24 / 04 / 2024

ncadde ottoman fiyatları

ncadde ottoman fiyatları

Sektörün öncü şirketleri arasında yer alan Özyurtlar Holding, yeni iş ve yaşamı merkezi konsepti olarak Esenyurt’un merkezinde inşa ettiği Ncadde Ottoman’ın ticari alanlarının tümünün, konut bölümünün yüzde 90’ının satışlarını tamamladı.

Ncadde Ottoman fiyatları 257 bin TL'den başlıyor!

Ncadde Ottoman projesi Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Fiyatların 257 bin TL'den başlangıç gösterdiği proje 120 ay taksit yapılıyor.

Özyurtlar İnşaat Ncadde Ottoman fiyatları!

Özyurtlar İnşaat Ncadde Ottoman fiyatları 174 bin TL'den başlayarak değişiyor. 427 daireden oluşan Ncadde Ottoman Residence'ta daire teslimleri 24 ay sonra yapılıyor...

Ncadde Ottoman Özyurtlar daire fiyatları!

Ncadde Ottoman Özyurtlar daire fiyatları 174 bin liradan başlayarak değişiyor. İstanbul Esenyurt'ta yükselen Ncadde Ottoman projesinde daire teslimleri 24 ay sonra yapılıyor...

Ncadde Ottoman'da satışlar tamamlanıyor!

Özyurtlar Holding, yeni iş ve yaşamı merkezi konsepti ile Esenyurt'ta hayata geçirdiği Ncadde Ottoman'ın ticari alanlarının tümünün, konut bölümünün yüzde 90'ının satışını tamamladı.

Ncadde Ottoman’a rekor talep!

Sektörün öncü şirketleri arasında yer alan Özyurtlar Holding, yeni iş ve yaşamı merkezi konsepti olarak Esenyurt’un merkezinde inşa ettiği Ncadde Ottoman’ın ticari alanlarının tümünün, konut bölümünün yüzde 90’ının satışlarını tamamladı.

Özyurtlar İnşaat'ın 63 dükkanı bugün satışta!

Özyurtlar İnşaat Nlogo ve Ncadde Ottoman projelerinde yer alan 63 dükkanı bugün satışa sunuyor. Dükkanların müzayedesi saat 14.00’da Eskidji Müzayedecilik tarafından gerçekleştirilecek. 

Nlogo cadde dükkanları 419 bin TL'den açık artırmada!

63 dükkanın satışa sunulduğu Esenyurt’taki  Ncadde Ottoman ve ‘Nlogo İstanbul’ projelerinin müzayedesi 15 Şubat 2018 Perşembe günü saat 14:00'da yapılacak..

Özyurtlar İnşaat dükkan müzayedesi 15 Şubat 2018!

Özyurtlar İnşaat dükkan müzayedesi 15 Şubat 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Ncadde Ottoman ve Nlogo projelerinde yer alan toplam 63 dükkan satışa sunuluyor. 

Özyurtlar Ncadde Ottoman dükkan satışları!

Özyurtlar Ncadde Ottoman dükkan satışları 15 Şubat'ta gerçekleştirilecek. Toplamda 63 dükkanın yer aldığı projede satışlar Eskidji tarafından yapılacak. 

Nlogo Özyurtlar dükkan satışları!

Nlogo Özyurtlar dükkan satışları 15 Şubat'ta yapılacak. Özyurtlar İnşaat ayrıca Ncadde Ottoman projesindeki dükkanları da satışa sunuyor. 

Özyurtlar Nlogo ve Ncadde Ottoman açık artırma fiyatları!

Nlogo ve Ncadde Ottoman projelerindeki dükkanları açık artırmayla satışa çıkaran Özyurtlar İnşaat dükkanlarının satışı 15 Şubat Perşembe günü saat 14.00’te yapacak...

Özyurtlar İnşaat 63 dükkan ihalesi ne zaman? 

Özyurtlar tarafından inşa edilen Nlogo ve Ncadde Ottoman projelerinde yer alan 63 adet dükkan ihale ile satışa çıkarılıyor...

Özyurtlar'ın 63 dükkanı 15 Şubat'ta satışta! 48 ay taksitle!

Eskidji,Özyurtlar Holding'in Nlogo ve Ncadde Ottoman projelerinde yer alan 63 adet dükkanı 15 Şubat'ta satışa çıkarıyor. Dükkan fiyatları 419 bin TL'den başlıyor. 

NCadde Ateş Corner daire fiyatları!

Ncadde Ateş Corner projesi Özyurtlar İnşaat tarafından İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirildi. Ncadde Ateş Corner fiyat listesi 189 bin TL'den başlıyor...

NCadde Ateş Corner'da fiyatlar 189 bin TL'den başlıyor! Yeni Proje!

Esenyurt NCadde Ateş Corner projesi 7 bin 161 metrekare arazi üzerinde 3 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. Proje toplam 300 adet öğrenci evi, 18 adet ticari alandan meydana geliyor. NCadde Ateş Corner'da fiyatlar 189 bin TL'den başlıyor.

Özyurtlar Ncadde Ottoman ile yeni bir iş ve yaşam merkezi kuruluyor!

Özyurtlar İnşaat, Esenyurt'un merkezinde inşa ettiği Ncadde Ottoman ile yepyeni bir ticaret merkezi kuruyor. Ncadde Ottoman, farklı ofis ve suit seçenekleriyle dikkat çekiyor.

ncadde ottoman fiyatları Haberi

ncadde ottoman fiyatları

Gayrimenkul sektörüne kazandırdığı yeniliklerle sektörün gelişimine yön veren Özyurtlar Holding, Esenyurt'ta hayata geçirdiğii Ncadde Ottoman ile ticari alan ve residence konseptini tek bir çatı altında toplayarak yeni bir iş ve yaşam konsepti yarattı. Satışa çıkarıldığı ilk günden bu yana büyük talep gören proje, hem ofis, hem de otel konseptinde süitleriyle izole yaşamı lüksle tanımladı. Esenyurt'un en işlek caddesi olan Doğan Araslı Bulvarı cepheli olarak konumlandırılan Ncadde Ottoman, dikkat çeken merkezi konumu ve Osmanlı mimarisinin modernize edilmiş izlerini taşıyan mimarisiyle de yatırımcı taleplerini yukarıya taşıyor. 

Farklı tipte ofis seçenekleri


68 bin 940 metrekare alanda hayata geçirilen 445 konut 27 ticari üniteden oluşan Ncadde Ottoman'da farklı tipte ofis seçenekleri yer alıyor. A blokta 1+0 otel konseptli ofisler, B blokta ise üç farklı büyüklüğe...