27 / 04 / 2024

My life City yavuzlar

My life City yavuzlar

Yavuzlar İnşaat'ın Efeler Güzelhisar Mahallesi Torlak mevkinde inşa edilmesi planlanan Mylife City projesinin örnek dairelerin yıkım işlemlerine başlandı.  

Şirazi Life City resmen başlıyor! Antalya'ya 360 konutluk yeni proje geliyor!

Şirazi Grup Adi Ortaklığı imzası ile hayata geçirilecek olan Şirazi Life City projesi resmen başlıyor. Söz konusu projede 360 konut yer alıyor.

My Tıny Life İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Tıny Life İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nevin Topaloğlu ve Şeyma Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Green Life My Garden 2'de son parseller! Eylül'de teslim!

Green Life My Garden 2 projesinde son parsellerin satışı devam ediyor. Projenin teslimlerinin Eylül ayında yapılması planlanıyor...

Life City Turgutlu tanıtıldı!

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde ÖzManysa İnşaat tarafından yapımına devam edilen Life City Turgutlu projesi törenle tanıtıldı.

City Life Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

City Life Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Semiha Gülcin Pirgaip ve Ataman Pirgaip ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta Ümraniye, Aşağı Dudullu Mahallesi, Hamza Yerlikaya Bulvarı'nda kuruldu.

2002 yılında Ağaoğlu My City'de 80 milyar liraya daire!

2002 yılında Ağaoğlu My City'de bulunan son 16 daire, genişliğine göre 80 milyar liradan (675 adet altın parası) başlayan fiyatlarla satılıyormuş. 380 metrekare büyüklüğündeki villalar ise 300 bin dolara satılıyormuş.

2000 yılında Ağaoğlu My City'de 34 milyardan fiyatlarla daire!

1999 yılında Ağaoğlu My City'de 60 ay vade ile satılan daireler, 34 milyar 120 milyon liradan başlayan fiyatlarla satılıyormuş. 83 metrekarelik stüdyo daire 34 milyar 120 milyon liraya (805 adet altın parası) satılıyormuş.

Ağaoğlu My City İstanbul satışa sunuldu!

Ağaoğlu'nun ilk konut projesi olan Ağaoğlu My City İstanbul Anadolu Yakası'nda 48 bin 270 metrekarelik bir arazide kurulacakmış. İşte Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı özel haber...

1997 yılında Ağaoğlu My City İstanbul satışa sunulmuş!

1997 yılında Ağaoğlu'nun ilk konut projesi olan Ağaoğlu My City İstanbul (Ümraniye), Anadolu Yakası'nda 48 bin 270 metrekarelik bir arazide kurulacakmış. Yüzde 80'i yeşil alana ayrılan sitedeki konutlar dolar bazında sabit taksitlerle satılacakmış

Demirli My City ulaşım!

Demirli My City ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul İl'i Anadolu Yaka'sı Kadıköy İlçe'si Göztepe'de, Hilton Otel'in hemen arkasında yer alıyor. Projede daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

My City ne zaman teslim ediliyor?

Demirli Yapı tarafından hayata geçirilen My City projesinde daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Peki My City ne zaman teslim ediliyor?

Göztepe My City teslim tarihi!

Göztepe My City teslim tarihi olarak 24 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor. Demirli Yapı tarafından hayata geçirilen proje İstanbul İl'i Anadolu Yaka'sı Kadıköy İlçe'si Göztepe'de yükseliyor.

My City Göztepe satış ofisi!

My City Göztepe satış ofisi telefon numarası olarak 444 36 75 belirlendi. 2 kule şeklinde yükselen projede daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

My life City yavuzlar Haberi

My life City yavuzlar

Yavuzlar İnşaat'ın Aykonut alanında inşa edileceği projesinin örnek dairelerinin yer aldığı alanda yıkım işlemlerine başlandı. 

Aydın Kulis Gazetesi'nde yer alan habere göre; daha önce yıkım kararı mahkemeye taşınan firmanın, bu talebinin mahkeme tarafından reddedildiği ogrenildi. Firma çalışanları ve Efeler Belediyesi ekipleri tarafından yıkılıyor.