28 / 03 / 2024

nef artı eksi

nef artı eksi

Nef artı fırsatı adıyla başlatılan yeni Nef kampanyası kapsamında konut sahibi olmak isteyenler 6 bin TL peşinat veriyor. Firma bünyesinde kişiye özel ödeme planlarının oluşturulduğu projelerde başlangıç fiyatı 190 bin TL olarak belirlendi...

Nef artı kampanyası!

Nef artı kampanyası dahilinde konut tutarının 6 bin TL'lik kısmı peşin olarak veriliyor. Firma bünyesinde yüzde 0,59 faiz oranıyla taksitlendirme yapıldığında aylık taksitlerin 1,400 TL'den başladığı Nef artı fırsatı detayları...

Nef'in ne artısı var?

Timur Gayrimenkul'un 7 projesinde uyguladığı "Nef'in çok artısı var" kampanyası dahilinde firma bünyesinde yapılan taksitlendirmelerde faiz oranı yüzde 0,59 olarak belirlendi. Nef artı kampanyası dahilinde fiyatlar 190 bin TL'den başlıyor...

Küresel piyasalar şokta! Altına darbe Japonya’dan geldi!

Japonya Merkez Bankası’nın kararı altını vurdu. Japonya Merkez Bankası (BoJ), ultra gevşek para politikasında bir değişikliğe gitmeyip, getiri eğrisi hedef aralığını da artı/eksi yüzde 0,5 düzeyinde korurken, bu karar altın fiyatlarını vurdu.

İnşaat maliyetlerindeki artış hız kesmiyor!

İnşaat sektöründe maliyet artışları hız kesmiyor. Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, inşaat sektöründeki maliyetlerde yüzde 140-150 artış yaşandığına vurgu yaptı ve konut fiyatlarının artacağına dikkat çekti.

Nef web sitesini yeniledi, talep bırakma oranı yüzde 137 arttı!

Gayrimenkul markası olan Nef, web sitesini yeniledi. Mobil odaklı ve kullanıcı dostu olarak tasarlanan sitenin, talep bırakma oranında yüzde 137 artış yaşandı...

TSPB Başkanı Dr. Keler: Ülkemizin temel sorunlarından birisi kronik tasarruf eksiğimiz!

TSPB Başkanı Dr. Keler, "Ülkemizin temel sorunlarından birisi kronik tasarruf eksiğimiz. Sağlıklı bir şekilde kalkınabilmemiz için yurt içi tasarrufları mutlaka artırmamız gerekiyor." ifadesini kullandı.

Nef'e ''İtibarını En Çok Artıran Marka'' ödülü!

2018 yılı içerisinde ''yüksek seviye yatırım yapılabilir notu olan A+ kredi notuna ulaşan Nef, sektörün en itibarlı markası seçildi.

Nef ödenmiş sermayesini 406,6 milyon TL artırdı!

Gayrimenkul sektöründe adından sıkça söz ettiren Nef, ödenmiş sermayesini 52 milyon 390 bin TL’den 459 milyon 174 TL’ye yükseltti. Firmanın özkaynakları 1 milyar TL seviyesine çıkmış oldu.

Nef’e JCR’dan A+ not!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu JCR, Nef’in kredi notunu en yüksek seviyeye çıkardı. Net, bu not artışı ile en yüksek notlu ve stabil görünümlü tek gayrimenkul şirketi oldu...

NEF'in yeni projeleri yolda!

Türk gayrimenkul sektörünün önemli geliştiricileri arasında yer alan Nef, 2018'in ilk çeyreğinde cirosunu, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 36.5 artırarak 453 milyon liraya yükseltti. 

Nef'in 141 ticari ünitesinden 121 tanesi resmen satıldı!

Nef'in açık artırmayla satışa sunulan 133 ticari ünitesinden 121 tanesi için sözleşmeler imzalandı.

Nef'in 141 ticari ünitesinden 133 tanesi satıldı!

Turyap aracılığıyla açık artırma usulü ile satışa çıkarılan Nef'in 141 ticari ünitesinden 133 tanesi satıldı.

TURYAP Nef açık artırma ihale yeri ve saati!

TURYAP Nef açık artırma ihale yeri ve saati haberimizde yer alıyor. Nef'in 13 projesinde yer alan ticari gayrimenkuller açık artırma ile satışa sunuluyor.

Nef açık artırmayla 103 mağaza ve 43 ofisi  bugün satıyor!

Nef açık artırmayla 103 mağaza ve 43 ofisi  bugün satıyor.  TURYAP tarafından düzenlenen açık artırmada fiyatlar 290 bin TL'den başlıyor.

Nef'in 103 mağaza ve 43 ofisi bugün satışa çıkıyor!

Nef'in 103 mağaza ve 43 ofisi açık artırma yöntemiyle bugün satışa çıkıyor. Satışa çıkan ticari gayrimenkullerin fiyatları 290 bin TL'den başlıyor. İşte detaylar...

nef artı eksi Haberi

nef artı eksi

Timur Gayrimen markası olan Nef tarafında başlatılan yeni kampanya olan Nef artı fırsatı dahilinde aylık taksitler 1,400 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede, evinize ya da ofisinize ekleyebileceğini 24 farklı odalar mevcut. 


Yüzde 0,59 faiz oranıyla vadelendirme avantajının sağlandığı Neg projelerinde; oyun alanları, eğlenceli eğitim stüdyoları, açık ve kapalı havuzlar gibi sosyal imkanlar sunuluyor. 


Nef Ataköy 22, Nef Merter 13, Nef Points 06, Nef Kağıthane 03, Nef Şişli 25, Nef Kağıthane 11, Nef Office Dörtlevent 09 projelerinde geçerli olan Nef artı fırsatı kapsamında daireler 190 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Nef projelerinde yer alan Foldhome özelliği sayesinde normalde 1 oda 1 salon olan daireler misafiriniz geldiğinde 2 oda 1 salona dönüştürülüp, misafiriniz gittiğinde yeniden 1 oda 1 salona çevrilebiliyor 


Nef artı fırsatı!


Nef artı fırsatı...