18 / 04 / 2024

Ncadde Agora faizsiz ödeme

Ncadde Agora faizsiz ödeme

Özyurtlar İnşaat’ın, mayıs ayında satışa çıkan projesi Ncadde Agora büyük ilgi görüyor. Projede 24 ay şirket bünyesinde faizsiz taksit seçeneği sunuluyor.

Özyurtlar Esenyurt Ncadde Agora'da teslimler başladı!

Esenyurt Ncadde Agora'da teslimler başladı. Klasik iş merkezinden farlı olarak inşa edilen Ncadde Agora, iş dünyasını bir araya getiriyor. Hemen teslim hemen tapu fırsatı sunan Ncadde Agora'da son 20 home ofis alıcısını bekliyor.

Özyurtlar Ncadde Agora Evleri'nde 120 ay vadeyle!

Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Ncadde Agora Evleri, Esenyurt'ta konumlandırılıyor. 24 bin 550 metrekare alanda yükselen projede 120 aya varan vade fırsatı sunuluyor..

Özyurtlar Ncadde Agora Aralık'ta teslim!

Esenyurt'ta 24 bin 550 metrekare alanda yayılan Özyurtlar Ncadde Agora bünyesinde 144 home ofis yer alıyor. Teslimlerin Aralık'ta yapılması planlanıyor..

Özyurtlar Ncadde Agora'da 280 bin liraya!

Ncadde Agora Projesi Esenyurt'ta 24 bin 550 metrekare alan üzerinde Özyurtlar İnşaat tarafından inşa ediliyor. Projede 144 home ofis bulunuyor..

Ncadde Agora güncel daire fiyatları!

Ncadde Agora güncel daire fiyatları 280 bin liradan başlayarak değişiyor. Ncadde Agora projesi bu yıl sonunda teslim ediliyor...

Nlive Bahçeşehir projesi ilk kez Dubai'de tanıtılacak!

Nlive Bahçeşehir projesini Türkiye’den önce ilk kez Dubai’de tanıtıyor. Özyurtlar İnşaat, Nlogo İstanbul, 1Coastal City ve NCadde Agora’yı da uluslararası yatırımcıya fuarda tanıtıyor.

Özyurtlar Nlive Bahçeşehir ilk kez Cityscape’te tanıtılacak!

Özyurtlar İnşaat, Cityscape Global 2015’e, dört projesiyle katıldı. Nlive Bahçeşehir projesini Türkiye’den önce ilk kez Dubai’de tanıtacak olan Özyurtlar İnşaat, Nlogo İstanbul, 1Coastal City ve NCadde Agora’yı da uluslararası yatırımcıya fuarda anlatacak

Özyurtlar İnşaat Cityscape Global 2015 fuarında yerini aldı!

Özyurtlar İnşaat, Dubai’de 8-10 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan fuarda, Nlogo İstanbul, 1Coastal City, NCadde Agora ve Nlive Bahçeşehir projelerini uluslararası yatırımcıya tanıtacak.

Özyurtlar İnşaat uluslararası yatırımcılarla biraraya gelecek!

Özyurtlar İnşaat, dünyanın en önemli emlak fuarlarından Cityscape Global 2015’te yerini aldı. Şirket, Nlogo İstanbul, 1Coastal City, NCadde Agora ve Nlive Bahçeşehir projelerini yatırımcılara tanıtacak.

Özyurtlar İnşaat projelerini Dubai'de tanıtacak!

Özyurtlar İnşaat, Dubai'de düzenlenen Cityscape Global 2015'te, Nlogo İstanbul, 1 Coastal City, NCadde Agora ve Nlive Bahçeşehir projelerini tanıtacak.

Özyurtlar İnşaat Dubai'ye gidiyor!

Özyurtlar İnşaat, 8-10 Eylül tarihleri arasında Dubai'de düzenlenen Cityscape Global 2015'te yerini aldı. Fuarda, Nlogo İstanbul, 1 Coastal City, NCadde Agora ve Nlive Bahçeşehir projelerini tanıtacak.

Özyurtlar İnşaat 4 projesiyle Cityscape’e katılacak!

İnşaat sektöründe güvenin ve kalitenin adresi Özyurtlar İnşaat, Dubai’de düzenlenen Cityscape Global 2015’te, Nlogo İstanbul, 1Coastal City, NCadde Agora ve Nlive Bahçeşehir projelerini tanıtacak

Ncadde Agora'da 2 ayda konutların yarısı satıldı!

Özyurtlar İnşaat'ın, mayıs ayında satışa çıkan projesi Ncadde Agora büyük ilgi görüyor. İki ayda yüzde 50'si satılan proje, özellikle yatırımcılar tarafından tercih ediliyor.

Ncadde Agora faizsiz ödeme Haberi

Ncadde Agora faizsiz ödeme

Hayata geçirdiği her projesinde alıcısına yüzde 80 ila yüzde 100 arasında bir kazanç sağlayan Özyurtlar İnşaat’ın, mayıs ayında satışa çıkan projesi Ncadde Agora büyük ilgi görüyor. İki ay gibi kısa bir sürede yüzde 50’si satılan proje, özellikle yatırımcılar tarafından tercih ediliyor. Esenyurt’un merkezinde inşa edilen Ncadde Agora, iş dünyasının tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlandı. Residence konseptindeki projede 1+0, 1+1 ve 2+1 tipinde 144 adet residence daire bulunuyor. Ncadde Agora’da yer alan dairelerin fiyatı 205 bin liradan başlıyor.


Esenyurt’un imajına katkı sağlayan projelerine Ncadde Agora ile bir yenisini daha ekleyen Özyurtlar İnşaat, projeden daire sahibi olmak isteyenlere kolaylık sağlamayı da unutmadı. Alıcısına bir yılda en az yüzde 60 kar elde ettirmesi öngörülen Ncadde Agora’da 24 ay şirket bünyesinde faizsiz taksit...