17 / 04 / 2024

Navalycıa inşaat adresi

Navalycıa inşaat adresi

Navalycıa Gemicilik Gemi İnşaat Turizm Yat İşletmeciliği ve Danışmanlığı Limited Şirketi, Serdar Keskin tarafından 40 bin TL sermaye ile 29 Temmuz'da Kadıköy,Kozyatağı Mahallesi'nde kuruldu

Akbuğa İnşaat Yapı Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akbuğa İnşaat Yapı Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bircan Akbuğa tarafından kuruldu.

Ademağa İnşaat Hafriyat Nakliye Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ademağa İnşaat Hafriyat Nakliye Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Can Kut tarafından kuruldu.

Brand Madeni Yağ Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Brand Madeni Yağ Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 450 bin TL sermaye bedeli ile Halil Tarık Bulut tarafından kuruldu.

Tüylüoğlu Paşa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüylüoğlu Paşa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Paşa Tüylüoğlu, Kemal Tüylüoğlu, Yıldırım Tüylüoğlu, Yüksel Tüylüoğlu ortaklığında kuruldu.

Vadi Madeni Yağ Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Hafriyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vadi Madeni Yağ Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Hafriyat Ticaret Limited Şirketi Esenyrut'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Galip Bahadır tarafından kuruldu.

Sar-Çağ İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Sar-Çağ İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sar-Çağ İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'inin merkezi Arnavutköy'de yapıldı.

Seta Madeni Yağ Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Seta Madeni Yağ Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Şahzade Çiçek tarafından kuruldu.

Aks Madeni Yağ Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Aks Madeni Yağ Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Bakırköy'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Şanlı tarafından kuruldu.

Godwın Walter Cynthıa İnşaat Tekstil Otomotiv Turizm Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Godwın Walter Cynthıa İnşaat Tekstil Otomotiv Turizm Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Gani Yılmaz tarafından kuruldu.

Somnıa İnşaat Ve Otomotiv Anonim Şirketi kuruldu!

Somnıa İnşaat Ve Otomotiv Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Oğuzer Yeşilyurt ve Mehmet Yeşilyurt ortaklığında kuruldu.

Tokaç Otomotiv Yedek Parça İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tokaç Otomotiv Yedek Parça İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erol Tokaç tarafından kuruldu.

Pasha Otomotiv Yedek Parça İnşaat Plastik Elektrik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pasha Otomotiv Yedek Parça İnşaat Plastik Elektrik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Can Anbaroğlu tarafından kuruldu.

Ağıç İnşaat Otomotiv Petrol Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Ağıç İnşaat Otomotiv Petrol Ürünleri Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nuray Durgut tarafından kuruldu.

Navalycıa inşaat adresi Haberi

Navalycıa inşaat adresi

Navalycıa Gemicilik Gemi İnşaat Turizm Yat İşletmeciliği ve Danışmanlığı Limited Şirketi, Serdar Keskin tarafından 40 bin TL sermaye ile 29 Temmuz'da Kadıköy,Kozyatağı Mahallesi'nde kuruldu. 


Navalycıa Gemicilik Gemi İnşaat Turizm Yat İşletmeciliği ve Danışmanlığı Limited Şirketi iş konusu; 1.Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir,işletebilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir.Gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, bedelli veya bedelsiz yola terk, kamuya terk, ifraz, tevhit yapabilir, kat irtifakı ve kat mülkiyeti tesis edebilir. Tapu dairelerinde gayrimenkullerle ilgili her türlü cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. 2.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına...