20 / 04 / 2024

Narlıdere kreş yapımı

Narlıdere kreş yapımı

İzmir Narlıdere Belediyesi tarafından yapımına başlanan ilk kreş inşaatında sona gelindi. Kreş, okul öncesi eğitim yönetmeliklerine ve Milli Eğitim Bakanlığı kurallarına uygun olarak inşa edilecek.

CHP İl Başkanına ait olduğu ortaya çıkmıştı! Kaçak yapıya 1 milyon 300 bin TL'lik ceza kesildi! 

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun İzmir Narlıdere Sahilevleri’nde mühürlenen kaçak yapısına rekor ceza kesildi. Narlıdere Belediyesi encümeni izinsiz ve ruhsata aykırı işlemler için 1 milyon 300 bin Türk Lirası fatura çıkarttı. 

İzmirlilere müjde! Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu açıldı!

Milyonlarca İzmirli tarafından merakla beklenen Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu'nun açılışı yapıldı. Söz konusu metro hattı 15 Nisan tarihine kadar ücretsiz olacak.

Fahrettin Altay – Narlıdere Metrosu 24 Şubat'ta açılıyor!

İzmirli vatandaşlar tarafından merakla beklenen Fahrettin Altay – Narlıdere Metro Hattı 24 Şubat'ta hizmete açılıyor. 7 istasyondan oluşan hatla Evka-3’e kadar kesintisiz ulaşım sağlanmış olacak.

Narlıdere Belediyesi, İzmir'de 12 konut satacak!

İzmir İli Narlıdere Belediye Başkanlığı, İzmir Narlıdere'de yer alan 12 adet konutu satışa çıkardı. Konutların satış ihalesi 26 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Onag Narlıdere konut projesi satışta! Peşin ödemelerde yüzde 5 indirim fırsatı!

ONAG Yapı Mimarlık Mühendislik şirketi tarafından inşa edilen Narlıdere'de satışlar devam ediyor. Projenin 2023 Ekim ayında teslim edilmesi planlanıyor. 

Narlıdere Belediyesi İzmir'de tam 12 konut satacak! İzmir'in göbeğinde konut fırsatını kaçırmayın!

İzmir İli Narlıdere Belediye Başkanlığı, İzmir Narlıdere'de yer alan 12 adet konutu satışa çıkardı. Konutların satış ihalesi 7 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu'nda sevindiren gelişme: Yüzde 50'si tamamlandı!

İzmir'de yapımı devam eden Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu'nun ray döşeme işlemlerinin yarısı tamamlandı.

İzmir Narlıdere kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm projesi için el birliği yapan Narlıdere Belediye Başkanı ve Ali Engin dava hakkında basın açıklamasında bulundu.

İzmir Narlıdere’de kentsel dönüşüm projesine dava açıldı!

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm projesinden memnun olmayan vatandaşlar dava açtı.

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm süreci nasıl olacak?

İzmir'de Narlıdere'de 4 mahallede hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesini Narlıdere Çatalkaya Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Haydar Esen ve S.S. Çatalkaya Konut Yapı Kooperatif Başkanı Zeynal Koçak değerlendirdi.

İzmir Narlıdere'deki kentsel dönüşüm planına halktan itiraz! 

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm sürecinde mağdur olan halk dönüşüm planlarına itiraz etti. Dönüşüm planına itiraz eden halk, itirazlarına yanıt alamadıkları için hukuki süreç başlattılar. 

İzmir Narlıdere’de kentsel dönüşüm için dava açıldı! 

İzmir Narlıdere’de kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde  yer alan dört mahalle için dava süreci başlayacak.

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm iki yılda tamamlanacak!

İzmir Narlıdere Belediyesi tarafından başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin çalışmaların iki senede tamamlanacağını dile getirdi. 

Narlıdere kreş yapımı Haberi

Narlıdere kreş yapımı

Okul öncesi eğitim yatırımlarını hızlandıran İzmir Narlıdere Belediyesi, belediye bünyesindeki ilk kreşin inşaatında sona gelindi.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; 70 öğrenci kapasiteli anaokuluna, bir ayda 30'un üzerinde veli ön kayıt yaptırdı. Kayıtların eylül ayına kadar süreceği kaydedildi.

Başkan Ali Engin, "Hedefimiz 5 yılda, beş anaokulu daha açmak" diye konuştu. Kreş, okul öncesi eğitim yönetmeliklerine ve Milli Eğitim Bakanlığı kurallarına uygun olarak inşa...