20 / 04 / 2024

Promosyon alamayanlar bunu da kaçırmayın! Başvuran en az 5 bin 400 TL'yi kapacak! Hemen şimdi bakın!

Promosyon alamayanlar bunu da kaçırmayın! Başvuran en az 5 bin 400 TL'yi kapacak! Hemen şimdi bakın!

Promosyondan faydalanamayan vatandaşlar, nakit desteklerini araştırırken güzel haber geldi! promosyon gibi tek seferlik değil ve 12 ay boyunca yapılacak. En az 5 bin 400 TL olarak banka hesaplarına yatırılacak. Peki, başvurular nasıl yapılacak? Başvuru şartları açıklandı mı? İşte detaylar...



Türkiye'de son zamanlarda emeklilik promosyonu gündem oldu. Emeklilik promosyonunda yarışa giren bankalar bir bir fiyat arttırdı. Vatandaşlar da bu yarıştan kârlı çıktı. Ancak promosyondan faydalanamayan vatandaşlar da nakit desteklerini araştırmaya başladı. Bu vatandaşlar için de devlet harekete geçti. ilgili harekete geçti. PTT tarafından çok güzel bir gelişmenin detayları açıklandı. Başvurular E-devlet'ten paralar PTT'den gelecek.

İşte ayrıntılar...

 Ziraat, Garanti, İŞ Bankası, Yapı Kredi, Akbank değil! Promosyon alamayanlar bakın PTT az önce açıkladı

Başvuruları resmen PTT üzerinden başlatılan yardım, promosyon gibi tek seferlik değil ve 12 ay boyunca yapılacak. Aile Destek Programı kapsamında ödemeler yapılan ödemeler en az 5 bin 400 TL olarak banka hesaplarına yatırılacak.

Peki, başvurular nasıl yapılacak? Son tarih ne zaman? Başvuru şartları açıklandı mı? İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön