19 / 04 / 2024

nazilli belediyesi barlar sokağı duvar yıkımı

nazilli belediyesi barlar sokağı duvar yıkımı

Aydın'ın Nazilli ilçesinde Yeni Mahalle'de bulunan eski barlar sokağı diye tabir edilen 34 sokaktaki duvar, Nazilli Belediyesi tarafından yıkıldı. Yeni Mahalle'de 34 Sokak'ta bulunan barlar şehir dışına taşındığı için kalan duvar da yıkıldı...

Nazilli Belediyesi, Aydın'da iş yeri satacak!

Aydın İli Nazilli Belediye Başkanlığı, Aydın Nazilli'de yer alan dükkanı satışa çıkardı. Söz konusu dükkanın satış ihalesi 22 Kasım tarihinde yapılacak.

Nazilli'de metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

Aydın Nazilli Belediyesi ilçe genelinde metruk binaları ortadan kaldırmaya devam ediyor. 

Halk Ege Et'in 15. şubesi Nazilli'de açıldı!

Aydın Büyükşehir Belediyesi halkın sağlı ve uygun fiyatlı ürünleri satın alması için hayata geçirdiği Halk Ege Et'in 15. şubesi Nazilli'de açıldı. 

Nazilli Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Aydın Nazilli Belediyesi Meclisi'nin Ocak 2019 olağan toplantısı Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın başkanlığında düzenlendi. Toplantıda, 1/1000 Ölçekli uygulama imar planı uygulanması oybirliği ile kabul edildi.

Nazilli Devlet Hastanesi'nin eski binası yıkılıyor!

Nazilli Belediyesi, Zafer Mahallesi’ndeki 2013’te depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle boşaltılan eski devlet hastanesi binalarının yıkımına başladı..

Nazilli Belediyesi yeni imar yolları için çalışıyor!

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yeni imar yolları açma çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Nazilli Aşağı Yakacık Mahallesi muhtarlık binası açıldı!

Aydın Nazilli Belediyesi tarafından Aşağı Yakacık Mahallesi'nde inşa edilen muhtarlık binası törenle hizmete açıldı. Muhtar Muammer Fidan sevincini şiirle anlatarak Haluk Alıcık'a teşekkürlerini iletti.

Nazilli'de köy konağı ve muhtarlık binası hizmete açıldı!

Aydın Nazilli Belediyesi Dualar Mahallesi Hulki Karakaya Köy Konağı ile Muhtarlık hizmet binasını yeniden inşa etti. Yapılar, Nazilli Belediyesi tarafından hizmete açıldı.

Nazilli'de Emlak Sarayı açıldı!

Nazilli'de 7 yıldır emlak işiyle uğraşan Yusuf Kutlu, Emlak Sarayı adında yeni emlak ofisiyle hizmet vermeye başladı. Açılış kurdelesi Nazilli Belediyesi Başkanı Haluk Alıcık'ın katılımıyla kesildi.

Aydın NAZKENT 6. Etap inşaatı başladı!

Nazilli Belediyesi, NAZKENT 6. etap inşaatını başlattı. Temel beton perde betonlarının dökümünden sonra dolgu işlemlerine başlanacak olan projede konutlar üç oda bir salon olacak.

Nazilli İnci Yaşam görücüye çıktı!

Nazilli Belediyesi ve Yeni Yapı İnşaat ortaklığında yapılacak olan "İnci Yaşam" adlı konut ve çarşı projesi, görkemli bir organizasyonla tanıtıldı.

Nazilli Belediyesi'nde yılın son toplantısında imar konuları görüşüldü!

Nazilli Belediyesi yılın son toplantısı olan Aralık 2016 olağan Meclis toplantısı Nazilli Belediyesi Belediye Meclis Salonunda Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Yılın son Meclis Toplantısında 6 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Nazilli İslambeyli'de 171 sokakta yollar yenileniyor!

Nazilli Belediyesi İsabeyli Mahallesindeki yol çalışmalarına devam ediyor. Tahir Serbest ile 171 sokakta yapılan yol yenileme çalışmalarında sona gelindi.

nazilli belediyesi barlar sokağı duvar yıkımı Haberi

nazilli belediyesi barlar sokağı duvar yıkımı


Aydın'ın Nazilli ilçesinde Yeni Mahalle'de bulunan eski barlar sokağı diye tabir edilen 34 sokaktaki duvar, Nazilli Belediyesi tarafından yıkıldı.


Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, merkez mahallelerinden Yeni Mahalle'de 34 Sokak'ta bulunan ve barlar sokağı olarak bilinen alandaki son izin de silinmesi isteklerini yerine getirdiklerini belirtti. Sevgi yolu kenarında spor ve yürüyüş yapan insanlar için de duvarın görüntü kirliliğine neden olduğun ifade eden Alıcık, “Vatandaştan gelen şikayet üzerine Fen İşleri Müdürlüğümüze talimat vererek duvarın yıkımını gerçekleştirdik. Vatandaş istedi, biz yıktık Sosyal belediyecilik anlayışını önplanda tutarak barlar sokağı olarak nitelendirilen bu yerdeki içkili mekânları kaldırıp şehir dışına taşımakla vatandaşımızı rahata kavuşturduk. Mahalle sakinleri önceki gün makamıma gelerek bu sokağın taşınmasından dolayı teşekkür ettiler. Son olarak bu utanç duvarının yıkılarak kaldırılmasını talep etmişlerdi....