18 / 04 / 2024

Beylikdüzü Yaşam Vadisi 2.etap 23 Nisan'da açılıyor!

Beylikdüzü Yaşam Vadisi 2.etap 23 Nisan'da açılıyor!

Beylikdüzü Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99. Yıldönümü için dört gün sürecek bir Çocuk Şenliği hazırlıyor. Şenlikte Yaşam Vadisi'nin 2. etabının açılışı da yapılacak.



Dünyanın ilk ve tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99. Yıldönümü Beylikdüzü’nde şenlik havasında kutlanacak. 20 Nisan Cumartesi günü başlayacak Çocuk şenliği dört gün sürecek. Çocuk Şenliğinde, dans gösterileri, atölye çalışmaları ve çeşitli oyunlarla yer alacak. Ayrıca şenlikte, yapımı tamamlanan Yaşam Vadisi 2. Etabının açılışı yapılarak çocukların kullanımına sunulacak.

Beylikdüzü Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını, dört gün sürecek eğlenceli etkinliklerle kutlamaya hazırlanıyor.

Beylikdüzü Belediyesi'nin web sitesinde yer alan habere göre, 23 Nisan’da Beylikdüzü Belediyesi’nin çocuklara bir sürprizi olacak. Yapımı tamamlanan Yaşam Vadisi 2. Etabının açılışı yapılarak çocukların kullanımına sunulacak. 20-21-22 Nisan tarihlerinde Yaşam Vadisi 2. Etap sahnesinde Kültür İşleri Müdürlüğü’ne bağlı KÜLTÜRSEM öğrencilerinin gösterileri sahnelecek. Gösterilerde bale, modern dans, piyano, gitar, keman, ve oratoryayu içerecek. Gösterilerle başlayacak olan Çocuk Şenliği, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün kursiyerleri ve çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarının gösterileri ile devam edecek. Ayrıca, etkinlik kapsamında 13:00 – 17:00 saatleri arasında çeşitli atölye programları da düzenlenecek.


23 Nisan günü ise, saat 09:30’da Yaşam Vadisi 1.Etapta bulunan Çanakkale Rölyef Alanı’nda Çelenk Koyma Töreni ile başlayacak olan etkinlikler; saat 10:00’da Beylikdüzü Kaymakamlığı’nın Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştireceği kutlama ile devam edecek. Saat 12:00’da ise Belediye Başkanlık Binası Meclis Odası’nda Çocuk Meclisi gerçekleşecek. Saatler 15:00’ı gösterdiğinde ise; Beylikdüzü Belediyesi Halk Oyunları Ekibi’nin yanı sıra; Pakistan, Hindistan, Estonya, Makedonya, Rusya, Kıbrıs, Meksika ve Bulgaristan’ın da katılacağı, Halk Oyunları Gösterisi düzenlenecek.

Son olarak, Beylikdüzü Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen, 7’den 70’e herkesin katıldığı kortej yürüyüşü ise saat 18:00’da Yaşam Vadisi 1.Etap Çanakkale Rölyef Alanı’ndan başlayacak ve Yaşam Vadisi 2.etapta sona erecek. Yürüyüşün ardından sanatçı Yonca Lodi şarkılarını çocuklar için seslendirecek.


Geri Dön