28 / 03 / 2024

Nata İncek Konutları lokasyon

Nata İncek Konutları lokasyon

Nata Holding tarafından hayata geçirilen Nata İncek'te fiyatlar 950 bin liradan başlıyor. Projede daire tipleri 4+1 ve 6+1 olarak tasarlandı.

Nata Bahçelievler 15 soruda tüm detaylarıyla!

Nata Bahçelievler projesiyle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Nata Bahçelievler projesinde kaç konut yer alacak? Nata Bahçelievler Projesi'ndeki konutların fiyatları ne kadar? Nata Bahçelievler 15 soruda tüm detaylarıyla...

İncek BellaPais Konutları lansmana özel fiyatlarla satışa çıktı!

Barış İnşaat'ın "İncek'te Akdenizli" temasıyla projelendirilen İncek BellaPais Konutları, lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu. 3 adada, 105 bin metrekare inşaat, 30 bin metrekare arsa alanının yarısı sosyal tesislere ayrıldı.

Uptown İncek'te son fırsatlar!

Ankara'da yükselen Uptown İncek Konutları'nda kalan son daireler için cazip teklifler sunuluyor..

Uptown İncek eğitim kurumlarına yakınlığıyla dikkat çekiyor!

Ankara'da hayata geçirilen Uptown İncek konutlarında, “town” konsepti ile kendilerini spordan sanata çok sayıda alanda geliştirme olanağı bulan çocuklar, hemen yanı başlarındaki kaliteli eğitim kurumları ile yeni sınav sisteminin de en şanslıları oldu.

Uptown İncek Konutları ile 4 mevsim sosyalleşin!

Uptown İncek Konutları alıcılarını bekliyor. Sosyal donatı alanlarına güvenen Uptown İncek Konutları komşuluk ilişkilerini güçlendirmeyi hedefliyor.

Sultangazi Tempoint Konutları satılık!

Tem Point Projesi İstanbul Sultangazi'de Gül Proje ve Nata Holding ortaklığıyla hayata geçirildi. Tempoint Konutları için 10 bin TL peşinat sonrasında yüzde 80'i için banka kredisi kullanılabiliyor...

Tempoint Konutları Sultangazi ödeme planı!

2019 yılının ikinci yarısında daire teslimleri yapılacak olan Tempoint Konutları projesi Gül Proje ve Nata Holding ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Projede 10 bin TL peşinatla ev sahibi olmak mümkün...

Ankara Atabilge İncek Konutları satış ofisi!

Toplam 696 adet konuttan meydana gelen Ankara Atabilge İncek Konutları 300 milyon TL yatırım bedeliyle inşa ediliyor. İşte Ankara Atabilge İncek Konutları satış ofisi bilgileri...

Atabilge İncek Konutları satılık!

300 milyon TL yatırım bedeline sahip Atabilge İncek projesi 696 adet daireden meydana geliyor. Atabilge İncek Konutları satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Atabilge İncek Konutları geliyor!

Atabilge İncek Konutları, Atabilge İncek Yapı Kooperatifi tarafından Ankara Gölbaşı'nda hayata geçirilecek. Proje 5 blok halinde yükselecek..

Tempoint Konutları ne zaman teslim?

Tem Point projesi İstanbul Anadolu Yakası Sultangazi'de Gül Proje ve Nata Holding tarafından hayata geçirildi. Tempoint Konutları ne zaman teslim?

Uptown İncek Konutları'nda doluluk oranı arttı!

İncek’in en kupon lokasyonunda yer alan ve TED Ankara Koleji’nin adeta kapı komşusu olan Uptown İncek Konutları’nda da doluluk oranının kısa süreli artışında, önemli okulların tam merkezinde yer almasının büyük etkisi olduğu ifade ediliyor.

ONS İncek Konutları güncel satış fiyatları!

ONS İncek Konutları güncel satış fiyatları minimum 450 bin TL'den başlıyor. Proje 39 bin 168 metrekare alan üzerine üç blok olarak inşa ediliyor...

Nata İncek Konutları lokasyon Haberi

Nata İncek Konutları lokasyon

Nata Holding tarafından hayata geçirilen Nata İncek'te fiyatlar 950 bin liradan başlıyor. Projede daire tipleri 4+1 ve 6+1 olarak tasarlandı. 


Ankara ilinin Gölbaşı ilçesine bağlı İncek bölgesinde yükselen Nata İncek projesinde ödemeler yüzde 1 peşinatla, 1 yıl ödemesiz 120 ay 0,6 faizle, 60 ay 0 faizle yapılıyor.


Sosyal alanları arasında kapalı otopark, kapalı yüzme havuzu ve sauna gibi imkanların bulunduğu projede 175 adet daire bulunuyor.


Teslimlerin 2016 yılında yapılması planlanan projede fiyatlar 950 bin TL'den başlayıp 1 milyon 400 bin TL'ye kadar yükseliyor.


Nata Holding imzası taşıyan Nata İncek projesinde 4 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor.





Nata İncek Konutları iletişim;

Telefon: 0 (312) 489 83 84

Web adresi: