26 / 04 / 2024

Nef artı fırsatı!

 Nef artı fırsatı!

Firma: Timur Gayrimenkul

Nef artı fırsatı adıyla başlatılan yeni Nef kampanyası kapsamında konut sahibi olmak isteyenler 6 bin TL peşinat veriyor. Firma bünyesinde kişiye özel ödeme planlarının oluşturulduğu projelerde başlangıç fiyatı 190 bin TL olarak belirlendi...



Timur Gayrimen markası olan Nef tarafında başlatılan yeni kampanya olan Nef artı fırsatı dahilinde aylık taksitler 1,400 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede, evinize ya da ofisinize ekleyebileceğini 24 farklı odalar mevcut. 


Yüzde 0,59 faiz oranıyla vadelendirme avantajının sağlandığı Neg projelerinde; oyun alanları, eğlenceli eğitim stüdyoları, açık ve kapalı havuzlar gibi sosyal imkanlar sunuluyor. 


Nef Ataköy 22, Nef Merter 13, Nef Points 06, Nef Kağıthane 03, Nef Şişli 25, Nef Kağıthane 11, Nef Office Dörtlevent 09 projelerinde geçerli olan Nef artı fırsatı kapsamında daireler 190 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Nef projelerinde yer alan Foldhome özelliği sayesinde normalde 1 oda 1 salon olan daireler misafiriniz geldiğinde 2 oda 1 salona dönüştürülüp, misafiriniz gittiğinde yeniden 1 oda 1 salona çevrilebiliyor 


Nef artı fırsatı!


Nef artı fırsatı dahilinde ödemeler 2015 tarihine kadar ertelenirken, firma bünyesinde kişiye özel ödeme planları hazırlanıyor. 


Tel: 444 9 633

Web: http://www.nef.com.tr/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


Geri Dön