24 / 04 / 2024

samsun ilk adım kentsel dönüşüm

samsun ilk adım kentsel dönüşüm

Samsun İlkadım ilçesinde mahalle muhtarları ile bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Beton fiyatlarındaki fahiş artışa karşı ilk adım o belediyeden geldi! Yüzde 40 daha ucuza satılacak!

Son zamanlarda beton fiyatlarındaki fahiş artış sektörün gündemine bomba gibi düştü. Özellikle deprem bölgelerinde fırsatçılar fiyatları olduğundan fazla yükseltmişti. Beton fiyatlarındaki fahiş artışa karşı ilk adım ise o belediyeden geldi. Yüzde 40 daha ucuza satılacak...

Altın yükseliş için ilk adımı attı! Gram altın tekrar 1700 liranın üzerinde! 7 Ekim Cumartesi altın fiyatları ne kadar?

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor.  Altın bugün yükseliş için ilk adımı attı. Gram altın 1600'lü seviyelerden tekrar 1700 liranın üzerine çıktı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? 7 Ekim 2023 altın fiyatları kaç lira? 7 Ekim Cumartesi altın fiyatları ne kadar?

EYT’de yeni emeklilik ayrıntıları belli oldu! İlk müjde bir milyon çalışana geldi!

Yeni emeklilik sistemi için müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan vermişti. SSK ve Bağ-Kur prim eşitlemesiyle beraber ilk adım atılmış oldu. EYT yasasının ardından emeklilik hakkı elde edemeyen Bağ-Kur'lu ve SSK'Iı yurttaşlar ile aynı prim gün şartı ile emeklilik hakkı kazanacak.

Gram altın zirveye bir adım daha yaklaştı! 1 gramı bile olan köşeyi döndü! Bu rakam ilk kez görüldü! 

Gram altın bugün, Avrupa Merkez Bankası'nın faiz artışı sonrasında sıkılaştırmaya gideceğine yönelik gelen mesajlar ve bankacılık krizi dair endişelerin artmasıyla zirveye bir adım daha yaklaştı. 1 gramı bile olan köşeyi döndü! Bu rakam ilk kez görüldü.

Togg sonrası kritik adım! Türkiye'de bir ilk

Togg'un T10X modelinin seri üretim bandından indirilmesinin ardından Türkiye kritik bir adım daha geliyor. Türkiye'nin ilk batarya fabrikasının temeli Bursa'da atılacak. İşte tüm detaylar...

Fuzul Yapı'dan halka arz için ilk adım: Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na dönüştü!

Türkiye’de markalı konut sektörünün öncüleri arasında yer alan Fuzul Yapı, Sermaye Piyasası Kurulu’ndan Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı iznini aldı ve halk arz sürecinin ilk adımını attı. 

TOGG'un üretim hikayesi böyle başladı! Adım adım TOGG serüveni...

Togg, Gemlik’teki kampüsünü ilk kez otomotiv gazetecilerine açtı. Togg'un üretin hikayesi burada başlarken vatandaşlar Togg'a dair tüm detayları merak ediyor. İşte adım adım Togg serüveni...

Elinizdeki altınları bozdurmayın diyen Altın Kahini İslam Memiş çılgın rakamı resmen açıkladı! Adım adım yeni rekor

Altın fiyatları haftanın ilk günü de yükselmeye devam ederken Altın Kahini İslam Memiş ''elinizdeki altınları bozdurmayın'' diyerek gram altının geleceği çılgın rakamı resmen açıkladı. Adım adım yeni rekor geliyor. Son dakika İslam Memiş altın yorumu..

Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm için ilk kepçe vuruldu!

İstanbul Beşiktaş’ta Akat Mahallesi, Zeytinoğlu Caddesi’nde iki binanın yıkımının başlamasıyla birlikte kentsel dönüşüm çalışmalarının ilk adımı atıldı. Belediye iştiraki İmar A.Ş tarafından yapılan ilk dönüşüm yıkımında Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da yer aldı.

Tahıl koridoru çalışmasından sonra Ukrayna'dan flaş buğday adımı: Her ay yüzde 50 artıyor

Türkiye, Rusya ve Ukrayna'nın limanlarda bekleyen tahıl dolu gemilerin yola çıkarılması için başlattığı tahıl koridoru çalışmasında ilk somut adım geldi. Ukrayna, ülkeden buğday başta olmak üzere tahıl ihracatı için dikkat çeken bir açıklama yaptı.

500 liralık banknot geliyor iddiasının ardından düğmeye basıldı! Darphane ilk adımı attı

Türkiye'de yükselen enflasyon karşısında TL'nin alım gücündeki düşüş ekonomi yetkililerinin yeni bir adım atmasına neden oldu. Gelen son dakika bilgisine göre tedavüle 500 TL'lik banknot ve 5 liralık madeni para basılacağı iddia edildi.

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm için ilk adımlar atılıyor!

Samsun'a İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ilçe genelinde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmalarında kimsenin mağdur olmayacağını dile getirdi. 

Depreme hazırlıklı binalar için ilk ciddi adım: Bina kimlik sistemi!

Depreme hazırlıklı binalar için ilk ciddi adım bina kimlik sistemi ile atılıyor. Bina kimlik sistemi ile kimlikli binalarda güvenli yaşam sunulacak. Peki bina kimlik belgeleri nasıl hazırlanacak?

samsun ilk adım kentsel dönüşüm Haberi

samsun ilk adım kentsel dönüşüm

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ilçeye bağlı mahalle muhtarları ile bir araya geldi. İlkadım Belediyesi'nde yer alan habere göre; Başkan Demirtaş kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu.

“Kentsel Dönüşüm uzun süreç isteyen bir durum”

Riskli alan içerisinde olan Anadolu, Zeytinlik, Hastanebaşı Mahallesi de “Kentsel Dönüşüm” için değerleri güncelleyerek hak sahiplerinin tespitini yapıp söz konusu mahalleler için toplantı yapıp dönüşümü gerçekleştirecek büyük firmalarla beraber belediyeyi de bu işine dahil ederek çözüm üretileceğini söyleyen Başkan Demirtaş,” Bunu sonucunda bu iş ya olacak yada olmayacak. Biz daha yapılacak projeleri göremedik. Güzel projeler olursa Kökçüoğlu, Reşadiye, Fatih gibi dönüşüme hazırlanacak olan mahallelerimizi tetikler. Ama maalesef çok uzun süreç isteyen bir durum. Birden bire kentsel dönüşüm olmuyor. Dolayısıyla çok uzun bir yol bizi bekliyor”...