31 / 12 / 2025

Namlı Osmanlı Konağı nerede

Namlı Osmanlı Konağı nerede

Butik otel konseptinde hizmet verdiklerini belirten Namlı Osmanlı Konağı Genel Müdürü Büal Ayvaz, son dönemde bölgenin turistik açıdan önem kazandığını ve otel olarak kültür turlarına ev sahipliği yaptıklarını kaydetti.

Niğde'deki Kadıoğlu Konağı 1.1 milyon TL'ye restore ediliyor!

Niğde Belediyesi, Osmanlı döneminde yapılan tarihi Kadıoğlu Konağı'nı restore ediyor. Konağın restorasyon maliyeti 1 milyon 100 bin TL olacak.

Hacı Bekir Zade Ağa Konağı turizme kazandırılıyor!

Erzurum'da 1912'de yapılan ve Osmanlı mimarisinin nadide sivil örneklerinden tescilli Hacı Bekir Zade Ağa Konağı, turizme kazandırılmayı bekliyor.

Sivas Muammer Kangal Konağı restore edildi!

Sivas'taki geleneksel Osmanlı sivil mimarisinin en güzel örneklerinden biri olan Muammer Kangal Konağı, Sivas Belediyesi'nin gerçekleştirdiği çalışmalarla restore edildi.

İş adamı Murat Uysal Cumalıkızık'taki harabe konağı restore ettirdi!

İş adamı Murat Uysal, UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan 700 yıllık Osmanlı köyü Cumalıkızık'ta harabe bir konağı alıp restore ettirdi.

700 yıllık Osmanlı köyü Cumalıkızık'ta harabe konak restore edildi!

İstanbul'da gıda sektöründe 42 yılını geçiren tarihe meraklı olan iş adamı Murat Uysal, emekli olduktan sonra UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne alınan 700 yıllık Osmanlı köyü Cumalıkızık'ta harabe bir konağı restore ettirdi.

Bodrum Eldebran Osmanlı Konağı açıldı!

Geçtiğimiz günlerde Bodrum Orta Kent Yahşi de yapılan Eldebran Osmanlı Konağı’nın Bodrum’ da yapılan açılışı birbirinden ünlü simaları bir araya getirdi.

Ordu Vali Konağı'nın restorasyon ihalesi Temmuz'da yapılacak!

Altınordu ilçesi Taşbaşı Mahallesi Sıtkıcan Caddesi’nin girişinde 19. yüzyılın Osmanlı mimarisiyle inşa edilen ve 3 yıldır ödenek bekleyen tarihi Vali Konağı’nın restorasyonu için Temmuz ayında ihaleye çıkılıyor.

Osmanlı konağı restore edildi!

Osmanlı dönemine ait birçok cami, köprü, han, hamam, kütüphane ve medrese gibi eserlerin günümüze ulaştığı Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'ya bir Osmanlı eseri daha kazandırıldı.

Ordu Eski Vali Konağı restore ediliyor!

Ordu’nun Taşbaşı Mahallesi Sıtkıcan Caddesi’nin girişinde yer alan, 19. yüzyılın sonlarına doğru Osmanlı mimarisiyle yapılan ve Valilik Konutu olarak kullanılan “Eski Vali Konağı” binasının restorasyonu bu yıl içerisinde gerçekleştirilecek...

Namlı Osmanlı Konağı, kültür turlarına ev sahipliği yapıyor!

Butik otel konseptinde hizmet verdiklerini belirten Namlı Osmanlı Konağı Genel Müdürü Büal Ayvaz, son dönemde bölgenin turistik açıdan önem kazandığını ve otel olarak kültür turlarına ev sahipliği yaptıklarını kaydetti.

Porland Ottoman Koleksiyonu, Osmanlı mutfağını evinize taşıyor!

Porland’ın yepyeni Ottoman Koleksiyonu, Osmanlı sanatının inceliklerini taşıyan desenleriyle sofralara zarafet katmaya hazırlanıyor

OnaltıDokuz İstanbul'un 30. katı Osmanlı motifleriyle tasarlandı!

Astay Gayrimenkul, Zeytinburnu'nda hayata geçirdiği OnaltıDokuz İstanbul Projesi'nin otuzuncu katındaki 184 metrekarelik özel dairesini Osmanlı motiflerine uygun olarak dekore etti

Osmanlı Beylife Rezidans'ta 70 bin TL'ye! Ara ödemeyle!

Osmanlı İnşaat tarafından Avrupa Yakas'nın gözde yerleşim yerlerinden Beylikdüzü'nde hayata geçirilen BeyLife Konutları projesinde teslimlerin bu yıl sonunda gerçekleştirilmesi plânlanıyor...

Namlı Osmanlı Konağı nerede Haberi

Namlı Osmanlı Konağı nerede


Namlı Osmanlı Konağı, Bilecik'in Söğüt ilçesinde butik otel olarak hizmet veriyor. Konak, Söğüt Belediyesi tarafından yapılarak yaklaşık iki yıl önce Namlı Grubu'na teslim edildi. Butik otel konseptinde hizmet verdiklerini belirten Namlı Osmanlı Konağı Genel Müdürü Bilal Ayvaz, son dönemde bölgenin turistik açıdan önem kazandığını ve otel olarak kültür turlarına ev sahipliği yaptıklarını kaydetti. 

Namlı Osmanlığı Konağı'nın Söğüt Belediyesi tarafından yapıldığı bilgisini veren Ayvaz, "Eskişehir'deki Namlı Pastırma ve Sucuklan'nın sahibi olan ve Grand Namlı Otel'i işleten yatırımcı aile, binayı teslim alarak düşündükleri konsepte uygun bir renovasyon yapmış ve binayı 28 odalı, 75 yatak kapasiteli, Osmanlı temalı bir butik otel haline getirmiş. Namlı Osmanlı Konağı, her odası farklı dizayn edilmiş, her detayıyla Osmanlı esintisi hissettiren bir otel" ifadelerini kullandı. ,


Kültür turlarında gruplara...