26 / 04 / 2024

Tarsus'ta Yaşam Boyu Spor Merkezi inşaatı tamamlandı!

Tarsus'ta Yaşam Boyu Spor Merkezi inşaatı tamamlandı!

Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus'ta Engelsiz Park ile Ergenekon Parkı ve Yaşam Boyu Spor Merkezi inşaatlarının tamamlandığını belirtti



Mersin'in Tarsus ilçesinde halka verdiği sözleri tek tek yerine getirdiğini belirten Belediye Başkanı Şevket Can, engelli vatandaşların yararlanabileceği "Engelsiz Parkı" ile vatandaşların sosyal hayata daha aktif katılabilmesi için hayata geçirilen Ergenekon Parkı ve Yaşam Boyu Spor Merkezi'nin inşaatlarının tamamlandığını söyledi. Başkan Can, önümüzdeki günlerde hizmete girecek projelerin son rötuşlarının yapıldığını vurgulayarak, Tarsus halkına hizmet etmenin gururunu yaşadığını belirtti. 


YENİ ÇALIŞMALAR 

Başkan Şevket Can, Tarihi Ticaret Merkezi'nin de inşaatının başladığını vurgulayarak kentsel dönüşüm, taziye evleri, semt pazarı gibi proje çalışmalarının da devam ettiğini kaydetti. 


VERİLEN SÖZLER TUTULUYOR 

Başkan Can, Gazipaşa Taziye Evi'nin bitme aşamasına geldiğini, Duatepe ve İsmet Paşa Mahallesi arasında kentsel dönüşüm için proje çalışmalarının devam ettiğini vurguladı.


Sabah Güney


Haber Güney Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Tarsus Belediyesi tarafından Ergenekon Mahallesi'ne yaptırılan Ergenekon Parkı ve Yaşam Boyu Spor Merkezi 16 Aralık 2015 Çarşamba günü hizmete açılıyor. 


Bölgenin ihtiyacına göre çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını belirten Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsuslulara hizmet etmenin gururunu yaşadıklarını söyledi. 


Berdan Nehri, kentsel dönüşüm, taziye evleri, semt pazarı gibi çok sayıda proje çalışmalarının da devam ettiğini kaydeden Başkan Can, parkı açılıyor her bölgenin öncelikli ihtiyaçlarına göre çalışmalar yaptıklarını belirtti. 


Başkan Can, "Ergenekon Mahallesi'nde yaptığımız Ergenekon Parkı ve Yaşam Boyu Spor Merkezimizin inşaatı bitti. Bu bölgedeki park ve spor merkezi eksikliğini gideriyoruz. Ergenekon Parkı ve Yaşam Boyu Spor Merkezimiz ile göreve geldiğimiz günden bu yana 10'ncu hizmetimizi halkımızın kullanımına sunmuş bulunmaktayız" dedi. 


Güney


Geri Dön