metrekaresi 5 bin TL'den başlıyor!

Tatar Yapı Loft Up ve Work Up'da metrekaresi 5 bin TL'den başlıyor!

Tatar Yapı, Atasehir'deki Loft Up ve Work Up projelerinde metrekare yerine 7.6 metreye varan yüksek tavanlı metreküp oranlarını öne çıkarıyor. Metrekare fiyatları ise 5 bin liradan başlıyor.



Tatar Yapı, İstanbul Ataşehir'de hayata geçireceği ev ve ofis projelerinde metrekare yerine metreküp oranlarıyla öne çıkacak.Konutlarda ortalama tavan yüksekliği 3-3.5 metre arasında olduğu düşünülürken, 'Loft Up/7.60' ve ' Work Up/5.50' adı verilen projelerde tavan yükseklikleri 7.60 metre ve 5.50 metre olacak. Loft serisinde 6 proje planlayan şirket 140 metrekare ile 190 metrekare arasında değişen daireler inşa edecek. 25 adet seri şeklinde planlanan Work Up projesinde ise bin 400 metrekare ofis alanı yer alacak. Loft UP/7.60'ta metrekare fiyatı 6 bin lira, Work Up projesinde ise metrekare satış fiyatı 5 bin liradan başlayacak. İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'ne komşu projelerde 85 bin metrekare alandan 190 milyon dolar ciro bekleniyor. 


YENİ PROJELER GÜNDEMDE 


ŞİRKETİN 3'üncü kuşak yöneticileri olduklarını belirten Tatar Yapı Başkan Vekili Mert Tatar "Ev ve ofiste herkes metrekaresini sorardı. Ama ferah ve insan ölçeğinde yasam için tavan yükseklikleri de önemli. Biz Atasehir projelerimizde metreküp büyüklüğü ile öne akacağız" dedi. Tüm projelerini kendi arsaları üzerinde insa ettiklerini belirten Tatar. 

Kağıthane, Beykoz ve İstinye'de yeni projeler planladıklarını söyledi. Tatar Yapı, şirket prensipleri gereği tüm projelerini kendi arsaları üzerinde geliştiriyor. Projelerinin tüm aşamalarında tek yetkili ve finansman konumunda olma özelliğini sürdüren Tatar Yapı, geçmişteki projelerinde olduğu gibi yeni projelerinde de bu calısmasını sürdürecek. 


Star


Geri Dön