28 / 03 / 2024

Narin Park son 50 daire

Narin Park son 50 daire

Martı GYO, projenin ilk etabı Erguvan sitesinde satışlar tamamlanmasına rağmen, kiralamanın yanı sıra satın almaya yönelik talep sebebiyle, uzun vadeli olarak elinde tutmayı planladığı mülkiyetindeki kiralama amaçlı 50 daireyi satışa sunma kararı aldı.

Çerkezköy Narin Park Konutları'nda sona doğru!

Tekstil sektöründeki firmaların yoğun olarak bulundukları yerlerden biri de Çerkezköy. Özellikle boya terbiye fabrikalarının kümelendiği Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde yaklaşık 240 firma faaliyet gösteriyor.

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe metro hattının ihalesi bugün!

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe metro hattının ihalesi bugün saat 10:00'da gerçekleşecek. Toplam 11 istasyonun yer aldığı Ümraniye-Ataşehir-Göztepe metro hattı projesinin ilk durağı Göztepe 60.Yıl Parkı son durağı ise Kazım Karabekir istasyonu olacak.

Çerkezköy Narin Park Konut Projesi revize değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, portföyünde yer alan Tekirdağ Çerkezköy Narin Park Konut Projesini değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edildi.

Martı GYO Çerkezköy Narin Park değerleme raporunu yayınladı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Martı GYO Çerkezköy Narin Park değerleme raporunu yayınladı.

Olimpa Park: Son daireler için avantajlı teklifler!

Bütçeye ve ödeme şekline göre özel avantajlar sunan Olimpa Park Plus, %30 Peşin 36 Ay 0 Faiz ve 120 Aya Kadar Vade fırsatıyla sizleri Başakşehir’in merkezinde yaşamaya davet ediyor.

Martı GYO Çerkezköy Narin Park Konut Projesi değerleme raporu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Şirket portföyünde yer alan Tekirdağ Çerkezköy Narin Park Konut Projesi' ne ait değerleme raporunun revize edilmiş halini KAP'a bildirdi.

Narin Park projesinin ilk etap satışları devam ediyor!

Trakya'nın ilk modern ve büyük projesi Narin Park'ın ilk etabı olan Erguvan Sitesinde satışlar devam ediyor. Çerkezköy'e farklı bir yaşam konsepti kazandıran Narin Park projesinde kiralama hizmeti de sunuluyor.

Narin Park projesinin ilk etabında 1+1 daireler tükendi!

Trakya'nın ilk modern ve büyük projesi Narin Park'ın ilk etabı olan Erguvan Sitesi'nde satışlar devam ediyor. Çerkezköy'e farklı bir yaşam konsepti kazandıran Narin Park projesinde kiralama hizmeti de sunuluyor.

Narin Park Evleri'nin Erguvan Sitesi'nde satışlar devam ediyor!

Trakya'nın ilk modern ve büyük projesi Narin Park'ın ilk etabı olan Erguvan Sitesi'nde satışlar devam ediyor. Projenin 548 konutluk ilk etabında satışlar devam ediyor.

Narin Park Erguvan Sitesi 7 bin konuttan meydana gelecek!

TRAKYA'nın ilk modern ve büyük projesi Narin Park'ın ilk etabı olan Erguvan Sitesi'nde satışlar devam ediyor. Çerkezköy'e farklı bir yaşam konsepti kazandıran Narin Park projesinde kiralama hizmeti de sunuluyor.

Çerkezköy Narin Park Konut Projesi değerleme raporu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, portföyünde yer alan Tekirdağ Çerkezköy Narin Park Konut Projesi ait değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a bildirilen rapor...

Oruç Baba Parkı son anda imara açılmaktan kurtuldu!

Oruç Baba Parkı son anda imara açılmaktan kurtuldu. Oruç Baba Türbesi'nin bulunduğu park yapılaşmaya açılmaktan kurtuldu. Park, 'Sosyal Kültürel Tesisler Alanı'ndan çıkarılarak, 'Cami ve Park Alanı'na alındı.

Tay Park'ı son 1 yılda 350 bin kişi ziyaret etti!

Tay Parkı son bir yılda yaklaşık 350 bin kişi ziyaret etti. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, hem yetişkin hem de minik hayvanseverler için İzmir’in en güzel tesislerinden biri olan Tay Park’ı daha da geliştireceklerini söyledi.

Narin Park son 50 daire Haberi

Narin Park son 50 daire


Sanayi tesislerinin İstanbul dışına çıkmasıyla cazibe merkezi haline gelen Çerkezköy’e ilgi büyük...


Trakya'nın  ilk modern ve büyük projesi  Narin Park’ı Çerkezköy’de hayata geçiren Martı GYO, projenin ilk etabı Erguvan sitesinde satışlar tamamlanmasına rağmen, kiralamanın yanı sıra satın almaya yönelik talep sebebiyle, uzun vadeli olarak elinde tutmayı planladığı mülkiyetindeki kiralama amaçlı 50 daireyi satışa sunma kararı aldı. Kira yatırım değeri yüksek olduğu için GYO bünyesinde tutulan daireler, bölgedeki sanayi yatırımlarına bağlı nüfus artışına bağlı taleplere cevap verebilmek için satışa çıkıyor. 


Kira öder gibi ev taksitleri...


Konforlu bir yaşamdan ve karlı bir yatırım beklenen her şeyi sunan Narin Park’tan daire alanlar, Martı GYO’nun sağladığı özel indirimli faiz oranından yararlanmanın yanı sıra, kira öder gibi ev taksitlerini ödeme şansını elde edecekler. 30 yıla kadar vadelendirme...