05 / 05 / 2024

namık bahri uğraş kimdir

namık bahri uğraş kimdir

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yönetim kurulu üyesi Namık Bahri Uğraş görevinden ayrıldı. Yönetim kurulu üyesi ve başkan vekili olarak göreve Uğurcan Giray getirildi.

'Şu anda dolarda boğa trendiyle uğraşması çok zor' diyen uzmanlar açıkladı! Dolar son bir yılın rekorunu kırmaya geliyor

Dolar/TL kuru ABD faiz oranlarının daha uzun süre yüksek kalacağına dair beklentilerin yükselmesi ile son bir yılın en iyi çıkışına hazırlanıyor.

Almanya'da kiralarda patlama yaşanıyor! İşte kiraların en yüksek ve en düşük olduğu şehirler!

Alman konut piyasasındaki kriz giderek daha da büyürken, Almanya'da en yüksek kira oranına sahip olan şehrin Münih, en düşük olanın da Saksonya'nın Erzgebirgskreis bölgesi olduğu belirtildi.

Borsa İstanbul'da küçük ve büyük yatırımcılar arasında uçurum var!

Borsa İstanbul’da yatırımcıların portföy büyüklüklerine göre dağılımları büyük ve küçük yatırımcılar arasında büyük bir uçurum olduğunu ortaya çıkardı.

BİM'de 12 parça çay takımı 169 TL'ye, 6'lı kase 59 TL'ye, 6'lı su bardağı 79 TL'ye düştü! BİM 29 Aralık kataloğu

BİM'in 29 Aralık 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Katalogda pek çok ürün uygun fiyata satışa sunuldu. İşte BİM 29 Aralık 2023 aktüel ürünler kataloğu...

A101'de yüzde 30'a varan indirim! Çaykur çay 70 liraya, çamaşır suyu 85 liraya düştü! A101 23 Aralık kataloğu...

A101'in indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. İndirimler 23-29 Aralık tarihleri arasında satışa çıkarılacak. İşte A101  aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

A101'de 12'lı tuvalet kağıdı 65 TL'ye, 1 kg çay 125 TL'ye, ayçiçek yağı 170 TL'ye satılacak! A101 2 Aralık kataloğu

A101 indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. İndirimler 2-8 Aralık tarihleri arasında geçerli olacak. A101 2 Aralık kataloğu fiyat listesi...

Orhan Pamuk'un davalık olduğu apartmana riskli denmişti: Keşif yapıldı! 

Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk'un 6 daire sahibi olduğu ve riskli yapı çerçevesinde yıkılmasını istemesi üzerine komşularıyla davalık olduğu Taray Apartmanı'nda mahkeme heyeti tarafından keşif yapıldı.

A101'den dev indirim! Dip fiyatlar tek tek açıklandı: Tereyağı, kırmızı et, peynir, salça! A101 aktüel ürünler kataloğu

A101'in Büyük olduğu için ucuz, ucuz olduğu için büyük" kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında pek çok ürün uygun fiyata satışa çıktı. İşte A101 aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

My Uğraş İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

My Uğraş İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 750 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yiğit tarafından kuruldu.

Küçük esnafı koruyacak yeni düzenleme geliyor! Sistem baştan sona değişecek!

Ticaret Bakanlığı, ticarette küçük esnafı koruyacak bir taslak hazırladı. Buna göre; AVM, mağaza, bayi işletme ve perakende ticaretle uğraşan esnaf arasındaki zincir, tekrar yapılandırılacak.

İstanbul Havalimanı günlük 1511 uçuşla Avrupa'nın lideri oldu!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul Havalimanı'nın, 21-27 Ağustos haftasında, günlük ortalama 1511 uçuşla Avrupa'nın lideri olduğunu açıkladı.

Kira krizi satılık konut sayısını artırdı!

Kon Yapı CEO’su Berna Mun yaptığı açıklamada kiralık konutların karaborsaya düştüğünü kaydederek, kiracı ile uğraşmak ev sahiplerinin evlerini satmayı tercih ettiğini belirtti.

İstanbul Havalimanı günlük 1419 uçuşla Avrupa'nın zirvesinde!

İstanbul Havalimanı, geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği günlük ortalama 1419 uçuşla Avrupa'daki en yoğun havalimanı oldu.

namık bahri uğraş kimdir Haberi

namık bahri uğraş kimdir

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yönetim kurulu üyesi Namık Bahri Uğraş görevinden ayrıldı. Yönetim kurulu üyesi ve başkan vekili olarak göreve Uğurcan Giray getirildi. 


Açıklama:


07.05.2015 tarihinde yapılan yönetim kurulu toplantımızda, yönetim kurulu üyeliğinden ayrılan Namık Bahri Uğraş'ın yerine Kurumsal Yönetim Komitemiz'in önerileri ile Uğurcan Giray'ın  ilk genel kurul toplantısında genel kurulun onayına sunulmak üzere, Türk Ticaret Kanunu madde 363 uyarınca Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Vekili olarak seçilmesine oybirliği ile karar verilmiştir.

Yatırımcılarımıza ve kamuoyuna saygı ile duyurulur.


Uğurcan Giray...