27 / 04 / 2024

İlkbahar Konutları ile İlkbahar da, Yaz da, kampanyalar da başka güzel!

İlkbahar Konutları ile İlkbahar da, Yaz da, kampanyalar da başka güzel!

Firma: Sur Yapı

Proje: İlkbahar Rezidans

"İlkbahar Konutları ile İlkbahar da, Yaz da, kampanyalar da başka güzel" sloganıyla tanıtılan Sur Yapı İlkbahar 250 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Projede 1.960 TL taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.



Sur Yapı imzası taşıyan İlkbahar Rezidans'ta daire teslimlerinin Kasım 2017 tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor. Proje 304 adet konuttan meydana geliyor. 


İlkbahar Evleri İstanbul Sultanbeyli'de hayata geçiriliyor. Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakın bir bölgede bulunan projede lansmana özel yüzde 7 indirim fırsatı sunuluyor. 


Dairelerin büyüklükleri minimum 51 metrekare, maksimum ise 293 metrekare olarak tasarlanan proje "İlkbahar Konutları ile İlkbahar da, Yaz da, kampanyalar da başka güzel" sloganıyla yükseliyor.


İlkbahar Sultanbeyli Evleri fiyatları 235 bin TL'den başlıyor. Toplam yatırım bedeli 250 milyon TL olarak belirlenen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri mevcut. 


Sur Yapı İlkbahar'da dinlenme alanları, kitap okuma alanları, hobi bahçeleri, su göletleri, uzun yürüyüş parkurları gibi ortak kullanım alanlarına yer veriliyor. 


Sultanbeyli İlkbahar satış ofisi iletişim

Telefon: 0216 422 65 14

Web: www.suryapiilkbahar.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön