29 / 03 / 2024

Tarsusta Yaşam Boyu Spor Merkezi ve park inşaatları tamamlandı

Tarsusta Yaşam Boyu Spor Merkezi ve park inşaatları tamamlandı

Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus'ta Engelsiz Park ile Ergenekon Parkı ve Yaşam Boyu Spor Merkezi inşaatlarının tamamlandığını belirtti

Beylikdüzü Yaşam Vadisi 2. Etap açıldı!

Beylikdüzü'nde gün boyu süren etkinliklerin akşamında binlerce vatandaş 23 Nisan kortejinde bir araya gelerek hem 23 Nisan’ı hem de Yaşam Vadisi 2. Etap’ın açılışını kutladı. 

Evrim Kırmızıtaş Başaran Yaşam Boyu Başarı ödülü aldı!

"Dünyanın en büyük gayrimenkul firması olan RE/MAX'ın geçtiğimiz geceki ödül töreninde başarılı gayrimenkul danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran "Yaşam Boyu Başarı" ödülü aldı.

Evrim Kırmızıtaş Başaran'a Yaşam Boyu Başarı ödülü!

Ünlü gayrimenkul danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran'a , Re/max Amerika tarafından Yaşam Boyu Başarı ödülü verildi...

İncek Prestij'de yaşam başladı!

Hayatın her alanında kusursuzluğu arayan ve ömür boyu prestij sahibi olmak isteyenler için tasarlanan proje, yıldızı parlayan İncek'te Fırat ve Dema İnşaat Ortaklığıyla yeni bir yaşam vadediyor.

Tarsus Fırat Yılmaz Çakıroğlu Yaşam Boyu Spor Merkezi açıldı!

Tarsus Belediyesi tarafından Kırklarsırtı Mahallesi’nde yaptırılan Fırat Yılmaz Çakıroğlu Yaşam Boyu Spor Merkezi yoğun ilgiyle hizmete açıldı.

Yaşam Boyu Kültür Sanat Projesi için çelik çatı montajı başladı!

Gördes Belediyesi'ne ait Kültür Sarayı'nın üstüne yapılması planlanan Zafer Kalkınma Ajansı'ndan destek almaya hak kazanan “Yaşam Boyu Kültür Sanat” adlı projesi için vinç yardımlarıyla çelik çatı montaj çalışmalarına start verildi.

Ergenekon Parkı ve Yaşam Boyu Spor Merkezi açıldı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Tarsus Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ergenekon Parkı ve Yaşam Boyu Spor Merkezi’nin açılış törenine katıldı.

Ergenekon Parkı ve Yaşam Boyu Spor Merkezi açılıyor!

Tarsus Belediyesi tarafından Ergenekon Mahallesi’ne yaptırılan Ergenekon Parkı ve Yaşam Boyu Spor Merkezi 16 Aralık 2015 Çarşamba günü hizmete açılıyor.

Balıkesir Yaşam Termal Tatil Köyü'nde 13 bin TL'ye devremülk!

Balıkesir'in Gömeç ilçesi Karaağaç mevkiinde hayata geçirilen Yaşam Termal Tatil Köyü'nde yıllık 15 günlük tatil imkanı sağlanıyor. Ömür boyu tapulu devremülk dairelerin yer aldığı tesiste devremülk fiyatları 13 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Tarsus'ta Yaşam Boyu Spor Merkezi inşaatı tamamlandı!

Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus'ta Engelsiz Park ile Ergenekon Parkı ve Yaşam Boyu Spor Merkezi inşaatlarının tamamlandığını belirtti

İstanbul'un Ege'sinde yaşam başladı! Yüzde 10 peşinat avantajı!

Satışta olan son 30 daireye özel yüzde 10 peşinat imkanı sağlanan Ege Boyu projesinde aylık taksitler 2 bin 912 TL'den başlayan değişiyor. İstanbul Anadolu yakası Sancaktepe'de inşa edilen projede yaşam başladı...

Ege Boyu'nda yaşam başladı!

Sinpaş GYO markası Eviya Gayrimenkul'ün, Ege konseptinde hazırladığı ilk projesi EgeBoyu'nda yaşam başlıyor, tik etap teslimi Mayıs 2014'te başlayan, ikinci etap teslimi ise Temmuz 2014'te gerçekleşecek.

Crown Park Residenceta yaşam başlıyor! 199 bin TLye!

Babacan Yapı tarafından inşa edilen Crown Park Residence projesinde 4 ay içinde yaşam başlayacak. Projede konut fiyatları 199 bin TL’den başlıyor…

Tarsusta Yaşam Boyu Spor Merkezi ve park inşaatları tamamlandı Haberi

Tarsusta Yaşam Boyu Spor Merkezi ve park inşaatları tamamlandı

Mersin'in Tarsus ilçesinde halka verdiği sözleri tek tek yerine getirdiğini belirten Belediye Başkanı Şevket Can, engelli vatandaşların yararlanabileceği "Engelsiz Parkı" ile vatandaşların sosyal hayata daha aktif katılabilmesi için hayata geçirilen Ergenekon Parkı ve Yaşam Boyu Spor Merkezi'nin inşaatlarının tamamlandığını söyledi. Başkan Can, önümüzdeki günlerde hizmete girecek projelerin son rötuşlarının yapıldığını vurgulayarak, Tarsus halkına hizmet etmenin gururunu yaşadığını belirtti. 


YENİ ÇALIŞMALAR 

Başkan Şevket Can, Tarihi Ticaret Merkezi'nin de inşaatının başladığını vurgulayarak kentsel dönüşüm, taziye evleri, semt pazarı gibi proje çalışmalarının da devam ettiğini kaydetti. 


VERİLEN SÖZLER TUTULUYOR 

Başkan Can, Gazipaşa Taziye Evi'nin bitme aşamasına geldiğini, Duatepe ve İsmet Paşa Mahallesi arasında kentsel dönüşüm için proje çalışmalarının devam ettiğini vurguladı.


Sabah Güney


Haber Güney Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Tarsus Belediyesi tarafından Ergenekon Mahallesi'ne yaptırılan Ergenekon Parkı ve...