27 / 04 / 2024

nakit destek

nakit destek

Tüm çalışanlara 27 bin lira promosyon İBB tarafından açıklandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, belediye ve şube çalışanlarına 27 bin lira maaş promosyonu ödeyecek. Hemen bakın! İşte ayrıntılar...

Promosyon alamayanlar bunu da kaçırmayın! Başvuran en az 5 bin 400 TL'yi kapacak! Hemen şimdi bakın!

Promosyondan faydalanamayan vatandaşlar, nakit desteklerini araştırırken güzel haber geldi! promosyon gibi tek seferlik değil ve 12 ay boyunca yapılacak. En az 5 bin 400 TL olarak banka hesaplarına yatırılacak. Peki, başvurular nasıl yapılacak? Başvuru şartları açıklandı mı? İşte detaylar...

Destek kesesi açıldı: Ev alacaklara, onaracaklara 500 bin TL'ye kadar nakit, geri ödemesiz para verilecek! 1+1, 2+1, 3+1

Devlet ihtiyaç sahibi milyonlarca kişiye destek ödemesi yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda ev alacak ya da evini onaracak vatandaşlara 35 bin TL ile 500 bin TL arasında destek veriyor. İşte destek ödemelerine ilişkin tüm detaylar...

Şekerbank ve Hepsiburada’dan kadın kooperatiflerine müjde: 250 bin TL'lik  nakit destek sağlanacak!

Hepsiburada ve Şekerbank’ın iş beraberliği ile kadın kooperatiflerine dijital reklam destek paketi kapsamında 20 milyon liralık satış hacmi imkanı yaratılması hedefleniyor. Ayrıca, Finansal ihtiyaçlarını karşılamak ve işlerini büyütmeyi amaçlayan kadın kooperatifleri, bankadan 250 bin TL destek.

Aile Bakanlığı, eşi vefat etmiş kadınlara düzenli nakit yardımı yapıyor!

Türkiye, ihtiyaç sahibi ve eşini kaybetmiş kadınlara yönelik özel bir sosyal destek programını hayata geçirdi. Bu özel programa başvuran eşi vefat etmiş kadınlar, her ay düzenli olarak hesaplanan ve 2 ayda bir olacak şekilde 1.000 TL nakit yardım alıyorlar.  

Aile Bakanlığı'ndan son dakika zamlı nakit desteği! Artık tam tamına 4.404 TL para verilecek!

Aile Bakanlığı'ndan son dakika nakit desteği müjdesi... Aile destek ödemesi gibi 1.250 TL değil tam tamına 4.404 TL para verilecek... Hemen şimdi buraya bakın... Sakın kaçırmayın...

Bu bankadan 240 aya kadar vadeyle ev sahibi olabilirsiniz! Tam 3 milyon nakit destek sağlıyor!

Ev sahibi olmanız bu banka ile 20 yıl süreyle mümkün! Sunulan 3 milyon nakit destek ile hayalinizdeki eve sahip olabilirsiniz. Bu banka, ödeme kolaylığı ve sunduğu yüksek miktardaki nakit desteği ile ev alma hayalinizi gerçeğe dönüştürecek. 

Sosyal destek ödemeleri yükseldi! Aile Bakanlığı 3.038 TL nakit para veriyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan sosyal ekonomik destek paketinin tüm detayları belli oldu. Sosyal destek ödemeleri yükseldi! 3.038 TL nakit para verilecek! 

Ev sahibi olmayanlara 200 bin TL nakit desteği! Aile Bakanlığı müjdeyi verdi!

Ev fiyatlarındaki yükselişle mücadele eden hükümet, ev sahibi olmayan vatandaşlara yönelik büyük bir destek programı başlattı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından geri ödemesiz olarak sunulan 200 bin TL nakit desteği, ev sahibi olma hayallerini gerçeğe dönüştürmek isteyenlere büyük bir fır

PTT'nin emekli kampanyasını duymayan kalmasın! İşte detaylar

PTT, emekli vatandaşlarını sevindirecek bir karşılıksız nakit destek duyurusunda bulundu. Bu nakit desteği, tam 15 milyon emekli vatandaşı kapsıyor. Bu ödeme için yapmanız gereken tek şey, T.C kimlik kartınızla bir PTT şubesine gitmek.

Çocuklu ailelere nakit yardım: Başvurular pazartesi günü başlıyor, 650 TL destek!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından çocuklu ailelere yönelik yapılan destek ödemeleri için başvurular Pazartesi günü başlayacak. Nakit yardım kapsamında, çocuklu ailelere 650 TL'ye varan ödeme yapılacak.

Aile Bakanlığı'ndan çocuklu dar gelirli ailelere maddi yardım: 1 yıl boyunca 4.200 TL destek verilecek!

Aile Bakanlığı, dar gelirli vatandaşlara ve çocuklu ailelere yönelik maddi yardım kampanyalarıyla gündemde. Çocuk sahibi olan ailelere 1 yıl boyunca 4.200 TL nakit yardım sağlanacak. Peki, 2023 yılı sosyal destek yardımından faydalanma şartları neler? Detaylar haberimizde.

Asgari ücretliye müjdeli haber! 3 gün içinde PTT'den 2000 TL alacaksınız!

Asgari ücretle geçimini sağlayan vatandaşlara müjdeli haber geldi. Türkiye Cumhuriyeti Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT), 3 gün içinde yardım parası ödemesi yapacak. Bu ödeme, TC kimlik kartıyla başvuran asgari ücretlilere 2000 TL nakit destek olarak ödenecek.

Emeklilere sevindirici haber! Bayram ihtiyaçlarını karşılamak için 10 bin TL destek verilecek!

Emeklilerin ihtiyaçlarına destek olmak amacıyla Ramazan Bayramı öncesinde yeni bir ödeme kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında, emeklilerin ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olacak 10 bin TL'ye kadar nakit ödeme yapılmaktadır ve başvurular şimdiden başladı.

Emeklilere geri ödemesiz nakit destek! Bu şartı yapana 10 bin TL verilecek!

Emeklilere Nisan ayında ödeme müjdeleri gelmeye devam ediyor. Tek şart bayram öncesinde başvuru yapmak.  10.000 TL karşılıksız destek verilecek. İşte tüm detaylar...

nakit destek Haberi

nakit destek

Tüm çalışanlara 27 bin lira promosyon İBB tarafından açıklandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, belediye ve şube çalışanlarına 27 bin lira maaş promosyonu ödeyecek. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada maaş promosyonlarını anında hesaplara aktarılacağını duyurdu.

Geçtiğimiz günlerde polise 27 bin liralık tekliflerin dağıtılacağı açıklandı. Emekliler için maaş promosyonu talep etme süresi bugün sona eriyor.

İşte ayrıntılar...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB ve iştiraklerinin çalışanlarına 27 bin lira maaş promosyonu alacağını açıkladı. Geçtiğimiz günlerde polislere 27 bin lira terfi ücreti ödeneceği açıklandı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Twitter'da belediyenin tüm çalışanlarına 27 bin lira maaş artışı yapılacağını duyurdu. İmamoğlu, "Çalışanlarımızın refahı için yoğun çalıştık ve iyi bir sonuca ulaştık. İBB ve iştirak şirketleri çalışanlarımızın hesabına tek seferde 27.000 TL...