26 / 04 / 2024

Necati Batuhan Çelik

Necati Batuhan Çelik

P Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Necati Batuhan Çelik tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Eylül'de Beşiktaş, Vişnezade Mahallesi'nde kuruldu

Gölcük Necati Çelik Semt Polikliniği'nin yıkım ihalesine 12 teklif!

Gölcük Necati Çelik Merkez Semt Polikliniği ve Verem Savaş Dispanser binasının yıkımı ve enkazının taşınması için düzenlenen ihaleye 14 firma teklif verdi.

İÇDAŞ'ın kurucusu Necati Aslan vefat etti! 

Türkiye'nin en büyük dokuzuncu sanayi kuruluşu olan İÇDAŞ A.Ş (İÇDAŞ Çelik Enerji Tersane ve Ulaşım A.Ş.)'nin Yönetim Kurulu Başkanı Necati Aslan dün öğle saatlerinde hayatını kaybetti. 

DRC BÇ İnşaat ve Yapı Teknolojileri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

DRC BÇ İnşaat ve Yapı Teknolojileri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Batuhan Çelik tarafından kuruldu. 

Akeren Çelik Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Akeren Çelik Yapı İnşaat Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Necati Eren Tekararabacı imzasıyla kuruldu.

Batuhan Çelik Metal İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batuhan Çelik Metal İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Batuhan Yıldırım tarafından Halkalı'da kuruldu.

Necati Çelik Devlet Hastanesi yenileniyor!

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şenol Ergüney, yenilenecek olan Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi ile ilgili bilgi vererek, “Yeni hastane 320 yataklı ve geniş bir acil servis ünitesine sahip olacak” dedi.

CYT İnşaat Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CYT İnşaat Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Batuhan Çelik tarafından 100 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Küçükçekmece, İstasyon Mahallesi, Halkalı İstasyon Caddesi'nde kuruldu.

Alanya 25 ayrı ülkede yapılacak olan turizm festivalinde tanıtılacak!

ALTAV genel kurul sonrasındaki ilk toplantısı Faik Kaptanoğlu başkanlığında yapıldı. Toplantıya yönetim kurulu üyeleri; Elvan Güneş, Şükrü Cimrin, Ali Batuhan Çelik, Kerim Kılınç, İbrahim Sipahioğlu, Gürol Birgen, Murat Çeviker ve Kamil Köseoğlu katıldı.

P Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Danışmanlık İnşaat Şirketi kuruldu!

P Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Necati Batuhan Çelik tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Eylül'de Beşiktaş, Vişnezade Mahallesi'nde kuruldu

Zbs Alfaçelik, Libya'ya çelikten stadyum yapacak!

Zbs Alfaçelik İnşaat Genel Müdürü Rıdvan Murat Türkiye 'nin ilk yapısal çelik şirketlerinden biri olan firmalarının Türkiye ve yurtdışında gerçekleştireceği projelerle 2011 'de hızlı bir büyüme stratejisi uygulayacağını dile getirdi

Burçelik Bursa çelik'den gelir tablosu!

Burçelik Bursa çelik Döküm Sanayii A.şž, geçici vergi bildirimiyle ilgili açıklamada bulundu...

Kale çelik kapılarda 250 TL 'lik indirim çeki kampanyası!

Güvenli yaşam alanlarının vazgeçilmez ürünü Kale çelik Kapı 'nın tüm Classic modelleri, “evinizi güvence altına almak için şaşırtan fırsat ” kampanyası ile tüketicilerle buluşuyor

İzmir Demir çelik'in gelir tablosu açıklandı

İzmir Demir çelik Sanayi A.şž, 2010 Aralık dönemi geçici vergi beyannamesi ekinde vergi dairesinde verilen, Sermaye Piyasası Mevzuatına göre düzenlenmiş gelir tablosunu açıkladı

Necati Batuhan Çelik Haberi

Necati Batuhan Çelik

P Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Necati Batuhan Çelik tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Eylül'de kuruldu. 


P Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi iş konusu; gayrımenkul alanında yatırım danışmanlığı hizmeti vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


P Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi adres: Beşiktaş, Vişnezade Mahallesi, Hüsrev Gerede Caddesi,...