25 / 04 / 2024

Bu bankadan 240 aya kadar vadeyle ev sahibi olabilirsiniz! Tam 3 milyon nakit destek sağlıyor!

Bu bankadan 240 aya kadar vadeyle ev sahibi olabilirsiniz! Tam 3 milyon nakit destek sağlıyor!

Ev sahibi olmanız bu banka ile 20 yıl süreyle mümkün! Sunulan 3 milyon nakit destek ile hayalinizdeki eve sahip olabilirsiniz. Bu banka, ödeme kolaylığı ve sunduğu yüksek miktardaki nakit desteği ile ev alma hayalinizi gerçeğe dönüştürecek. 



Kira artışlarının gündemde olması ve bu artışların daha da yükselmesi artık kiracıları zor duruma sokuyor. Kiracılar, artan bu fiyatlar nedeniyle kendi evlerine sahip olmak istiyorlar. Ancak son yılda kira artışlarının yanı sıra ev fiyatları da inanılmaz derecede artış gösterdi. Vatandaşlar her ne kadar belli bir birikime sahip olsalar da ev alma konusunda zorluk yaşıyor. Garanti BBVA bu zorluğu kolaylığa dönüştürerek ev sahibi olmak isteyenlere kaçınılmaz bir fırsat sundu. 

Bu bankadan 240 aya kadar vadeyle ev sahibi olabilirsiniz! Tam 3 milyon nakit destek sağlıyor!

Garanti BBVA’dan 3 milyon TL değerinde konut kredisi desteği 

Garanti BBVA’dan ev sahibi olmak isteyenlere esnek ödeme süresi ve ev almak için yüksek miktarda kredi seçeneği geldi. Bankanın sunmuş olduğu bu konut kredisi tam 3 milyon TL değerinde olup 20 yıla kadar süren vadelerle ödenebiliyor. Görülmemiş bir vade sayısına imza atan Garanti BBVA, bu kez ev sahibi olmak isteyenlere bir mucize gibi görünüyor. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön