25 / 04 / 2024

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüme yeşil ışık!

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüme yeşil ışık!

Samsun İlkadım ilçesinde mahalle muhtarları ile bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.



Samsun İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ilçeye bağlı mahalle muhtarları ile bir araya geldi. İlkadım Belediyesi'nde yer alan habere göre; Başkan Demirtaş kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu.

Samsun İlkadım da kentsel dönüşüme yeşil ışık!

“Kentsel Dönüşüm uzun süreç isteyen bir durum”

Riskli alan içerisinde olan Anadolu, Zeytinlik, Hastanebaşı Mahallesi de “Kentsel Dönüşüm” için değerleri güncelleyerek hak sahiplerinin tespitini yapıp söz konusu mahalleler için toplantı yapıp dönüşümü gerçekleştirecek büyük firmalarla beraber belediyeyi de bu işine dahil ederek çözüm üretileceğini söyleyen Başkan Demirtaş,” Bunu sonucunda bu iş ya olacak yada olmayacak. Biz daha yapılacak projeleri göremedik. Güzel projeler olursa Kökçüoğlu, Reşadiye, Fatih gibi dönüşüme hazırlanacak olan mahallelerimizi tetikler. Ama maalesef çok uzun süreç isteyen bir durum. Birden bire kentsel dönüşüm olmuyor. Dolayısıyla çok uzun bir yol bizi bekliyor” dedi.

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm kararı!


Geri Dön