24 / 04 / 2024

necattin demirtaş engelli yaşam merkezi projesi

necattin demirtaş engelli yaşam merkezi projesi

İlkadım Belediye Başkanı ve MHP İlkadım Belediye Başkan Adayı Necattin Demirtaş, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla buluşuyor. Demirtaş yaptığı görüşmelerde engelliler için 'Engelsiz Yaşam Merkezi' oluşturacaklarını söyledi...

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm için ilk adımlar atılıyor!

Samsun'a İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ilçe genelinde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmalarında kimsenin mağdur olmayacağını dile getirdi. 

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüme yeşil ışık!

Samsun İlkadım ilçesinde mahalle muhtarları ile bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Samsun’daki metruk binalar yıkılıyor!

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ın direktif vermesinden sonra ilçede bulunan metruk binaların yıkım çalışmalarına başlandı. Başkan Necattin Demirtaş; “İlkadım'da metruk bina kalmayacak.” şeklinde açıklama yaptı.

TOKİ’lerle ilgili sorunları rapor halinde ilettik!

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, 'Hizmet İçin İlkadım' toplantılarının ilkinde Hastanebaşı Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Demirtaş 'Sizden tek ricamız; bizler sizlere hizmet etmek için bu kadar koştururken bizim elimizden tutup bize destek olun' diye konuştu...

İlkadım Belediyesi'nin hizmet binaları satışa çıkıyor!

Samsun'da İYİ Partili İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, belediyenin borçlarını ödeyebilmek için belediyeye ait eski hizmet binalarını satışa çıkaracaklarını söyledi.

Uşak Eşme'de engelli çiftin evi yandı!

Uşak'ın Eşme ilçesine bağlı Takmak köyündeki yangında, engelli çiftin yaşadığı ev kullanılamaz hale geldi. Alınan bilgiye göre, bedensel engelli Ali ile zihinsel engelli eşi Akile Sai'nin yaşadığı evde, mutfaktaki piknik tüpünden sıçrayan kıvılcım nedeniy

Bodrum engelli turizmi için çalışmalara başlayacak!

Bodrum'da, engelli spor turizmi faaliyetlerini geliştirmek amacıyla Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile görüşen ANB Travel Genel Müdürü, Bodrum Belediyesi'nin de desteğiyle 2015 yılı içerisinde çalışmalarına başlayacaklarını belirtti.

Ekrem Demirtaş: Kruvaziyer turizm gelişmeye devam edecek, endişeye gerek yok!

Dünyanın en büyük kruvaziyer şirketlerinden MSC'nin en tepe yöneticileri ile Cenevre'de buluşan İzmir Ticaret Odas ( İTO ) Başkanı Ekrem Demirtaş, yeni sefer haberleriyle döndü.

Maltepe Demirtaş Kent'te satışlar devam ediyor! 310 bin TL!

Demirtaş İnşaat güvencesi ve kalitesi ile Maltepe’de inşa edilen ve Metro'ya yaklaşık 400 mt mesafede bulunan DEMİRTAŞ KENT SİTESİ sizlere modern ve nezih bir yaşam sunuyor.

Çevre Bakanlığı'ndan Mücahit Demirtaş açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından bugün yapılan yazılı açıklamaya göre Çevre Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mücahit Demirtaş'ın lise mezunu olduğu ve bakanlıktaki görevine kısa süre önce atandığına dair haberlere açıklama getirdi.

Ekrem Demirtaş: Atatürk Stadyumu projemizin tartışılmasını istiyoruz

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, 2 gün önce açıkladıkları stat ve tünel projelerine toptan karşı çıkılmasını değil, incelenmesini ve tartışılmasını istediklerini söyledi.

Ekrem Demirtaş İzmir projelerini açıkladı!

İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş, İzmir'in stat ve trafik sorununu çözüm için hazırladığı projeleri sergi açarak kamuoyuna açıkladı. İşte İzmir'in stat ve trafik sorunu için hazırlanan projeler...

Ekrem Demirtaş, İzmir Kıyı Kesimi ve Kent Merkezi Tünelleri Projesi'ni açıkladı!

Atatürk Stadyumu'nun yenilenmesi ve kent içi geçiş yollarının büyük bölümünün tünellerle yerin altına alınmasını öneren Başkan Demirtaş, "Stat ve ulaşım sorunlarına çare olabilecek bu projeleri kamuoyunun tartışmasını istiyoruz" dedi.

necattin demirtaş engelli yaşam merkezi projesi Haberi

necattin demirtaş engelli yaşam merkezi projesi


Samsun İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, engelliler için 'Engelsiz Yaşam Merkezi' oluşturacaklarını söyledi.


İlkadım Belediye Başkanı ve MHP İlkadım Belediye Başkan Adayı Necattin Demirtaş, seçim çalışmaları kapsamında Fevzi Çakmak Mahallesi, Kışla Mahallesi ve Ulugazi TOKİ Konutları'nda düzenlenen mitinglerde mahalle sakinleri ile buluştu. Vatandaşların sevgi gösterileri arasında mitinglerini gerçekleştiren Başkan Demirtaş, 5 yıllık süre içinde yapılan çalışmalar ve yeni dönem projeleri hakkında bilgiler verdi.


Başkan Demirtaş, yeni dönemde sosyal belediyecilik anlamında önemli projelere imza atacaklarını belirterek, "Engelli vatandaşlarımız için 'Engelsiz Yaşam Merkezi' adlı projemizi hayata geçireceğiz. Yaklaşık 2 bin metrekare alan üzerine inşa edeceğimiz merkez ile engelli vatandaşlarımızın dış dünya ile ilişkisini kesmemelerini sağlamak ve onları topluma katarak ekonomiye katkıda bulunmalarını sağlamayı amaçlıyoruz" dedi.


Ülke genelinde nüfusun yüzde 12'sinin engelli olduğunu hatırlatan Başkan...