24 / 04 / 2024

Nationwide Building Society

Nationwide Building Society

İngiltere’de konut fiyatları yükseliş gösterdi. Nationwide Building Society’e göre İngiltere’de konut değerleri Temmuz ayında yükseliş kaydetti. Piyasanın bir yıllık sürenin ardından istikrarlaşmaya başlamış olabileceği belirtiliyor.

Konut piyasası önemli rüzgarlarla karşı karşıya! Birleşik Krallık'ta konut fiyatları yüzde 1,8 düştü!

Nationwide Building Society'nin merakla beklenen son raporu, konut fiyatlarında bir önceki yıla kıyasla yüzde 1,8'lik bir düşüşe işaret ederken, Birleşik Krallık konut piyasası önemli rüzgarlarla karşı karşıya kaldı.

Building Design Center Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Building Design Center Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Çetin tarafından kuruldu.

İngiltere’de konut fiyatları yüzde 0,2 oranında yükseldi

İngiltere’de konut fiyatları bu yılın kasım ayında yüzde 0,2 artarak yükseldi. Konut finansman kuruluşu Nationwide’dan yapılan açıklamada, ülkede konut fiyatlarının bu yılın kasım ayında aylık bazda yüzde 0, 2 artış yaptığı belirtildi. İşte haberin detayları...

İngiltere'de konut fiyatlarında 14 yılın en sert düşüşü!

Konut finansman kuruluşu Nationwide tarafından yapılan son dakika açıklamasında İngiltere'de konut fiyatlarının bu senenin temmuz ayında yıllık bazda yüzde 3,8 azalarak 2009'dan  bu yana en sert düşüşünü kaydettiği bildirildi.

Alpha Building İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpha Building İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Halis Bingöl tarafından kuruldu.

Türk halkı ev fiyatlarının şokunu yaşarken dünya piyasasından gelen haber herkesi buz kestirdi

Türkiye'de ev fiyatlarının neredeyse 3'e katlanmasının ardından dünya piyasasından gelen haberler de sektördeki durumu ortaya koydu. Nationwide Building Society'in verilerine göre Britanya'da konut fiyatları 1 yılda yüzde 14,3 arttı. Bu rakamın 2004 yılından beri bir ilk olduğu ifade edildi.

İngiltere'de konut fiyatları 2022 Ocak ayında yüzde 11,2 arttı!

İngiltere'nin konut alanında önemli bir kurumu olan Nationwide Building Society'nin Konut Fiyat Endeksi Raporu verileri yayımlandı. Yayınlanan rapora göre konut fiyat artışı 2022 Ocak ayında yüzde 11,2 olarak gerçekleşti.

İngiltere'de konut fiyatları Kasım'da yüzde 10 arttı!

Resmi olarak açıklanan Nationwide verilerine göre, İngiltere'de konut fiyatları Kasım ayında yüzde 10 artış gösterdi.

İngiltere konut piyasası olası bir faiz indirimiyle yavaşlayabilir!

İngiliz finans kurumu Nationwide Building Society, ülkede faiz oranlarında bir artırım yaşanmasının konut piyasasını yavaşlatacağını belirtti.

İngiltere’de konut fiyatları yüzde 10’un üzerinde artış gösterdi!

Konut finansman şirketi Nationwide yaptığı açıklamada, İngiltere'de konut fiyatlarının yüzde 10'un üzerinde arttığını bildirdi.

İngiliz konut finansman kuruluşu Nationwide'dan 113 bin çalışanına esnek çalışma modeli!

İngiltere'nin en büyük konut finansman kuruluşu olan Nationwide, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sonrası da 13 bin çalışanının istediği yerden çalışmaya devam edebileceğini açıkladı.

İngiltere'de konut fiyatları Ağustos'ta yüzde 2 arttı!

Konut finansman kuruluşu Nationwide'nin verilerine göre; İngiltere’de ağustos ayında konut fiyatları aylık bazda yüzde 2 arttı.

İngiltere'de konut fiyatları Mayıs'ta yüzde 1,7 düştü! 

Nationwide konut fiyatları endeksi verilerine göre, İngiltere'de konut fiyatları, Mayıs'ta yüzde 1,7 oranında düştü. Bu düşüş, son 11 yılın en sert düşüşü olarak kaydedildi...

Nationwide Building Society Haberi

Nationwide Building Society

Nationwide Building Society’e göre İngiltere’de konut değerleri Temmuz ayında yükseliş kaydetti. Kurum, piyasanın bir yıllık sürenin ardından istikrarlaşmaya başlamış olabileceğini belirtti.


Salı günü açıklanan verilere göre konut değerleri, Haziran ayından yüzde 0.4 artış göstererek ortalama 195,621 pounda (305,000 dolar) ulaştı. Yıllık fiyat artış hızı, iki yılın en yavaş seviyesi yüzde 3.3’ten Temmuz ayında yüzde 3.5’e ivmelendi. Bir yıl önce bu seviye yüzde 11’e yakındı.


Nationwide baş ekonomisti Robert Gardner, “Yıllık konut fiyatı artışının istikrarlaştığına yönelik bazı işaretler var” dedi.


Nationwide, yeni konut inşasının hızlanmaya başladığını...