16 / 04 / 2024

NCadde Ateş Corner: Esenyurt’un ilk öğrenci evi!

NCadde Ateş Corner: Esenyurt’un ilk öğrenci evi!

Özyurtlar Holding, bölgede ilk olma özelliği taşıyan NCadde Ateş Corner projesini Esenyurt'ta hayata geçiriyor.



 

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Özyurtlar Holding, üniversiteli gençlere benzersiz bir yaşam konsepti sunan ‘NCadde Ateş Corner’ı öğrenci evi mantığıyla Esenyurt’ta hayata geçiriyor. 

 

Bölgede ilk olma özelliği taşıyan NCadde Ateş Corner, üniversite yanında olması dolayısıyla kiracısı hazır, yatırım için çok cazip bir proje olarak dikkatleri üzerine çekiyor.

 

Hayata geçirdiği projeleriyle Esenyurt-Beylikdüzü hattının şekillenmesinde önemli role sahip olan Özyurtlar Holding, şimdi de Esenyurt’ta ilk defa gençlere yönelik yepyeni bir yaşam konseptini hayata geçiriyor. 

 

Otel kalitesinde ve ev sıcaklığında bir yaşam platformu olarak hayata geçirilen ‘NCadde Ateş Corner’sadece öğrencilerin değil, tüm gençlerin ihtiyaç ve beklentilerini tam anlamıyla karşılayacak şekilde inşa edilecek.

Öğrenci evi konseptiyle inşa edilen projeyle renkli bir yaşamın kapılarını araladıklarını belirten Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, yeni konseptle ilgili şu açıklamaları yaptı: “Gelişen eğitim sektöründe her geçen günartan öğrenci sayısının kaliteli ve güvenli yaşam ihtiyacı, bizleri öğrenci odaklı yeni konseptler üretmeye itti. Bu nedenle gençlerimizin bütün ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir kompleks yapmak için çalışmalara başladık ve ‘NCadde Ateş Corner’ı hayata geçirme kararı aldık. Ülkemizde 4 milyon kayıtlı öğrenci varken,yurt kapasitesi 1 milyonun altında kalıyor. Öğrencilerin çoğu evlerde kalıyor,ancak öğrenci bütçesine uygun, güvenli ve toplu taşımaya yakın bir alanda yer bulamıyorlar. Biz ‘NCadde Ateş Corner’ ile bu ihtiyacı karşılamayı hedefliyoruz.”


300 öğrenci evi 18 ticari alan…

‘NCadde Ateş Corner’, 7 bin 161 metrekare arazi üzerinde 3 katlı tek bir blok olarak hayata geçiriliyor. 2 ya da 4 kişinin kalabilmesine imkan sağlayan toplam 300 adet öğrenci evi ve 18 adet ticari alandan meydana gelen proje; öğrenciler, genç profesyoneller ve genç akademik çevre için otel konforuyla ve eğitim-öğretimi destekleyici bir donanımla inşa ediliyor.


NCadde Ateş Corner'da kütüphane, basit kullanıma uygun yüksek teknolojik uygulamalar, özel tasarlanmış ortak sosyal alanlar, kafeler, özel mutfaklar, çalışma odaları ve hobi alanları bulunuyor. 7/24 güvenlik sistemi, yüksek hızda fiber internet bağlantısı ve resepsiyon hizmetinin de  bulunduğu proje, tamamen gençlerin konforu ve güvenliği düşünülerek tasarlandı. Her odada yatak, çalışma masası, dolap, banyo, tuvalet, koltuk ve özel eşyalar için bir de kasa bulunuyor. Gençlerin rahat ulaşımına imkan sağlayan, üniversitelere ve iş merkezlerine yakın lokasyonda yer alan ‘NCadde Ateş Corner’;Esenyurt Üniversitesi’nin yanında, Doğan Araslı Caddesi üzerinde ve E5 karayolu ile TEM bağlantı yolunun paralelinde bulunuyor.

Öte yandan, banka kredisine ihtiyaç duyulmaksızın yüzde 30 peşinat ve 24 ay vade seçenekleriyle avantajlı ödeme planı sunulan NCadde Ateş Corner projesinin 2019 yılı sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0850 460 90 60
Web: http://www.ozyurtlar.com/corner.php           
 


Geri Dön