27 / 04 / 2024

ncity özyurtlar

ncity özyurtlar

İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü Esenyurt bölgesinde hayata geçirilen Ncity Evleri'nde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. 1+1 daireler 117 bin liradan satışa sunuluyor...

Özyurtlar Ncity Esenyurt'ta 153 bin liraya 2+1!

İstanbul Avrupa yakası Esenyurt'ta inşa edilen Özyurtlar Ncity'de 2 oda 1 salon daireler 153 bin liradan satışa sunuluyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor...

Ncity'de 3+1 daireler 199 bin lira!

Konut teslimlerinin 2015 yılında yapılması planlanan Ncity' de 3+1 daireler 199 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projede 1 oda 1 salon , 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor...

Esenyurt N City'de 3+1 daire 199 bin lira!

Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Esenyurt N City'de 3 oda 1 salon daireler 199 bin lira. N City Esenyurt'ta 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor...

Ncity Esenyurt'ta 2+1 daireler 139 bin TL!

İstanbul Avrupa yakası Esenyurt'ta inşa edilen Ncity Esenyurt projesinde 2 oda 1 salon daireler 139 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri mevcut.

Özyurtlar Ncity'de 99 bin liraya 1+1!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinin yer alıdığı Özyurtlar N City'de 1 oda 1 salon daireler 99 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

NCity Esenyurt nerede? Havadan videosu!

İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilen NCity projesi Özyurtla İnşaat imzası taşıyor. 15 katlı 4 blok halinde hayata geçirilen NCity projesi toplam 450 adet konuttan meydana geliyor

Özyurtlar İnşaat NCity satış ofisi!

Özyurtlar İnşaat NCity satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor. İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa edilen projede 36 ay 0 faiz imkanı ile daire sahibi olunabiliyor.

Özyurtlar 4 projesini erken teslim ediyor!

Nlogo İstanbul ve 1 Coastal City projelerini satışa sunan Özyurtlar İnşaat yeni yılda erken teslimlere hazırlanıyor. Şirket, Ncity Esenyurt, Nmerkez, Nşehir ve Ntown projeleri yeni yılın ilk aylarında sahipleriyle buluşturmayı planlıyor.

Özyurtlar İnşaat'ın projelerinde erken teslim!

Özyurtlar İnşaat'ın, Ncity Esenyurt, Nmerkez, Nşehir ve Ntown projelerinde hayat yeni yılın ilk aylarında başlıyor. Özyurtlar bu dört büyük projesi ile 10 bin konut üretme hedefine yaklaşıyor..

Özyurtlar'dan erken teslim 4 proje!

Özyurtlar 4 projeyi erken teslim ediyor. İstanbul'un hızlı prim yapan lokasyonu Esenyurt'ta inşa edilen bu dört projeden Ncity Esenyurt 528, Nmerkez 564, Nşehir 678 ve Ntown ise 72 konuttan oluşuyor.

Özyurtlar İnşaat 4 projenin teslimine hazırlanıyor!

2014'te Nlogo İstanbul ve 1Coastal City projelerini satışa sunan Özyurtlar İnşaat, yapımını tamamladığı dört büyük projesini, Ncity Esenyurt, Nmerkez, Nşehir ve Ntown'u teslim etmeye hazırlanıyor.

Özyurtlar 4 projenin teslimine hazırlanıyor!

Bu yıl Nlogo İstanbul ve 1 Coastal City projelerini satışa sunan Özyurtlar inşaat, diğer taraftan da yapımını tamamladığı dört büyük projesi Ncity Esenyurt, Nmerkez, Nşehir ve Ntown'u teslim etmeye hazırlanıyor.

Özyurtlar İnşaat 4 projesinin teslimine başlıyor!

Özyurtlar İnşaat' ın Esenyurt'ta konumlandırdığı 4 projesinde teslim furyası başlıyor. NCity, NMerkez, NTown ve NŞehir projelerinde teslimler yeni yılın ilk aylarında yapılacak. 4 projede tapular hazır.

Özyurtlar projelerini teslim etmeye hazırlanıyor!

Nlogo İstanbul ve 1Coastal City projelerini satışa sunan Özyurtlar İnşaat, yapımını tamamladığı dört büyük projesi Ncity Esenyurt, Nmerkez, Nşehir ve Ntown 'u teslim etmeye hazırlanıyor.

Özyurtlar İnşaat 4 projesinde yaşam 2015'te başlıyor!

Özyurtlar İnşaat'ın, Ncity Esenyurt, Nmerkez, Nşehir ve Ntown projelerinde hayat yeni yılın ilk aylarında başlıyor. İstanbul'un en hızlı prim yapan lokasyonu Esenyurt'ta inşa edilen bu dört proje, büyük fırsat sunuyor..

Özyurtlar İnşaat'ın projelerinde anahtar teslimleri başladı!

Özyurtlar İnşaat'ın; Ncity Esenyurt Nmerkez, Nşehir ve Ntown projelerinde yaşam yeni yılın ilk aylarında başlıyor. Bu 4 projede Esenyurt'ta inşa edildi. Projelerde anahtar teslimleri başladı.

Özyurtlar İnşaat'tan 4 projesinde özel kampanyalar!

Özyurtlar İnşaat yıl sonuna kadar teslim etmeye hazırlandığı dört projesi Ncity, Nmerkez, Nşehir ve de Ntown konut projeleri için özel avantajlar içeren bir kampanya düzenledi.

Özyurtlar'dan 4 projeye özel kampanya!

Özyurtlar inşaat, yıl sonuna kadar teslim etmeye hazırlandığı dört projesi Ncity, Nmerkez, Nşehir ve Ntown için kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında daire bedelinin yüzde 30'unu peşin verenler kalanını 120 ay taksitle ödeyebilecek.

NCity projesinde 149 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Özyurtlar İnşaat yıl sonuna kadar teslim etmeye hazırlandığı dört projesi Ncity, Nmerkez, Nşehir ve Ntowvn için özel avantajlar içeren bir kampanya düzenledi. NCity'de 139 bin liradan, Nmerkez'de ise 149 bin liradan satışa sunuluyor.

ncity özyurtlar Haberi

ncity özyurtlar

Özyurtlar İnşaat projesi Ncity İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü Esenyurt bölgesinde inşa ediliyor. 


Ncity Esenyurt projesinde konut teslimlerinin 2015 yılı içerisinde yapılması planlanıyor. 


Konut fiyatlarının 117 bin TL'den başlangıç gösterdiği Esenyurt Ncity Evleri'nde  1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. 1+1 daireler 70 metrekare, 2+1 daireler 85 metrekare ile 115 metrekare, 3+1 daireler 135 metrekare alan büyüklüğüne sahip. 



Esenyurt Ncity Esenyurt fiyat


70 metrekare 1+1 dairelerin fiyatları 117 bin TL'den, 

85 metrekare 2+1 dairelerin fiyatları 153 bin TL'den, 

115 metrekare 2+1 dairelerin fiyatları 207 bin TL'den, 

135 metrekare 3+1 dairelerin fiyatları 243 bin TL'den başlıyor.


N City Esenyurt Evleri'nin sosyal imkanları arasında yürüyüş parkuru, oturma alanları, yüzme havuzu, güneşlenme terasları, futbol sahası, çocuk oyun alanları, basketbol sahası bulunuyor.



N City Esenyurt iletişim:


Telefon: 444 40 27 

Web adresi: