25 / 04 / 2024

nar life tepe inşaat

nar life tepe inşaat

Dairelerin fiyatlarının 183 bin TL'den başladığı Nar Life projesi İstanbul Maltepe'de hayata geçiriliyor...

Tepeşehir Life Masadağı'nda teslimler 2025 Ağustos'ta! 

Tepeşehir Life Masadağı projesinde konut satışları başladı. Projede teslimlerin 2025 Ağustos'ta yapılması planlanıyor. Peki Tepeşehir Life Masadağı'nda konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Çınar Life nerede? Çınar Life konutları ne kadar?

Dolunay Mühendislik imzasıyla inşa edilen Çınar Life projesinde satışlar devam ediyor. Çınar Life projesinde toplam 103 adet konut bulunuyor.

Çınar Life satışta! Yeni proje

Dolunay Mühendislik imzasıyla Pendik'te inşa edilen Çınar Life projesinde satışlar başladı. Çınar Life projesinde toplam 103 adet konut yer alıyor.

S Life Ekspres fiyat!

Yüzde 70'si satılmış durumda olan S Life Ekspres Basın Ekspres Yolu Çınar Caddesi üzerinde 2 blok şeklinde yükseliyor.  S Life Ekspres fiyat listesi 451 bin TL'den başlıyor.

S Life Ekspres'te fiyatlar 451 bin TL'den başlıyor! Yeni Proje!

Si Yapı ve Sak Group ortaklığında inşa edilen S Life Ekspres projesi Basın Ekspres Yolu Çınar Caddesi üzerinde yer alıyor. Proje toplam 184 daireden meydana geliyor.

Çınar Life İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınar Life İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye ile Özgür Gül ve Naim Sarı ortaklığında kuruldu.

Tepe Aura Sırapınar fiyat!

Toplam 96 adet daireden meydana gelen Tepe Aura Sırapınar projesinde ön satışlar başladı. İşte Tepe Aura Sırapınar fiyat listesi...

Dumlupınar Life Point 101 fiyat!

Çelikyay İnşaat ve Kızıl-Öz Yapı imzası taşıyan Dumlupınar Life Point 101 projesinin 2018 yılı Aralık ayında tamamlanması planlanıyor. İşte Dumlupınar Life Point 101 fiyat...

Life Point 101 fiyatları!

Ocak ayında yapımına başlanacak olan Dumlupınar Life Point 101 projesi 101 dairelerden oluşuyor. Life Point 101 fiyatları 149 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Ankara Altındağ'da Hasköy Savaştepe Camii açıldı!

ALTINDAĞ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ilçedeki pek çok açılışa katılarak vatandaşlarla bir araya geliyor. Başkan Tiryaki son olarak, Gülpınar Mahallesi'ne yapılan Hasköy Savaştepe Camii'nin açılışına katıldı.

Fikirtepe'de Alya Life Residence projesine başlandı!

Fikirtepe'de Ekşioğlu İnşaat Alya Life Residence projesine start verdi. Ekşioğlu Yapı Genel Müdürü Pınar Sıvacı inşaat ruhsatını Eylül ayında aldıkları Alya Life Residence projesinde tapularını müşterilerine verdiklerini söyledi.

Maltepe Nar Life'ta daire teslimlerine başlandı!

Ünlü mimar Nevzat Sayın imzasını taşıyan ve renk uzmanları ile oluşturulan özel konsept dış mimarisi ile dikkat çeken Narlife, ilk sakinlerini ağırlamaya başladı.

Balat Life Nar Bursa satış ofisi!

Balat Life Nar Bursa projesi 14 dönüm arazi üzerinde yer alıyor. Projede toplam 84 adet daire ve 13 adet dükkan bulunuyor. Balat Life Nar Bursa satış ofisi haberimizde yer alıyor.

nar life tepe inşaat Haberi

nar life tepe inşaat

Tepe İnşaat projesi olarak yaşama geçirilen Nar Life, toplamda 609 adet konuttan meydana geliyor. Proje, İstanbul Anadolu yakası Maltepe'de yükseliyor.


Satış sürecine devam edilen Narlife'ta daireler 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Proje, 29 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor.


Lokasyon olarak, Bağdat Caddesi'ne 7 kilometre mesafede konumlanan Maltepe Nar Life'ta dairelerin teslimlerinin 2015 yılı Haziran ayında yapılması planlanıyor.



120 aya kadar taksitlendirme imkanı sunulan Narlife Maltepe'de; stüdyo daireler 39,92 metrekare ile 46,28 metrekare, 1+1 daireler 51,76 metrekare ile 65,18 metrekare, 2+1 daireler 90,21 metrekare ile 113,78 metrekare, 3+1 daireler 140,62 metrekare ile 166,73 metrekare, 4+1 bahçe dubleksleri 158,59 metrekare arasında alanlara sahip.


Maltere Narlife'ın sosyal donatı alanları arasında; kafeterya, sauna, açık yüzme havuzu, market, çocuk oyun alanı...