18 / 04 / 2024

naci güngör deprem açıklaması 2020

naci güngör deprem açıklaması 2020

Jeolog Prof. Dr. Naci Görür, beklenen Marmara depremine ilişkin açıklamalarda bulundu. 1999 depreminde Marmara'da yer kabuğu altında büyük bir enerji biriktiğini belirten Görür, olası bir depremde iki fay hattı birden kırılırsa, İstanbul'da 7.6 büyüklüğünde bir deprem olacağını söyledi. 

İstanbul depreminden en çok bu ilçeler etkilenecek!

Prof. Dr. Naci Görür, büyük İstanbul depreminin gerçekleşme olasılığını yüzde 64 olarak belirtti ve mevcut iyileştirme çalışmalarının can kaybını azaltmayacağını, İstanbul'un rantsal değil, köklü bir kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğunu dile getirdi.

Bu sarsıntı büyük depremi beklediğimiz fayda gerçekleşti!

İstanbulda önceki gün meydana gelen 4.7'lik deprem, kent sakinlerine korku yaşattı. Prof. Dr. Naci Görür, depremin ardından açıklamalarda bulundu...

Prof. Dr. Naci Görür'den endişe yaratan araştırma! Bingöl-Karlıova hattı çok önemli!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür’ün “Uykularımı kaçırıyor” dedi ve dikkat çekerek anlattı. Prof. Dr. Naci Görür 7,4 büyüklüğünde deprem tehlikesine karşı uyardığı Bingöl-Karlıova hattında önemli bir çalışma ile ilgili imzalar atıldığı kaydedildi. 

Naci Görür 'İstanbul'da her an 7'den büyük bir deprem olabilir' dedi' Övgün Ahmet Ercan, 'kanıt gösterin' cevabını verdi

Milyonlarca insan olası İstanbul depremi ile ilgili uzmanların yorumlarını takip etmeye devame diyor. Konuyla ilgili Naci Görür 'İstanbul'da her an 7'den büyük bir deprem olabilir' dedi' Övgün Ahmet Ercan, 'kanıt gösterin' cevabını verdi. 

Kahramanmaraş'tan Hakkari'ye kadar olan şehirlerde deprem riski çoğaldı! Naci Görür, il il uyardı!

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Kahramanmaraş'tan Hakkari'ye kadar olan şehirlerde deprem riskinin yükseldiğine dikkat çekti ve il il uyarılarda bulundu. İşte Görür'ün o açıklaması...

Prof. Dr. Naci Görür'den o şehir için yeni uyarı geldi: 7 ve üzeri deprem olabilir!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Bilim Akademisi üyesi, Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür'den bir uyarı daha geldi. Naci Görür açıklamasında "Türkiye'de herhangi bir yerde, sabah uyandığımızda 7 ve üzeri deprem olabilir." dedi.

İzmir 4.4 büyüklüğünde sallandı, Naci Görür uyardı: Ege Denizi çok sayıda gerilmeli faylarla dolu! 

Türkiye'nin dört bir yanı beşik gibi sallanıyor. Deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür, geçtiğimiz gece Ege'de meydana gelen 4.4'lük depremi X sosyal medya hesabından değerlendirdi. İşte Görür'ün o açıklaması ve gelen yorumlar...

Naci Görür'den korkutan İstanbul depremi açıklaması: Kesinlikle 7'den büyük deprem olacak!

Yerbilimci Prof. Dr. Naci Görür'den korkutan İstanbul depremi açıklaması geldi. Görür "İstanbul’da kesinlikle 7’den büyük bir deprem olacaktır" dedi. 

Prof. Dr. Naci Görür o illeri işaret ederek üstüne basa basa uyardı: 'Bağırıyorum dikkat edin diye'

Prof. Dr. Naci Görür, katıldığı televizyon programında Tunceli ve çevre iller için ciddi bir deprem uyarısında bulunarak ''Bağırıyorum dikkat edin diye'' ifadesini kullandı.

Naci Görür, Murat Kurum'un danışmanı olacağı iddiasına yanıt: Bana rozet takamazsınız!

Deprem Bilimci Prof. Dr. Naci Görür'ün danışmanı olacağına yönelik gelen iddialara Görür'den ''Bana rozet takamazsınız'' açıklaması geldi.

Prof. Dr. Naci Görür '4'ün altındakileri ciddiye almayın' diyerek uyarıda bulundu!

Prof. Dr. Naci Görür, Marmara Körfezi'ndeki peş peşe yaşanan depremler ile ilgili olarak, 4'ün altındaki sarsıntıları ciddiye almadığı kaydetti. Sayın Görür, halihazırda bir deprem beklendiği uyarısını da yine hatırlattı.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan ve Naci Görür'den deprem açıklaması! 2024 depremsiz geçmeyecek!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan ve Naci Görür, bugün Kuşadası Körfezi’nde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki depremle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Prof. Dr. Naci Görür: "Deprem bir milli güvenlik sorunudur"

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum projelerini toplantıda açıkladı. Murat Kurum'un seçim vaatlerini duyurduğu programa Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür de katıldı.

Naci Görür'den Malatya depremi açıklaması geldi! Bir ilçe için 'Acilen deprem dirençli hale getirilmeli' dedi!

İTÜ'lü yerbilimci ve Bilim Akademisi üyesi Prof. Dr. Naci Görür, dün meydana gelen Malatya depreminin ardından önemli açıklamalarda bulundu. İşte Görür'ün X sosyal medya hesabından yaptığı o paylaşım ve gelen yorumlar...

Prof. Dr. Naci Görür'den Adıyaman depremi açıklaması! Artçı bir deprem! Çok yakınında...

Prof. Dr. Naci Görür Adıyaman'da 4 büyüklüğündeki depremin ardından ilk açıklamayı yaptı. Görür, Doğu Anadolu Fayı ve Bitlis-Zagros Bindirme kuşağına dikkat çekti.

naci güngör deprem açıklaması 2020 Haberi

naci güngör deprem açıklaması 2020

Jeolog Prof. Dr. Naci Görür, beklenen Marmara depremine ilişkin açıklamalarda bulundu. 1999 depreminde Marmara'da yer kabuğu altında büyük bir enerji biriktiğini belirten Görür, olası bir depremde iki fay hattı birden kırılırsa, İstanbul'da 7.6 büyüklüğünde bir deprem olacağını söyledi. 

Sözcü'den Hakan Kaya'nın haberine göre; Gazeteci Kenan Taş’ın Yotube kanalına konuk olan Jeolog Prof. Dr. Naci Görür olası Marmara depremine ilişkin korkutan açıklamalarda bulundu.

“MARMARA’DA DEPREMİM ELİ KULAĞINDA”

Görür, 1999 depremi ardından Marmara’nın altındaki yer kabuğunda çok fazla enerji biriktiğine dikkat çekerek, bölgede 30 sene içerisinde deprem olma olasılığını yüzde 64 olarak belirtti. 

Görür, şöyle konuştu: 

- Türkiye’de her an başka yerlerde deprem olabilir ama özellikle benim iki bölge üzerinde bir hassasiyetim var. Bunlardan biri İstanbul. İstanbul’un bir aciliyeti var.

- Bunun da nedeni 1999...