27 / 04 / 2024

ncity kampanyaları

ncity kampanyaları

Özyurtlar İnşaat yıl sonuna kadar teslim etmeye hazırlandığı dört projesi Ncity, Nmerkez, Nşehir ve Ntowvn için özel avantajlar içeren bir kampanya düzenledi. NCity'de 139 bin liradan, Nmerkez'de ise 149 bin liradan satışa sunuluyor.

Özyurtlar İnşaat'tan Kadınlar Günü’ne özel yüzde 10 indirim!

Özyurtlar İnşaat, N5 Suites, NCity Esenyurt ve NCadde projelerinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel yüzde 10 indirim yaptı. 3-9 Mart tarihleri arasında geçerli olan kampanyadan yatırım ya da oturum amaçlı konut alan tüm kadınlar yararlanacak...

Emlak vergisi banka kampanyaları 2015!

Vergi mükellefleri, borçlarını belediyeye nakit olarak ödeyebildiği gibi anlaşmalı bankalar aracılığı ile de ödeyebiliyor. Bankalar ödemede birtakım kampanyalar yapabiliyor. İşte emlak vergisi banka kampanyaları 2015...

Anneler Günü konut kampanyaları 2015!

Annenizin bir gün değil her gün hatırlayacağı bir hediye düşünüyorsanız ve henüz karar veremediyseniz inşaat firmaları Anneler Günü'ne özel çok özel kampanyalar düzenledi. İşte 9 firmanın 15 projesinde uyguladığı Anneler Günü kampanyaları...

Konutta bahar kampanyaları başladı!

Konutta bahar kampanyaları başladı. Mayısın gelişi ile birlikte konut projelerinde başlayan kampanya kapsamında indirimler, ödeme planları ve kişiye özel seçenekler konut sahibi olmak isteyenleri sevindiriyor.

Gayrimenkule de bahar geldi! İşte kampanyalar...

En çok satışı bahar dönemlerinde yapan gayrimenkul şirketleri, mevsime hareket katmak amacıyla kampanyalara hız verdi. İndirimin yanı sıra, üste para veren bile var. İşte kampanyalar...

Kadınlar Günü'ne özel konut kampanyaları 2015!

İnşaat firmaları projelerinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü 'ne özel kampanyaları başlattı. Kadınlara özel bu kampanyalar sadece 7 ve 8 Mart tarihlerinde geçerli sayılacak.

Gayrimenkul sektöründe sevgililer günü kampanyaları!

Gayrimenkul sektörü, 14 şubat haftasına çeşitli kampanyalarla kutlamaya hazırlanıyor. Başlayan kampanyalar kapsamında 4 gece 5 gün tatil hediye eden de var ön talep toplayan da..

Konut projelerinde Sevgililer Günü kampanyaları!

İnşaat sektörünün önde gelen firmaları bu yıl da sevgilileri unutmadı. 'Ev'lenenler için cazip kampanyalar sunan şirketler, Maldivler'den Roma'ya kadar gözde şehirlere tatile gönderip, 100 bin liraya varan indirim uyguluyor..

Özyurtlar İnşaat NCity satış ofisi!

Özyurtlar İnşaat NCity satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor. İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa edilen projede 36 ay 0 faiz imkanı ile daire sahibi olunabiliyor.

Konutta Şubat ayı kampanyaları!

Konut üreticisi firmalar yılın ilk aylarında stoklarını eritmek için farklı seçeneklerle kampanyalarına hız verdi. En güncel kampanya ise yüzde 15'lik peşinat desteği ile Sur Yapı'dan geldi.

Bağcılar Batışehir projesinde kampanyalar devam ediyor!

3 farklı kampanyalı ödeme seçeneği sunulan Bağcılar Batışehir projesinde yer alan dairelerin fiyatları 268 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Kampanyalar arasında indirimler, ara ödemeli seçenekler ve düşük peşinat seçenekleri bulunuyor.

İşte konutta yeni yılın ilk kampanyaları!

Markalı inşaat projeleri yeni yılda da kampanyalarına devam ediyor. Peşine yüzde 12'ye varan indirimlerden ya da 84 ay faizsiz taksit seçeneklerinden yararlanarak ev sahibi olabilirsiniz. İşte konutta yeni yılın ilk kampanyaları!

Sancaktepe Resim İstanbul Orman kampanyalarında son gün 31 Aralık!

Kampanyaların 31 Aralık'ta sona ereceği Sancaktepe Resim İstanbul Orman projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Konutta yılbaşı kampanyaları!

Yılın son günlerinde inşaat firmaları kampanya yarışına girdi. Kampanyalar arasında taksitleri taşınınca ödemeye başlama, peşine indirim ve sıfır faiz öne çıkıyor. Ev alana tatil hediye eden bile var

ncity kampanyaları Haberi

ncity kampanyaları

Özyurtlar İnşaat yıl sonuna kadar teslim etmeye hazırlandığı dört projesi Ncity, Nmerkez, Nşehir ve Ntown için özel avantajlar içeren bir kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında daire bedelinin yüzde 30'unu peşin verenler kalanını 120 ay taksitle ödeyebilecek. Faiz oranları da 0.83'ten başlayacak. Kampanya kapsamında 1+1 daireler NCity'de 139 bin liradan, Nmerkez'de ise 149 bin liradan satışa sunuluyor. 



Bugün 




www.ozyurtlar.com                        

444 40...