23 / 04 / 2024

Nazilli'ye engelsiz park inşa edilecek!

Nazilli'ye engelsiz park inşa edilecek!

Nazilli Belediyesi, engelli kullanıma uygun pergole, özel tasarımlı çeşmeler ve oturma grupları, kayganlığı önleyici kauçuk zemin üzerinde engelli fitness aletleri ve engelli oyun grubunun yer alacağı park için belediye kolları sıvadı.




Nazilli Belediyesi, Yıldıztepe Mahallesi 61 sokak üzerinde engelliler için park yapım çalışmalarına başladı. Çift şeritli tekerlekli sandalye yolu, engelli kullanıma uygun pergole, özel tasarımlı çeşmeler ve oturma grupları, kayganlığı önleyici kauçuk zemin üzerinde engelli fitness aletleri ve engelli oyun grubunun yer alacağı park için belediye kolları sıvadı. Parktan engellilerin güvenli bir şekilde faydalanacağını ifade eden Başkan Haluk Alıcık, örnek ve özel bir projeye imza attıklarını söyledi. 


Personele ödül

Toplamda bin 420 metrekare alandan oluşacak parkın en kısa sürede engellilerin hizmetine sunulacağını dile getiren Alıcık, "Engelli vatandaşların toplumla bütünleşmesi, istihdam edilmesi ve yaşam standartlarının gelişmesine yönelik çalışmaları devam ettireceğiz" dedi.

Öte yandan Başkan Alıcık, ilçeye bağlı İsabeyli Mahallesi'nde bir su deposunda çalışırken aşağıya düşen ASKİ personeli Gürcan Kocakelle'yi bulunduğu yerden kurtaran belediye personeli Mehmet Arda Özturan'ı kutladı. Alıcık, bilincini kaybeden ve kalbi duran Kocakelle'ye kalp masajı ve suni teneffüs yaparak hayata döndüren Özturan'ı plaketle ödüllendirildi. 



Yeni Asır


Geri Dön