19 / 04 / 2024

Nazilli park yatırımları

Nazilli park yatırımları

Nazilli Belediyesi, engelli kullanıma uygun pergole, özel tasarımlı çeşmeler ve oturma grupları, kayganlığı önleyici kauçuk zemin üzerinde engelli fitness aletleri ve engelli oyun grubunun yer alacağı park için belediye kolları sıvadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon yatırımlarını anlattı!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Meydan Parkı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti.Erdoğan,  yatırımları hakkında açıklama yaptı.

Ci Group Mavişehir ve Bornova’da yeni yatırımlar yapacak!

Park 414 AVM, Molly Malone’s ve Allways Yapı gibi önemli projelere imza atan Ci Group Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Aktaş, doğru yönetim ve doğru takım anlayışıyla başarıya ulaştıklarını dile getirdi.  “Allways Çiğli’yi tamamladıktan sonra, Mavişehir ve Bornova’da da yatırımlar yapacağız” dedi. 

Yaşar Bahçeci: Kırşehir'e iz bırakacak yatırımlar yapıyoruz!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Ana İshale hattı, Aşıkpaşa Tabiat parkı, Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi, Güzler Evcil Hayvan Parkı ve piknik alanı çalışmalarını yerinde inceledi. Bahçeci, ''Şehrimizde kalıcı, iz bırakacak yatırımlar yapıyoruz.'' dedi.

Burdur Bucak'ta park yatırımları devam ediyor!

Burdur Valisi Hasan Kürklü, Bucak ilçesini ziyaret ederek ilçedeki yatırımları inceledi, belediye tarafından yapılan parkın açılışını gerçekleştirdi.

Denizli Çal'da yatırımlar hız kesmiyor!

Çal ilçesinde Süller-Hançalar yolu, Akkent Gölbaşı Parkı ve Ortaköy kilit taşı yatırımlarının açılışını yapan Başkan Zolan, Süller mahallesinde 2 bin tonluk su deposunun temelini attı...

Yazar Grup Gayrimenkul Bilişim ve Enerji Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Yazar Grup Gayrimenkul Bilişim ve Enerji Yatırımları Anonim Şirketi, Hüseyin Yazar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL'lik sermaye ile 21 Mayıs'ta Uğur Teras Park Evleri'nde kuruldu.

Çevre Yatırımları Açılış ve Temizlik Araçları Dağıtım Töreni yapıldı!

“Çevre Yatırımları Açılış ve Temizlik Araçları Dağıtım Töreni” Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti. Törende 26 şehir parkı, 27 atık su arıtma ve 2 katı atık tesisinin açılışıyla 120 çevre temizlik aracının hizmete alımı yapıldı.

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları basın toplantısı 17 Haziran'da!

Kuyumcukent Wedding World AVM ve İstanbul Vizyon Park ofis plaza ve merkez plaza projelerini hayata geçiren Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. (KUYAŞ), 2014’te GYO olma yolunda çalışmalarına başladı.

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, 20 Mayıs'ta GYO olma hedefini açıklıyor!

Kuyumcukent Wedding World AVM ve İstanbul Vizyon Park ofis plaza ve merkez plaza projelerini hayata geçiren Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. (KUYAŞ), 2014’te GYO olma yolunda çalışmalarına başladı.

Mehmet Şimşek: Türkiye'deki gayrimenkul yatırımları azalmadı!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Taksim Gezi Parkı'ndaki olayların gayrimenkul yatırımlarını etkilediği konusunda açıklama yaptı...

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

Nazilli park yatırımları Haberi

Nazilli park yatırımları


Nazilli Belediyesi, Yıldıztepe Mahallesi 61 sokak üzerinde engelliler için park yapım çalışmalarına başladı. Çift şeritli tekerlekli sandalye yolu, engelli kullanıma uygun pergole, özel tasarımlı çeşmeler ve oturma grupları, kayganlığı önleyici kauçuk zemin üzerinde engelli fitness aletleri ve engelli oyun grubunun yer alacağı park için belediye kolları sıvadı. Parktan engellilerin güvenli bir şekilde faydalanacağını ifade eden Başkan Haluk Alıcık, örnek ve özel bir projeye imza attıklarını söyledi. 


Personele ödül

Toplamda bin 420 metrekare alandan oluşacak parkın en kısa sürede engellilerin hizmetine sunulacağını dile getiren Alıcık, "Engelli vatandaşların toplumla bütünleşmesi, istihdam edilmesi ve yaşam standartlarının gelişmesine yönelik çalışmaları devam ettireceğiz" dedi.

Öte yandan Başkan Alıcık, ilçeye bağlı İsabeyli Mahallesi'nde bir su deposunda çalışırken aşağıya düşen ASKİ personeli Gürcan Kocakelle'yi bulunduğu yerden kurtaran belediye personeli...