23 / 04 / 2024

Kale Çelik Kapılarda bahar kampanyası başladı!

Kale Çelik Kapılarda bahar kampanyası başladı!

Güvenli yaşam alanlarının vazgeçilmez ürünü Kale Çelik Kapının en çok tercih edilen modelleri K66 ve K67de bahar kampanyası başladı. Kampanya, 'alışverişe giden KALE KAPIsıyla dönüyor' sloganı ile tüketicilerle buluşuyor.



10 Nisan 10 Mayıs 2011 tarihleri arasında devam edecek olan kampanya süresince çok özel fiyatlarla satışa sunulan K66 ve K67 Kale Çelik Kapılar evinizi KALE güvencesi altına alırken, tasarım ve mükemmel servis garantisi de sunuyor. Kampanya dahilinde K66 ve K67 Kale Çelik Kapılar ayda 199 TL+KDV taksitle tüm Kale Çelik Kapı bayilerinde satışa sunuluyor.

Bu özel kampanya ve sunduğu farklı ödeme seçenekleriyle, eviniz yenileniyor ve sevdikleriniz Kale Çelik Kapı güvencesi altına alınıyor.

Kale Çelik Eşya

Bir Kale Endüstri Holding kuruluşu olan Kale Çelik Kapı, teknoloji ve tasarımın son gelişmelerini kullanarak ürettiği yaklaşık 80 çeşit başarılı ürünleriyle Kale Kilit teknolojisi'nin yarım yüzyılı aşan deneyiminden güç almaktadır. Kale Çelik Eşya; bayii ve satış grubu ile Türkiye'nin 62 noktasında satış sırasında ve sonrasında müşterilerinin yanındadır.

 


Geri Dön