26 / 04 / 2024

Beylikdüzü Yaşam Vadisi 2. Etap açıldı!

Beylikdüzü Yaşam Vadisi 2. Etap açıldı!

Beylikdüzü'nde gün boyu süren etkinliklerin akşamında binlerce vatandaş 23 Nisan kortejinde bir araya gelerek hem 23 Nisan’ı hem de Yaşam Vadisi 2. Etap’ın açılışını kutladı. 



Beylikdüzü'nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, festival havasında yaşandı. Beylikdüzü Belediyesi'nde yer alan habere göre, Beylikdüzü Belediyesi’nin iki gün boyunca Yaşam Vadisi’nde düzenlediği atölye çalışmaları ve halk oyunları gösterilerinden sonra 23 Nisan kortejine ve Yaşam Vadisi 2. Etap’ın açılış törenine binlerce vatandaş katılım gösterdi. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Yaşam Vadisi 2. Etab’ın açılışında gerçekleştirdiği konuşmada “Beylikdüzü için kurmuş olduğumuz hayallerin en kıymetlisi olan ve toplamda 1 milyon 200 bin metrekare alana sahip Yaşam Vadisi'nin 2. Etabı’nın açılışını, Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda hizmete açmanın onurunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.” diye konuştu.


Çalık: Hayallerimizi Hep Birlikte Gerçekleştireceğiz

Beylikdüzü’ndeki 23 Nisan kutlamaları, Yaşam Vadisi Tören Alanı’ndaki kortej yürüşünden sonra Yaşam Vadisi 2. Etap’ın açılış töreni ile devam etti. Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Yaşam Vadisi 2. Etap Açılışı’nda gerçekleştirdiği konuşmada, Beylikdüzü’nü ortak çabayla İstanbul'un en güzel ilçelerinden biri haline getireceklerini belirtti ve “Beylikdüzü, hedefini en fazla yeşil alana sahip huzurlu, çocuk ve kadın dostu bir kent olmak için her türlü çabayı ve gayreti gösterecek. Beylikdüzü’nde hayallerimizi hep birlikte gerçekleştireceğiz. Birlikte çalışacağız, birlikte emek vereceğiz ve evlatlarımıza daha huzurlu daha güzel daha mutlu daha özgür bir Beylikdüzü bırakacağız. İnşallah biz Beylikdüzü'nden yakmış olduğumuz ateş, bütün İstanbul'u aydınlatacak. Gelecek günlerimiz çok daha güzel olacak.” şeklinde konuştu. Başkan Çalık, sözlerini “Önümüzdeki bir, iki yıl içerisinde Büyükşehir Belediyesi'nin, Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun da katkılarıyla Yaşam Vadisi'ni denize kadar ulaştıracağız. İnanıyorum ki Ekrem İmamoğlu, İstanbul'un farklı noktalarında İstanbul'un çocukları için yeni yaşam vadileri tasarlayacak ve yeni yaşam vadilerini tüm İstanbullular’ın hizmetine sunacaktır.” dedi.


Geri Dön