29 / 03 / 2024

KastaMall 23 Nisan'da açılıyor!

KastaMall 23 Nisan'da açılıyor!

Aras GRUP Kasproje Yatırım A.Ş.'nin yatırımını yaptığı, Batı Karadeniz Bölgesi'nin en büyük alışveriş merkezi unvanına sahip KastaMall, 23 Nisan'da açılıyor. KastaMall’ın bünyesinde bulunan AVM, Rezidans ve Dedeman Otel bölgeye ayrı bir değer katacak...



Aras Grup Kasproje Yatırım A.Ş. nin yatırımını yaptığı, Batı Karadeniz Bölgesi'nin en büyük alışveriş merkezi unvanına sahip KastaMall, 23 Nisan'da açılıyor.  Para Dergisi'nde yer alan habere göre; toplamda 18 bin metrekare alanda kurulan KastaMall, bölgedeki en büyük AVM özelliğiyle rakiplerini kıskandırıyor. Kasta Mall'ın bünyesinde bulunan AVM, Rezidans ve Dedeman Otel ile bölgeye ayrı bir kazanç sağlarken aynı zamanda Kastamonu'ya değer katarak, turizm sektöründe çevresini de genişletiyor.

AVM bünyesinde yer alan dünyaca ünlü markalar, tüketicilerle buluşuyor. Kasta Mall AVM'de giyim, yemek, ev eşyası, kafe gibi sektörlerde dünya markalarını Kastamonu'yla buluşturan KastaMall, markasal zenginliğiyle bölgeye hitap ediyor. Sinema salonlarından otoparka kadar pek çok imkân sunan Kasta Mall, 23 Nisan'da müşterileriyle buluşuyor. KastaMall'in Rezidans bölümünde ise 5+1, 4+1, 3+1, 2+1 olmak üzere toplamda 135 dairesi yeni alıcılarını bekliyor.

KastaMall 23 Nisan da açılıyor!

DEDEMAN OTEL, 5 NİSAN'DA AÇILIYOR 

Kastamonu'nun ilk 5 yıldızlı oteli olan Kasta Mall Dedeman Otel, bünyesinde çalışan 57 personeliyle 5 Nisan açılıyor. 130 oda ve 250 yataklı olan 5 yıldızlı Dedeman Otel, Kastamonu ya da ayrı bir değer katıyor. Dedeman Otel'in bünyesinde bulunan yaklaşık bin kişilik konferans salonu ve balo salonu ile 20, 30 kişilik toplantı salonları göz kamaştırıyor. 5 yıldızlı otel statüsünde olanDedeman Otel Kastamonu'ya değer katarken, turizm sektöründe de genişleme imkânı sağlıyor.

DEMİR; "DÜKKANLAR TAMAMEN İŞLETMEMİZE AİT"

KastaMall Alisveris Merkezi'nde Karaca, English Home, Siemens, Samsung, Mavi, Altınyıldız, Starbucks gibi daha birçok dünyaca ünlü marka Kastamonulularla buluşuyor. AVM içerisinde toplamda 80 dükkânın bulunuyor. Nisan ayının 23'ünde açılacağını kaydeden Kasproje Yatırım A.Ş. Yöneticisi Erson Soner Demir; “Dükkânlar tamamen işletmemize ait. Dükkanların satışı yapılmadı. Pek çok dünyaca ünlü markayı, KastaMall bünyesinde topladık. KastaMall tarafından Kastamonu'da olmayan markalar da buraya getirildi” dedi.

"KASTAMONU'NUN ÇEVRESİ DEĞİŞTİ" 

KastaMall'ın Kastamonu'ya getirileri hakkında da konuşan Kasproje Yatırım A.Ş. Yöneticisi Erson Soner Demir; “Bizim bu yatırımı yapmamızdaki amacımız kazanmak. Aynı zamanda Kasta Mall Kastamonu'ya bir değer katacak. Kasta Mall ile birlikte Kastamonu'nun çevresi değişti. Kastamonu'daki inşaat sektörüne bu yatırımımızla farklı bir bakış açısı getirdik. Buranın yapı malzemelerinde en kaliteli ürünler kullanıldı. KastaMall çok farklı ve güzel bir yatırım oldu. Dışarıdan bakan içeri girdiği zaman şaşırıyor. Otelin açılımını Nisan ayının 5'inde,AVM'nin açılışını ise Nisan ayının 23'ünde gerçekleştireceğiz."
 

Kastamonu Hanönü için acele kamulaştırma kararı!


Geri Dön