28 / 03 / 2024

Nazilli Organize Çevre Yolu

Nazilli Organize Çevre Yolu

Devlet Karayolu Uğur Dondurma Fabrikası kavşağından başlayarak, Organize Sanayi Bölgesi'ne ulaşan ve buradan Bozdoğan Karayolu ile bağlantı sağlanan Organize Çevre Yolu inşaatında son düzenlemeler yapılıyor...

TOKİ'den Aydın Nazilli'ye 139 konutluk yeni proje!

250 bin yeni konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aydın Nazilli'de 139 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ Nazilli Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aydın Nazilli Millet Bahçesi projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Aydın Nazilli Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Aydın İli, Nazilli İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Aydın Nazilli Millet Bahçesi ihalesi 9 Ocak'ta!

TOKİ'nin Aydın İli, Nazilli İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Ocak'ta...

TOKİ'den Aydın Nazilli'ye millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aydın İli, Nazilli İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 9 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirecek.

Cihanbeyli Organize Sanayi Bölgesi'nin proje ve tahsis işi tamam!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Cihanbeyli'nin yıllardır hayali olan Organize Sanayi Bölgesi’nin proje ve tahsis işi bitti. En kısa sürede sonuç alacağız" dedi...

Aydın Nazilli'de kentsel dönüşüm için yetki verildi!

Aydın Nazilli'de Eski Sanayi Sitesi’nin kentsel dönüşümle yenilenmesi için Çevre Şehircilik Bakanlığından Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a tam yetki verildi.

Şanlıurfa TDİ Organize Sanayi'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Şanlıurfa Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Şanlıurfa TDİ Organize Sanayi Bölgesi İşletme temel kazısı, çevre koruma duvarı ve yağmursuyu şebekesi inşaat işinden müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek. İhalenin keşif bedeli 54 milyon 890 bin 17 TL.

Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesindeki atık su sorunu mecliste!

Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesi'nin atık su kirliliğine ilişkin soru önergesi hazırladı. Ağbaba sorularını Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye sordu.

Gaziantep Organize Sanayi'de üst geçit ve çevre düzenlemesi yaptırılacak!

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Başkanlığı, Gaziantep Organize Sanayi 3. Bölgesi DDY üst geçit ve çevredüzenlemesi yapım işi açık ihale usulü ile anahtar teslim ihale edilecek.

Türkiye'deki OSB'ler çevre konusunda alarm veriyor!

12. Uluslararası Geri Dönüşüm, Çevre Teknolojileri ve Atık Yönetimi Fuarı REW İstanbul'u düzenleyen İFO Fuarcılık, Organize Sanayi Bölgeleri'nin çevre karnesini ortaya koyan bir araştırma gerçekleştirdi.

Aydın Nazilli Belediyesi'nden çok amaçlı cemiyet alanı!

Nazilli Belediyesi, Uzunçam Mahallesine çok amaçlı sosyal çatı ile müştemilat binası yapıyor. Alanda yapılacak çevre düzenlemelerinin ardından Kardeşköy Mahalle sakinlerinin hizmetine sunulacak.

Nazilli Sinan Dede Türbesi restore edildi!

Nazilli Belediyesi tarafından restore edilmeye başlanan Sinan Dede Türbesi’nde restore ile çevre düzenleme çalışmaları tamamlandı.

Nazilli Organize Çevre Yolu Haberi

Nazilli Organize Çevre Yolu

NAZİLLİ Belediyesi'nin Devlet Karayolu Uğur Dondurma Fabrikası kavşağından başlayarak, Organize Sanayi Bölgesi'ne ulaşan ve buradan Bozdoğan Karayolu ile bağlantı sağlanan Organize Çevre Yolu inşaatında son düzenlemeler yapılıyor. 1820 metre uzunluğunda 30 metre genişliğindeki çevre yolunun ve çevre yolu ile bağlantısı kurulan yedi tali yolun alt yapı çalışmaları kapsamında yağmurlama, kanalizasyon, içme suyu şebekesi, havai hatta bulunan elektrik kablolarının yerin altına alınması, kaldırımların yükseltilmesi ve yolun orta refüjlere aydınlatma direklerinin yerleştirilmesi çalışmaları bitirildi. Çevre yolu ile birlikte yedi tali yolun tamamında toplam 100.000 metrekare taş döşemesi yapılacağını ve Nazilli için Organize Çevre Yolunun önemine dikkat çeken Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, altyapı ve yol kaplama işlerinin yaklaşık 6 milyon liraya mal olduğu, bu yolun açılması ile Nazilli'nin çehresinin değişeceğini belirtti,...