25 / 04 / 2024

Necmi Kaymaz

Necmi Kaymaz

ENM Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necmi Kaymaz, Mükremin Tekin tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 7 Mart'ta İmar El Sitesi'nde kuruldu.

A101’e iğneden ipliğe indirim! 4 parça fincan seti 99,90 TL’ye, kaymaz yolluk 279 TL’ye, kek kalıbı 69,90 TL’ye indi!

A101’in büyük ses getiren indirimleri bugün başlıyor. Bu kapsamda, 4 parça fincan seti 99,90 TL’ye, kaymaz yolluk 279 TL’ye, kek kalıbı 69,90 TL’ye düştü. İşte A101 fiyat listesi 21 Eylül 2023...

Kaymaz Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaymaz Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kaymaz tarafından kuruldu.

Necmi Kadıoğlu'ndan konut mağdurlarına: Sizi dava edeceğim!

Esenyurt eski Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, kendini eleştirenlere yanıt verdi. Kendi döneminde yapılan hizmetleri sıralayan Kadıoğlu, konut mağdurlarına da "Sizi dava edeceğim" dedi.

Necmi Bulut: TAMPF kira almama tavsiye kararını destekliyoruz!

KOTO Başkanı Necmi Bulut, Türkiye Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu’nun, ‘AVM’ler koronavirüs nedeniyle kapanan işletmelerden kira alınmayacak’ açıklaması hakkında değerlendirmelerde bulundu…

Necmi Kocaman: Gölcük’te dönüşüm planları için acele edilmeli!

Elazığ’daki deprem sonrasında kentsel dönüşüm konusu yeniden gündem oldu. Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve Gölcük Arama Kurtarma Derneği GESOTİM Başkanı Necmi Kocaman ise kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili konuştu.

Esenyurt’ta Necmi Kadıoğlu Vakfı’na tahsis edilen arsaya tepki geldi!

Eski belediye başkanı AKP'li Necmi Kadıoğlu’nun vakfına tahsis edilen 25 dönümlük arsada basın açıklaması yapan Esenyurt Alternatif Kültür Sanat Derneği üyeleri, arsa hakkında, “Bu arsa Esenyurtlu çocukların okul alanıdır!” dedi… 

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu istifa etti!

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu istifa etti. Necmi Kadıoğlu, 13 yıl 8 aydır yürüttüğü başkanlık görevinden ayrılma nedenine ilişkin ise, sağlık sorunlarını gerekçe gösterdi.

Kaymaz Hafriyat Yapı Malzemeleri ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaymaz Hafriyat Yapı Malzemeleri ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi Ahmet Kaymaz tarafından 800 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Ukra City Komşuları Derneği, Necmi Kadıoğlu ile görüştü!

UKOM (Ukra City Komşuları Derneği) Başkanı Müyesser Dulundu yanında Ukra mağduru bayanlardan oluşan bir ekiple Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ile bir toplantı gerçekleştirdi...

Antakya Hilton müze oteli inşaatı incelendi!

Kadir Teksöz ve beraberinde esnaf odası başkanları Antakyalı işadamı Necmi Asfuroğlu tarafından yapımı devam eden ve mimar Emre Arolat imzası taşıyan Antakya Hilton müze oteli, ziyaret ederek yetkililerden bilgiler aldılar.

Antakya Hilton Müze Oteli Hatay'ın turizmine ivme kazandıracak!

Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Kadir Teksöz, Esnaf Odası Başkanları, Antakyalı işadamı Necmi Asfuroğlu tarafından yapımı devam eden Antakya Hilton müze oteli, ziyaret ederek yetkililerden bilgiler aldılar.

Necmi Kadıoğlu: Başçiftlik meydan projesini destekliyoruz!

Tokat Başçiftlik Belediye Başkanı Tuncel, Esenyurt Belediye Başkanı Kadıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Kadıoğlu, "okat’ımızın güzide ilçelerinden olan Başçiftlik ilçemizin meydan projesinin tamamlanması için her türlü desteği vermeye hazırız. " dedi.

Ukracity mağdurlarından yeni eylem!

Ukracity'nin Özyurtlar'a devri için çalışmalar sürerken sessiz kalmayı seçen Ukra mağdurları sessizliklerini bozarak bugün Esenyurt Belediyesi önünde toplanma kararı aldı, mağdurlar Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'yla görüşmek istiyor...

Necmi Kaymaz Haberi

Necmi Kaymaz

ENM Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necmi Kaymaz, Mükremin Tekin tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 7 Mart'ta kuruldu. 


ENM Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- İnşaat a)  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, yapılmakta olanları almak satmak, b)  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek, c)