26 / 04 / 2024

Nazilli engelsiz park projesi

Nazilli engelsiz park projesi

Nazilli Belediyesi, engelli kullanıma uygun pergole, özel tasarımlı çeşmeler ve oturma grupları, kayganlığı önleyici kauçuk zemin üzerinde engelli fitness aletleri ve engelli oyun grubunun yer alacağı park için belediye kolları sıvadı.

Kayseri Engelsiz Çocuk Evi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada Mimarsinan Parkı içerisinde hayata geçirilen Engelsiz Çocuk Evi’nin tamamlanmak üzere olduğunu ve en kısa sürede hizmete açılacağını müjdeledi.

Ankara Çamkoru Tabiat Parkı Türkiye'nin ilk engelsiz parkı olacak!

Ankara'daki Çamkoru Tabiat Parkı'nı Türkiye'nin ilk engelsiz tabiat parkı haline getirmek için DKMP tarafından çalışmalara başlandı.

İzmir'de engelliler için yapılan bina şikayet edildi!

Zeytinli Park içerisinde, Engelsiz Park’ın yanına, Aliağa Belediyesi tarafından inşa edilen prefabrik bina, Şehir Plancıları Odası tarafından şikayet edildi.

Aydın Çine'ye engelsiz park!

Çine'de ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik projeleriyle tanınan Kaltun Madencilik A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi Kamil Tuncer, 'Engelsiz Park'ın açılışında 8 akülü tekerlekli sandalye hediye ederek engellileri sevindirdi.

Ankara Pursaklar'a 2 dönümlük engelsiz park yapıldı!

Pursaklar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Saray Mahallesi'ndeki 2 dönümlük alanda Engelsiz Park yaptı. Engelli vatandaşların rahatlıkla gezip dinlenebileceği, çocukların oyun alanlarda keyifli vakit geçireceği yeni bir park Saray'da inşa edildi.

Keçiören Belediyesi Engelsiz Park hizmete açıyor!

Keçiören Belediyesi'nin hizmete açtığı "Engelsiz Park" engelli çocuklar ile diğer çocukların birlikte oyun oynamalarını sağlayarak engelleri ortadan kaldırdı.

Aydın Nazilli Tarihi Sinan Dede Türbesi törenle açıldı!

Nazilli Belediyesi tarafından restore edilen tarihi Sinan Dede Türbesi ve düzenlemesi yapılan Şehit Mehmet Koyuncuoğlu Parkı’nın açılışı gerçekleştirildi.

Nazilli'deki Engelsiz Yaşam Parkı'nın inşaatı tamamlandı!

Nazilli Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan “Engelsiz Yaşam Parkı”, düzenlenen açılış töreni ile hizmete sunuldu.

Konya Çumra'da 2015'te 52 park yapıldı!

Konya’nın Çumra İlçe Belediyesi tarafından 2015 yılında ilçeye 52 yeni park kazandırıldı. Başkan Oğuz, engelli çocuklarında faydalanabilmesi içinde şehir merkezinde parkların bir tanesine engelsiz oyun grubu yapıldığını söyledi.

Nilüfer’in 235’inci parkı Odunluk’a!

Engelli çocukların gönüllerince oynayabilecekleri Nuri Nihat Aslanoba Engelsiz Parkı, Odunluk Mahallesi’nde hizmete açıldı. Nilüfer Belediyesi ve Aslanoba Ailesi işbirliğiyle hayata geçirilen park çocukları sevince boğdu

Tarsus'taki Engelsiz Park hizmete açıldı!

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Tarsus Belediyesi tarafından yapılan Engelsiz Park vatandaşların hizmetine açıldı. 3000 metrekarelik alana sahip olan Engelsiz Park’ın açılışına, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek de katıldı...

Alanya'ya Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi inşa edilecek!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü öncesinde, Oba Engelsiz Yaşam Merkezi projesini açıklayarak, engelli bireylere ve ailelerine müjde verdi.

Tarsus'ta Yaşam Boyu Spor Merkezi inşaatı tamamlandı!

Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus'ta Engelsiz Park ile Ergenekon Parkı ve Yaşam Boyu Spor Merkezi inşaatlarının tamamlandığını belirtti

Nazilli engelsiz park projesi Haberi

Nazilli engelsiz park projesi


Nazilli Belediyesi, Yıldıztepe Mahallesi 61 sokak üzerinde engelliler için park yapım çalışmalarına başladı. Çift şeritli tekerlekli sandalye yolu, engelli kullanıma uygun pergole, özel tasarımlı çeşmeler ve oturma grupları, kayganlığı önleyici kauçuk zemin üzerinde engelli fitness aletleri ve engelli oyun grubunun yer alacağı park için belediye kolları sıvadı. Parktan engellilerin güvenli bir şekilde faydalanacağını ifade eden Başkan Haluk Alıcık, örnek ve özel bir projeye imza attıklarını söyledi. 


Personele ödül

Toplamda bin 420 metrekare alandan oluşacak parkın en kısa sürede engellilerin hizmetine sunulacağını dile getiren Alıcık, "Engelli vatandaşların toplumla bütünleşmesi, istihdam edilmesi ve yaşam standartlarının gelişmesine yönelik çalışmaları devam ettireceğiz" dedi.

Öte yandan Başkan Alıcık, ilçeye bağlı İsabeyli Mahallesi'nde bir su deposunda çalışırken aşağıya düşen ASKİ personeli Gürcan Kocakelle'yi bulunduğu yerden kurtaran belediye personeli...