25 / 04 / 2024

nedim türkmen kimdir

nedim türkmen kimdir

Dr. Nedim Türkmen, 2020-2022 dönemini kapsayan yeni orta vadeli ekonomi programına dair değerlendirmelerde bulundu. Nedim, "Konut yatırımı üretken yatırım değilmiş" dedi...

Prof. Dr. Ebru Tümer kimdir? Prof. Dr. Ebru Tümer ne iş yapmaktadır? 

ASELSAN Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Prof. Dr. Ebru Tümer kimdir? Prof. Dr. Ebru Tümer hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Konut kiralarında yüzde 25 sınırlaması kaldırılıyor!

Ekonomist Nedim Türkmen bugünkü köşesinde Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in basına kapalı olarak yaptığı toplantıda, konut kiralarındaki yüzde 25 sınırlamasının kaldırılacağını söylediğini belirtti.

Türkmen Vinç Platform Otomotiv Hırdavat İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkmen Vinç Platform Otomotiv Hırdavat İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusup Bazarov tarafından kuruldu.

Tevfik Türel, ABD ve Türkiye’de hangi şirketlerde üst düzey yöneticilik yaptı? Şu an hangi pozisyonda çalışıyor?

Tevfik Türel kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Şeker GYO’da hangi görevi yürütüyor? İşte Tevfik Türel ile ilgili tüm merak edilen detaylar...

Fatih Rüştü Kaplan kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Çelik Halat ve Tel Sanayii’nde hangi görevde yer alıyor?

Fatih Rüştü Kaplan ne zaman doğdu? Evli mi, çocuğu var mı? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Çelik Halat ve Tel Sanayii’nde ne iş yapıyor? İşte Fatih Rüştü Kaplan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Dolar 6 aydan kısa sürede 30 TL olacak! Duyan şok geçirdi! Hemen siz de tıklayıp öğrenin!

Ekonomist Dr. Nedim Türkmen, Sözcü TV'de yaptığı açıklamada, Türkiye'nin ekonomik durumunu değerlendirdi ve doların 29-30 lira bandına geleceği öngörüsünde bulundu. İşte ayrıntılar...

Önder Türkkanı kimdir? Önder Türkkanı nereden mezun?

Önder Türkkanı ne iş yapıyor? Önder Türkkanı hangi mesleği yapıyor? Önder Türkkanı nereden mezundur? İşte detaylar!

Esra Yazıcı Tözge kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kalekim Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Esra Yazıcı Tözge kimdir? Kaç yaşında? Esra Yazıcı Tözge daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Esra Yazıcı Tözge'nin eğitim hayatı nasıldı?

Mevlüt Uysal kimdir? 

Halkbank Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Uysal kimdir? 

Korkut Öztürkmen kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör Yönetim Kurulu Üyesi Korkut Öztürkmen kimdir? Korkut Öztürkmen daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Korkut Öztürkmen Ne iş yapar? Korkut Öztürkmen Nereli?  İşte Korkut Öztürkmen'in hayatına dair merak edilenler.

Türkmen Global İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Türkmen Global İnşaat Anonim Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Türkmen tarafından kuruldu.

Son haber! Vergi affının detayları belli oldu! İşte merak edilen tüm yanıtlar

Devletin tahsil edemediği 2 trilyon liraya yakın alacağı için vergi affı geliyor. Son 6 yılda 5 vergi affı çıktığını ve toplamda 210 milyar lira tahsilat yapıldığını kaydeden Vergi Uzmanı Nedim Türkmen, son af ile 250 milyar lira tahsilat yapılabileceğini kaydetti.

Türkmen Yapı Malzemeleri Plastik Gıda Temizlik Ve Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkmen Yapı Malzemeleri Plastik Gıda Temizlik Ve Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Tohtazhan Allakulıyeva tarafından kuruldu.

nedim türkmen kimdir Haberi

nedim türkmen kimdir

Sözcü Gazetesi’nden Dr. Nedim Türkmen köşe yazısında, “Günaydın, konut yatırımı üretken yatırım değilmiş…”  başlıklı yazıya yer verdi.

Hazine ve Maliye Bakanı 2020-2022 dönemini kapsayan yeni orta vadeli ekonomi programını kamuoyuna açıkladı. Bugünkü yazımda sizlere, bu programda önümüzdeki üç yıl boyunca vergi ile ilgili yapılacağı ifade edilen çalışmaların vatandaşa nasıl yansıyacağı ve nelerin yapılıp yapılamayacağı sorularına arayacağım.

Yapılandırma şart…

Programın vergiye ilişkin koyduğu hedefleri ve hedefleri gerçekleştirmek için yapılacak denilen düzenlemeleri dikkate aldığımızda; vergi kanunlarındaki istisna ve muafiyetleri biraz daha daraltma amacının, bu tür istisna ve muafiyetler vergisi kanunlarında olduğundan vergi gelirlerine etkisi sınırlı olacaktır. 

Vergiyi tabana yayma, kayıt dışı istihdamla mücadele etme hedefleri, 30 senedir bütün açıklanan programlarda yer alan ve bir türlü mesafe kat edilemeyen bir konudur. Devletin resmi rakamlarına göre kayıt dışı...