27 / 04 / 2024

Nail Çiler kimdir

Nail Çiler kimdir

GTO Başkanı Nail Çiler, Gebze’nin sanayi ve kültürel yönü hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Çiler, “Kadıköy-Kartal metrosu Gebze’ye kadar gelmeli” dedi.

Gebze Ticaret Odası’ndan M’Expo’ya destek!

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve oda üyelerinden Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi (M’Expo) projesine tam destek geldi.

Nail Çiler: Kentsel dönüşüm Kocaeli için zorunlu!

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği'nin ziyaretinde açıklamalan yapan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Kocaeli'de imar sıkıntısı olduğunu belirtirken, Kentsel Dönüşümün Kocaeli için zorunluluk olduğunun altını çizdi.

Damga vergisinin yükümlüsü kimdir?

Damga vergisi, kişiler veya kuruluşlar arası hukuki işlemlerin geçerliliğini belgeleyen kağıtlardan alınan vergi olarak karşımıza çıkıyor. Peki, damga vergisinin yükümlüsü kimdir? Damga vergisini kim öder?

Kadıköy-Kartal metrosu Gebze’ye kadar gelmeli!

GTO Başkanı Nail Çiler, Gebze’nin sanayi ve kültürel yönü hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Çiler, “Kadıköy-Kartal metrosu Gebze’ye kadar gelmeli” dedi.

Nail Atasoy kimdir?

Mimar Nail Atasoy kimdir? Mimar Nail Atasoy, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nail Atasoy, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Nail Atasoy..

GTO'da kentsel dönüşüm paneli yapıldı!

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ise Ankara'da olması nedeni ile katılamadı Seminer 'de Gebze Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Ipr. Tıilay Esin Tıkansak, '"Kentsel Dönüşüm Ve Sürdürülebilirlik" hakkında konuştu.

Nail Egemen Yerce kimdir?

Mimar Nail Egemen Yerce kimdir? Mimar Nail Egemen Yerce, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Nail Egemen Yerce, bugün çalışmalarına hangi mimarlık firmasında devam etti? İşte Nail Egemen Yerce...

Nail Olpak kimdir?

MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak kimdir? Nail Olpak, ne zamandan beri MÜSİAD Genel Başkanı olarak görev alıyor? İşte MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak 'ın biyografisi..

Nail Çakırhan kimdir?

Türk gazeteci, şair, uluslararası ödüllü mimar ve restoratör Nail Çakırhan kimdir? Nail Çakırhan yaşadığı süre boyunca hangi işlere imza attı? İşte Nail Çakırhan 'ın biyografisi...

Turgut Nail Güven kimdir?

Pera Yapı İnşaat ve Arazi Geliştirme Ltd. Şti.’yi Uğur Özer Özgüven ve Ahmet Kerem Şengezer ile birlikte kuran Turgut Nail Güven kimdir? Güven, Pera Yapı İnşaat ile hangi projeleri hayata geçirdi?

Aykut Mutlu kimdir?

MESA’yı 250 bin liralık ortaklık payı ile kuran Aykut Mutlu kimdir? Aykut Mutlu inşaat sektörüne nasıl girdi? Aykut Mutlu bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi?

Musa Aykaç kimdir?

Nurol GYO’da Genel Müdürlük yapan Musa Aykaç kimdir? Musa Aykaç hangi üniversiteden mezun oldu? Musa Aykaç, Nurol GYO ile hangi projeleri hayata geçirdi? İşte Musa Aykaç'ın biyografisi...

Yaşar Aşçıoğlu kimdir?

Aşçıoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı olan Yaşar Aşçıoğlu kimdir? Yaşar Aşçıoğlu inşaat sektörüne ne zaman girdi? Yaşar Aşçıoğlu bugüne kadar sektörde hangi işlere imza attı?

Nail Çiler kimdir Haberi

Nail Çiler kimdir

GTO Başkanı Çiler, ilçenin artık OSB’ye doyduğunu ve ileriye dönük yatırımların yapılmasını gerektiğini söyledi.


“Yeni bir OSB için yer de yok” diyen Çiler, “Gebze ve bölgenin ilerde yaşayacağı en büyük sorun trafik olacak. Bu nedenle Kadıköy-Kartal metrosu Gebze’ye ve ardından da Dilovası’na kadar gitmeli” dedi.

Nail Bey sizi biraz tanıyabilir miyiz?

-1979 yılından beri Gebze’de yaşıyorum. Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapıyorum. Bu bölgenin geçmişini çok iyi bilen, tanıyan ve hayatın içerisinde olmuş biriyim. Sonuçta Gebzeliyim.

Sohbetimize siyasetle başlayalım isterseniz. Siyasi partilerin aday listesine baktığınızda batı bölgesindeki adayların sıralama listesini nasıl değerlendiriyorsunuz?

-Biz neticede ticaret yapıyoruz. Siyasetin içerisinde olmazsak da Türkiye’deki siyasi reçete ve politikalar bizi de yakından ilgilendiriyor. Bölgemizle ilgili olarak şahsi olarak hep şunu savunuyorum; 1 milyon 220 binden...