29 / 03 / 2024

nakdi ücret desteği ödemeleri

nakdi ücret desteği ödemeleri

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, mart ayına ilişkin Nakdi Ücret Desteği ödemelerinin bugün yapılacağını bildirdi.

Bakan Selçuk duyurdu! Nakdi Ücret Desteği ödemeleri bugün yapılacak!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, şubat ayına ilişkin Nakdi Ücret Desteği ödemelerinin bugün gerçekleştirileceğini duyurdu.

Nakdi Ücret Desteği ödemeleri yapılmaya başlandı!

Ocak ayına ait Nakdi Ücret Desteği ödemelerinin bugün itibarıyla yapılmaya başlandığı bildirildi.

Nakdi Ücret Desteği ödemeleri 9 Şubat'ta yapılacak!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, ocak ayına ilişkin Nakdi Ücret Desteği ödemelerinin 9 Şubat'ta yapılacağını bildirdi.

Nakdi Ücret Desteği ödemeleri bugün başladı!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından, ücretsiz izne ayrılan çalışanların aralık ayına ilişkin Nakdi Ücret Desteği ödemeleri bugün itibarıyla yapılmaya başlandı.

Nakdi Ücret Desteği ödemeleri 9-10 Kasım’da yapılacak!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, ekim ayına ilişkin Nakdi Ücret Desteği ödemelerinin 9-10 Kasım’da yapılacağını bildirdi.

 Nakdi Ücret Desteği ödemeleri 8 Eylül’de başlıyor!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Ağustos ayına ilişkin Nakdi Ücret Desteği ödemelerinin 8 Eylül’de başlayacağını duyurdu.

Haziran dönemi nakdi ücret desteği ödemeleri başladı!

Yeni tip koronavirüsle mücadele döneminde banka hesapları ve PTT üzerinden yapılan nakdi ücret desteği ödemelerinin haziran ayına ait bölümü, hesaplara yatırılmaya başlandı.

Haziran dönemi nakdi ücret desteği ödemeleri 8 Temmuz'da başlayacak!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk:"Haziran dönemine ait nakdi ücret desteği ödemeleri, 8-10 Temmuz tarihleri arasında yapılacak" dedi.

Yeni asgari ücret desteğinde son dakika! SGK resmen açıkladı! Hemen bu detaylara bakın!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), işçi başına aylık 700 Türk Lirası şeklinde belirlenen yeni asgari ücret desteğinin nasıl uygulanacağına ilişkin bir genelge yayımladı. İşte Yeni asgari ücret desteği son dakika detayları...

SGK'den işverenleri üzecek yeni karar: Asgari ücret desteği verilmeyecek!

SGK işveren sahiplerini ilgilendiren yeni kararını açıkladı. Bu sene aylık 700 TL olarak uygulanacak işverenlere yönelik asgari ücret desteğine yönelik genelge yayımladı. Buna göre eksik prim bildiren işverene asgari ücret desteği verilmeyecek.

İşçi başına 500 TL verilecek! Asgari ücret desteğinden kimler yararlanacak, başvurular nereye yapılacak?

Sosyal Güvenlik Kurumu asgari ücret desteği ile ilgili genelge yayımladı. Genelgeye göre asgari ücret desteği ile işçi başına 500 TL verilecek. Peki  Asgari ücret desteğinden kimler yararlanacak, başvurular nereye yapılacak? İşte asgari ücret desteği ile ilgili ayrıntılar...

Asgari ücret için 6 ay boyunca destek ödenecek! 2023 asgari ücret desteğinden kimler faydalanacak?

Özel sektöre verilen asgari ücret desteğinden kimlerin yararlanacağı belli oldu. Söz konusu destek 6 ay süreyle ödenecek. Peki, 2023 asgari ücret desteğinden kimler faydalanacak? İşte detaylar...

Asgari ücret desteğinde rakam artıyor; İşte ödenecek yeni rakam

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, işverenlere asgari ücret desteği için yapılan 400 TL’lik desteğin artacağını açıkladı. Peki yeni asgari ücret desteği kaç TL olacak? İşte detaylar...

Devletten dev destek! 6.9 milyon çalışanı yakından ilgilendiriyor

Kısa çalışma ödeneği, nakdi ücret desteği depremin yaşandığı 11 ilde de çalışanlara rahat nefes aldırdı. İşte tüm detaylar...

Çiftçiler hemen bakın! Şubat ayı mazot gübre desteği il il yattı mı? Şimdi peş peşe gelen açıklamalara bakın!

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan nakdi mazot ve gübre desteği ile kırsal kalkınma desteklerine ilişkin açıklama yapıldı. Çiftçiler hemen bakın! Şubat ayı mazot gübre desteği il il yattı mı? Şimdi peş peşe gelen açıklamalara bakın!

Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği güncellendi! 2023 mazot gübre ödemesi ne zaman, kaç lira? Hemen siz de bakın!

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan nakdi mazot ve gübre desteği ile kırsal kalkınma destekleri ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği güncellendi! 2023 mazot gübre ödemesi ne zaman, kaç lira? Hemen siz de bakın!

Pandemi döneminde verilmişti! Şimdi verilmesi yeniden gündemde!

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremlerden etkilenen on kentte kısa çalışma ödeneği ve nakdi ücret desteği uygulanacağı bildirildi. İşsizlik Sigortası Fonu'ndan karşılanacak olan kısa çalışma ödeneği, depremden etkilenen iş yerleri çalışanlar için ödenecek.

Yaralar sarılmaya devam ediyor! 10 ilde nakdi ücret kararı verildi

Yüzyılın afeti olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkez üslü arka arkaya yaşanan 2 depremin ardından yaralar sarılmaya devam ediyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı yaptığı duyuruda 10 ilde kısa çalışma ödeneği ve nakdi ücret desteği uygulanacak.

Depremin vurduğu bölgeye kısa çalışma ödeneği ve nakdi ücret desteği geliyor!

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli depremlerin vurduğu 10 ilde yaraları sarabilmek adına hemen her gün peş peşe yeni kararlar alınıyor. İşte bu kararlardan biri de bugün açıklandı ve depremin vurduğu 10 il için kısa çalışma ödeneği ile nakdi ücret desteği uygulanacağı duyuruldu.

EYT'den emekli olacaklar dikkat! Kısa çalışma ödeneği alanlar için sevindiren gelişme

EYT düzenlemesinin hayata geçmesi bekleniyor. Kısa çalışma ödeneği ile nakdi ücret desteğinden yararlanan sigortalılar, SGK’ya eksik bildirilen günleri tamamlayabileceği öğrenildi. Uygulamanın nasıl olacağı ise önümüzdeki günlerde belli olacak. İşte tüm ayrıntılar...

Asgari ücret desteği bekleyenler müjde! Artış yaşandı! İşte 2023 asgari ücret desteği tutarı!

Asgari ücret zammından sonra merakla beklenen asgari ücret desteği tutarı açıklandı. İşte detaylar!

nakdi ücret desteği ödemeleri Haberi

nakdi ücret desteği ödemeleri

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Mart ayına ilişkin olarak Nakdi Ücret Desteği ödemelerinin bugün hesaplara geçeceğini söyledi.


CNN TÜRK'te yer alan habere göre; Bakan Selçuk yaptığı yazılı açıklamada, ödemelerin bugün banka hesapları üzerinden yapılacağını belirterek sistemde IBAN bilgisi eksik veya hatalı olanların ödemelerinin ise PTT aracılığıyla yatırılacağını kaydetti.

Dikkat! Mart ayı nakdi ücret desteği yattı mı?

Bakan Selçuk açıkladı! Nakdi ücret desteği ne zaman...