24 / 04 / 2024

Necip Sönmez Gayrimenkul iletişim

Necip Sönmez Gayrimenkul iletişim

Necip Sönmez Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulalim Sönmez, Arzu Sönmez, Handan Aşuroğlu, Hülya Er, Necip Sönmez ve Uğur Sönmez tarafından kuruldu.

Sönmezler Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Sönmezler Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Mürüvet Sönmez ve Suavi Rüştü Sönmez ortaklığında kuruldu.

Söylet Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Söylet Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Silivri'de 455 bin 659 TL sermaye bedeli ile Mesut Söylet tarafından kuruldu.

Sümerler Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sümerler Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Köseliören ve Erdal Köseliören ortaklığında kuruldu.

Kuzey Kıbrıs'ta gayrimenkul yatırımları 2 yılda yüzde 200’ün üstünde arttı!

Kuzey Kıbrıs, Türk yatırımcıların da radarına girerken, gayrimenkul yatırımları da 2 yılda yüzde 200’ün üstünde artış gösterdi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Ekonomist Mustafa Sönmez: Doların 24TL'ye ulaşması enflasyon tehlikesini artırıyor!

Ekonomist Mustafa Sönmez, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarda doların sürekli olarak rekor seviyelere çıkmasının ve Türk lirasının değer kaybetmesinin enflasyonu artırabileceği uyarısında bulundu. İşte ayrıntılar...

Sıno Gayrimenkul Turizm Otomotiv İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıno Gayrimenkul Turizm Otomotiv İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Sıno, Alan Seıno, Ezeddeın Sıno ve Husseın Sıno ortaklığında kuruldu.

Ahmet Sönmez İç Mimarlık İnşaat Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Sönmez İç Mimarlık İnşaat Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sönmez tarafından kuruldu.

Property Quest Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Property Quest Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Rakıb Bın Walı, Mehmet Samet Sönmez, Muzahıd Hossaın, Safıqul Hasan, Md Omar Faruk ve Rapıqul Hasan Rafı ortaklığında kuruldu.

Muhammed Halit Sönmez, Pera GYO'dan ayrıldı!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Muhammed Halit Sönmez, görevinden istifa etti. Peki Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni Genel Müdürü kim olacak? İşte ayrıntılar...

Kıngdom Kıng Franchısıng Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Kıngdom Kıng Franchısıng Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Şişli'de Fatma Özkan tarafından kuruldu.

Kıngdom Kıng Franchısıng Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Kıngdom Kıng Franchısıng Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Şişli'de Fatma Özkan tarafından kuruldu.

Bahçelişehirler Ulusal Gayrimenkul Yatırımları Ve Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Bahçelişehirler Ulusal Gayrimenkul Yatırımları Ve Organizasyon Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de Mustafa Sönmez tarafından kuruldu.

Mahfi Eğilmez, Burak Arzova, Mustafa Sönmez... İşte ekonomistlerin yeni paketle ilgili yorumları

Ekonomistler Mahfi Eğilmez, Mustafa Sönmez ve Burak Arzova, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın açıkladığı yeni ekonomi paketini değerlendirdi.

Necip Sönmez Gayrimenkul iletişim Haberi

Necip Sönmez Gayrimenkul iletişim

Necip Sönmez Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulalim Sönmez, Arzu Sönmez, Handan Aşuroğlu, Hülya Er, Necip Sönmez ve Uğur Sönmez tarafından kuruldu.

Necip Sönmez Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 2-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 3-Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. 4-Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 5-Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 6-Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını...