28 / 03 / 2024

NCadde Ateş Corner daire fiyatları!

NCadde Ateş Corner daire fiyatları!

Firma: Özyurtlar İnşaat

Proje: NCadde Ateş Corner

Ncadde Ateş Corner projesi Özyurtlar İnşaat tarafından İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirildi. Ncadde Ateş Corner fiyat listesi 189 bin TL'den başlıyor...



NCadde Ateş Corner projesi Esenyurt Üniversitesi'nin yanında, Doğan Araslı Caddesi’nde E5 Karayolu ile İstanbul Tem Bağlantı Yolu’nun hemen paralelinde yükselecek. Proje Özyurtlar İnşaat imzası taşıyor. 

Özyurtlar NCadde Ateş Corner projesi üniversiteli gençler için planlandı. Kişiye özel ödeme planı sunulan Özyurtlar NCadde Ateş Corner'da teslimlerin 2018 yılında yapılması planlanıyor.
 
NCadde Ateş Corner projesi 7 bin 161 metrekare arazi üzerinde 3 katlı tek blok olarak planlanacak. NCadde Ateş Corner projesi 300 adet öğrenci evi, 18 adet ticari alandan meydana geliyor.
 
Kira getirisinin bin 800 ile 3 bin TL arasında değiştiği Esenyurt NCadde Ateş Corner projesinde firma bünyesinden 24 ay 0 faizle ödeme fırsatı sunuluyor. 
 
NCadde Ateş Corner’da ortak alanlarında;
 
Kafe 
Spor Salonu 
Resepsiyon 
Otopark 
Çamaşırhane 
Güvenlik 
Telefon 
Sıcak Su olanakları da olacak. 
 
Özyurtlar İnşaat imzasıyla hayata geçirilen NCadde Ateş Corner’da her odada yatak, çalışma masası, dolap, banyo, tuvalet, koltuk ve öğrenci için dolabının içinde Özel eşyalar için kasa var.

NCadde Ateş Corner daire fiyatları!
 
NCadde Ateş Corner fiyat listesi 189 bin TL'den başlıyor. Projede satış fiyatları lansman sonrası 239 bin TL'ye çıkacak. Esenyurt NCadde Ateş Corner'da 2 yataklı ve 3 yataklı daireler yer alıyor. 
 

Tel:  444 4 027
Web: http://www.ozyurtlar.com/corner.php
Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön