26 / 04 / 2024

Navalycıa gemicilik şirketi

Navalycıa gemicilik şirketi

Navalycıa Gemicilik Gemi İnşaat Turizm Yat İşletmeciliği ve Danışmanlığı Limited Şirketi, Serdar Keskin tarafından 40 bin TL sermaye ile 29 Temmuz'da Kadıköy,Kozyatağı Mahallesi'nde kuruldu

Kariz İnşaat Orman Ürünleri Ambalaj Kimya Oto Yedek Parça Limited Şirketi kuruldu!

Kariz İnşaat Orman Ürünleri Ambalaj Kimya Oto Yedek Parça Limited Şirketi Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Yazıcı tarafından kuruldu.

Senkar Yapı İnşaat Demir Çelik Plastik Reklam Bilişim Nakliye Ve Oto Yedek Parça Limited Şirketi kuruldu!

Senkar Yapı İnşaat Demir Çelik Plastik Reklam Bilişim Nakliye Ve Oto Yedek Parça Limited Şirketi Bayrampaşa’da Enes Elikara tarafından kuruldu.

Senkar Yapı İnşaat Demir Çelik Plastik Reklam Bilişim Nakliye Ve Oto Yedek Parça Limited Şirketi kuruldu!

Senkar Yapı İnşaat Demir Çelik Plastik Reklam Bilişim Nakliye Ve Oto Yedek Parça Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da Enes Elikara tarafından kuruldu.

Bozbey Global İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Yedek Parça Limited Şirketi kuruldu!

Bozbey Global İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Yedek Parça Limited Şirketi Ataşehir'de Murat Kıdır tarafından kuruldu. 

Gürsel Alüminyum İnşaat Oto Yedek Parça Limited Şirketi kuruldu!

Gürsel Alüminyum İnşaat Oto Yedek Parça Limited Şirketi Şişli'de Semet Görmez tarafından kuruldu.

Kuzeys Group İnşaat Demir Çelik Ve Temizlik Oto Yedek Parça Limited Şirketi kuruldu!

Kuzeys Group İnşaat Demir Çelik Ve Temizlik Oto Yedek Parça Limited Şirketi Bağcılar'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Budak tarafından kuruldu.

Doruk7 İnşaat Reklam Promosyon Otomotiv Yedek Parça Limited Şirketi kuruldu!

Doruk7 İnşaat Reklam Promosyon Otomotiv Yedek Parça Limited Şirketi Büyükçekmece’de  100 binTL sermaye bedeli ile  Davut Karakurt tarafından kuruldu.

Selçuk Turizm Otelcilik Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Selçuk Turizm Otelcilik Ticaret Ve Sanayi A.Ş.  Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Argun Özdemir,  Mustafa Kadri Coşkun, İbrahim Taylan Kulbay tarafından kuruldu.

Agime Group'un gündeminde 3 yeni proje var!

500 milyon dolar değerle ABD’deki en büyük üçüncü Türk gayrimenkul geliştiricisi ve ülke genelinde 300 dairelik kiralık konut portföyü sahibi olan Turkish-American Business Forum kurucu başkanı Murat Ağırnaslı şirketi hakkında açıklamalarda bulundu. 

Raci Şaşmaz: Şirketi çalışanlar dolandırdı!

Fikirtepe'de konut projesi hayata geçiren Pana Yapı'nın bölgedeki inşaatları bitirmesi bekleniyor. Şirket hakkında konut mağdurları suç duyurusunda bulunmuştu. Mağdurlardan sonra şirket de suç duyurusunda bulundu...

Navalycıa Gemicilik Gemi İnşaat Turizm Yat İşletmeciliği ve Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Navalycıa Gemicilik Gemi İnşaat Turizm Yat İşletmeciliği ve Danışmanlığı Limited Şirketi, Serdar Keskin tarafından 40 bin TL sermaye ile 29 Temmuz'da Kadıköy,Kozyatağı Mahallesi'nde kuruldu

Azmüsebat Çelik'in Yıldız Holding'e devredilmesine onay!

Bünyesinde tıraş bıçağı üretim şirketi Derby'yi de barındıran Azmüsebat Çelik, Yıldız Holding'in oldu. Rekabet Kurulu, Azmüsebat Çelik’in Yıldız Holding tarafından devralınmasına onay verildiğini duyurdu.

ASELSAN, TAQNIA DST şirketi ile ortaklık anlaşması yaptı!

ASELSAN ile Suudi Arabistan kamu şirketi TAQNIA Defense and Security Technologies (DST), Suudi Arabistan Savunma Elektroniği Şirketi kurulmasına yönelik ortak şirket anlaşması imzaladı.

Navalycıa gemicilik şirketi Haberi

Navalycıa gemicilik şirketi

Navalycıa Gemicilik Gemi İnşaat Turizm Yat İşletmeciliği ve Danışmanlığı Limited Şirketi, Serdar Keskin tarafından 40 bin TL sermaye ile 29 Temmuz'da Kadıköy,Kozyatağı Mahallesi'nde kuruldu. 


Navalycıa Gemicilik Gemi İnşaat Turizm Yat İşletmeciliği ve Danışmanlığı Limited Şirketi iş konusu; 1.Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir,işletebilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir.Gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, bedelli veya bedelsiz yola terk, kamuya terk, ifraz, tevhit yapabilir, kat irtifakı ve kat mülkiyeti tesis edebilir. Tapu dairelerinde gayrimenkullerle ilgili her türlü cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. 2.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına...