28 / 03 / 2024

Necla Karadeniz cenaze töreni

Necla Karadeniz cenaze töreni

Georg Fıscher Hakan Plastik Boru ve Profil San. Tic. A.Ş.'nin kurucusu Ali Karadeniz'in eşi Necla Karadeniz vefat etti. Cenaze 4 Haziran 2014 Çarşamba günü ikindi namazını müteakip Florya Basınköy Camii'nden kaldırılacak...

Orta ve Doğu Karadeniz'e çok kuvvetli yağış uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden, Orta ve Doğu Karadeniz'de bazı iller için çok kuvvetli yağış uyarısında bulunuldu. Vatandaşlar ani sel, su baskını, heyelan ve yıldırıma karşı uyarıldı.

Batı Karadeniz ve Sakarya çevresi için kuvvetli yağış uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Batı Karadeniz ve Sakarya çevreleri için yarın kuvvetli yağış uyarısında bulunuldu.Bu nedenle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Nükleer santrallere tepki için Karadeniz'de kürek çekiliyor!

Nükleer santrallere tepki için Karadeniz' de kürek çekiliyor. Sinop'ta kurulması planlanan nükleer enerji santralini protesto etmek için Karadeniz'de kürek çeken Hüseyin Ürkmez, Amasra’ya kadar ulaştı.

Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi'ne park geliyor! İmar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi 4019 Ada, 5 Parselde yapılacak yeşil alan, park alanı imar planını askıya çıkardı. İmar planı, 31 Ekim 2014'te askıdan indirilecek.

Meteoroloji'den İç Anadolu ve Karadeniz için kritik uyarı!

Meteoroloji İç Anadolu'nun Doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun Kuzey kesimlerinde kuvvetli rüzgar beklendiğinin bu nedenle oluşması muhtemel risklere karşı dikkatli olunması uyarısında bulundu.

Ordu-Giresun Havaalanı Karadeniz'in hırçın dalgalarına direndi!

Ordu Valisi Balkanlıoğlu: "Havalimanımız Karadeniz'in her türlü baskısına, şiddetine ve dalgasına mukavim inşa edilmiş olup inşallah uzun yıllar bölgemize ve ülkemize hizmet edecek yapıdadır" dedi.

Giresun'da dalgalar Karadeniz Sahil Yolu'nu trafiğe kapattı!

Giresun'da şiddetli fırtınayla yükselen dalgaların Karadeniz Sahil Yolu'nda su birikintileri oluşturmasıyla yol çift yönlü trafiğe kapatıldı. Öte yandan sahil kenarında bulunan Cumhuriyet Parkı'nda ise dalga nedeniyle hasar oluştu.

Gazın Karadeniz yolculuğundan bin kişiye iş!

Rus doğalgazını, Karadeniz'den geçecek boru hattıyla Avrupa'ya taşıması amaçlanan Güney Akım Doğalgaz Boru Hattı için inşaat faaliyetlerinin yoğunlaşacağı dönemde yaklaşık bin kişinin istihdam edilmesi bekleniyor.

3. Karadeniz Limanları konferansı dünya liderlerini bir araya getirdi!

3. Karadeniz Limanları ve Denizcilik Konferansı, Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği’ nin desteğiyle denizcilik ve liman sektörünün önde gelen yerli ve yabancı temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti.

Doğu Karadeniz'de ihracat yüzde 9.3 arttı!

Trabzon, Rize, Artvin ve Gümüşhane'den oluşan Doğu Karadeniz'de yılın ilk 8 ayında yapılan ihracat, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 9,3 artarak 1 milyar 46 milyon dolar oldu.

Vatan Bilgisayar, Karadeniz'in 11'nci mağazasını Rize'de açtı!

Vatan Bilgisayar’ın 29 Ağustos Cuma günü Doğu Karadeniz’in önemli ili Rize’de gerçekleştiği açılışta sunulan özel indirimler yoğun ilgi görürken Karadeniz Bölgesi’ndeki mağaza sayısı da 11’e ulaştı.

Doğu Karadeniz yaylaları yabancı turistleri bekliyor!

Doğal güzelliği ve sessiz ortamı ile öne çıkan Doğu Karadeniz yaylaları, şehrin gürültüsü, iş yoğunluğu ve stresi sebebiyle doğa ile baş başa kalma fırsatı bulamayan yerli ve yabancı turistleri bekliyor.

Karadeniz Bölgesi’nin ilk botanik bahçesi Ordu’da yapılıyor!

Karadeniz Bölgesi ’ nin ilk botanik bahçesi Ordu’da yapılıyor. Botanik bahçesinde 3 bin tür bitki çeşidinin yanında, İstanbul ' daki Miniatürk benzeri bir yer de bulunacak...

Necla Karadeniz cenaze töreni Haberi

Necla Karadeniz cenaze töreni

Georg Fıscher Hakan Plastik Boru ve Profil San. Tic. A.Ş.'nin  kurucusu Ali Karadeniz'in eşi Necla Karadeniz vefat etti. Cenaze 4 Haziran 2014 Çarşamba günü ikindi namazını müteakip Florya Basınköy Camii'nden kaldırılıp, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa...