19 / 04 / 2024

Necmi Bulut: TAMPF kira almama tavsiye kararını destekliyoruz!

Necmi Bulut: TAMPF kira almama tavsiye kararını destekliyoruz!

KOTO Başkanı Necmi Bulut, Türkiye Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu’nun, ‘AVM’ler koronavirüs nedeniyle kapanan işletmelerden kira alınmayacak’ açıklaması hakkında değerlendirmelerde bulundu…



KOTO Başkanı Necmi Bulut, Türkiye Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu’nun, ‘AVM’ler koronavirüs salgını nedeniyle kapanan işletmelerden kira alınmayacak’ açıklamasının çok yerinde bir tavsiye kararı olduğunu belirtti.

Özgür Kocaeli’nde yer alan habere göre; KOTO Başkanı Necmi Bulut, yaptığı açıklamada kapanan işletmelerden kira alınmamasını desteklediklerini belirtti.

Necmi Bulut, “Federasyona bağlı AVM’lerin bu kararı koronavirüsle iktisadi mücadele açısından çok yerinde ve isabetlidir. Temennimiz uygulamanın bir an önce tüm AVM’lerde hayata geçirilmesi, yaygın ve genel bir uygulamaya dönüştürülmesidir. Bu uygulamanın yerel esnafta da mülk sahiplerinin özveriyle hayata geçirmesini arzu ediyoruz. Yerel esnafımızın bu süreçten en az hasarla çıkabilmesinin yolu ancak böyle bir uygulamayla mevcuttur. Özellikle bu uygulamanın şehrimizde hayata geçirilmesi tüm ülkeye örnek olacak, bu özveri birçok yerel esnafımızın hayatını kurtaracaktır. Mülk sahiplerinin bu konuya duyarsız kalmayacaklarına yürekten inanıyorum” dedi.


Geri Dön