16 / 04 / 2024

Nef Basınekspres ödeme şartları

Nef Basınekspres ödeme şartları

Nef Basın Ekspres projesinde konut ve ticari alanlara yer veriliyor. 2019 yılında konut teslimleri yapılacak olan Nef Basınekspres projesinde ödeme kampanyası uygulanıyor...

Nef Arsa'da hafta sonuna özel 'Kendi Ödeme Planını Kendin Belirle' kampanyası başladı!

Yeni bir arsa yatırımı yapmak isteyenlerin detaylarını merak ettiği Nef Arsa'da 'Kendi Ödeme Planını Kendin Belirle' kampanyası başladı. İşte Nef Arsa 'Kendi Ödeme Planını Kendin Belirle' kampanyası ile ilgili detaylar...

Paralar hesaplara toplu olarak yatırılabilir! 3 aylık ödeme için düğmeye basıldı!

Verilen son dakika bilgilerine göre, paralar hesaplara toplu olarak yatırılabilir.3 aylık ödeme için düğmeye basıldı. Acil bakın...

Nef Arsa Ankara Beyman'da yüzde 40 peşin kalanı 2024'te ödeme fırsatıyla! 

Nef tarafından Ankara Beyman Ormanlarına 10 dakika uzaklıkta konumlanıyor. Nef Arsa Ankara Beyman yüzde 40 peşin kalanı 2024'te ödeme fırsatıyla satışta. İşte Nef Arsa Ankara Beyman ile ilgili detaylar..

Nef projelerinde14-15 Aralık’a özel yüzde 40 indirim!

Nef Reserve Kandilli, Nef Reserve Yalıkavak, Nef Bahçelievler, Nef Basınekspres ve Nef Çekmeköy projelerinde 14-15 Aralık’a özel yüzde 40 indirim imkanı sağlanıyor.

5 Nef projesinde 14-15 Aralık’a özel yüzde 40 indirim!

Sadece 14-15 Aralık'a özel Nef Reserve Kandilli, Nef Reserve Yalıkavak, Nef Bahçelievler, Nef Basınekspres ve Nef Çekmeköy projelerinde sayılı dairede yüzde 40 indirimle daireler yeni sahiplerini bekliyor.

NEF projelerinde 120 ay 0,98 faiz fırsatı!

NEF'in ödüllü şehir merkezi projeleri NEF Çekmeköy, Basınekspres, Bahçelievler ve Ortayaka'da yüzde 10 indirime ek 120 ay için yüzde 0,98 kredi fırsatı başladı. Projede 2 bin 900 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olunabiliyor.

NEF projelerinde 2 bin 900 TL taksitle konut fırsatı!

NEF, şehir merkezinde bulunan dört projesinde konut sahibi yapacak bir kampanya başlattı. Nef Çekmeköy, Nef Basınekspres, Nef Bahçelievler ve yeni projesi Nef Ortayaka’da yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

NEF 0,98 kredi kampanyası!

NEF, şehir merkezinde yer alan Nef Çekmeköy, Nef Basınekspres, Nef Bahçelievler ve yeni projesi Nef Ortayaka’da yeni bir kampanya başlattı.

NEF projelerinde yüzde 10 indirime ek 120 ay için 0,98 kredi fırsatı!

NEF, şehir merkezindeki ödüllü projeleri Nef Çekmeköy, Nef Basınekspres, Nef Bahçelievler ve yeni projesi Nef Ortayaka’da büyük avantaj dönemi başlattı.

Nef Ev Değiştirme Kampanyası devam ediyor!

Nef Ev Değiştirme Kampanyası devam ediyor. Kampanya Nef Basınekspres, Nef Çekmeköy, Nef Bahçelievler projelerinde geçerli oluyor. 

Nef ev değiştirme kampanyasında fiyatlar 490 bin TL'den başlıyor!

Nef ev değiştirme kampanyası Nef Çekmeköy, Nef Basınekspres ve Nef Bahçelievler projelerinde geçerli oluyor. Nef ev değiştirme kampanyasında fiyatlar 490 bin TL'den başlıyor... 

Nef ev değiştirme kampanyası nedir?

Nef ev değiştirme kampanyası ile Nef'in 3 projesinden ev almak kolaylaşıyor. Nef ev değiştirme kampanyası Nef Çekmeköy, Nef Basınekspres ve Nef Bahçelievler projelerinde geçerli... Peki Nef ev değiştirme kampanyası nedir?

Nef Ev Yenileme Kampanyası başlıyor!

Nef Ev Yenileme Kampanyası başlıyor. Nef Çekmeköy, Nef Basınekspres ve Nef Bahçelievler projelerinde geçerli kampanyada fiyatlar 490 bin liradan başlıyor. 

Nef Basınekspres ödeme şartları Haberi

Nef Basınekspres ödeme şartları

İnşaat alanı 70 bin metrekare olarak belirlenen Nef Basın Ekspres projesinin arsa alanı ise 12 bin 19 metrekare olarak belirlendi. 


Nef Basın Ekspres konut teslimleri Aralık 2019'da teslim edilecek. Nef Basın Ekspres projesi iki blokta toplam 503 daire ve 10 adet ticari birimden oluşuyor. 


Nef Basıneskpres projesi İstanbul Bağcılar'a bağlı Güneşli'de Basın Ekspres bölgesinde hayata geçirildi. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri sunuluyor. 


Projede 1+1 daireler 62 - 79 metrekare, 2+1 daireler 106 - 128 metrekare, 3+1 daireler 175 metrekare büyüklükte tasarlandı.


Nef Basınekspres'te yüzde 5 peşinat fırsatı!


NEF Basın Ekspres Evleri'nde yüzde 5 peşinat verildiğinde, yüzde 15’i 12 ay sonra ve yüzde 80’i ise banka kredisiyle ödenebiliyor. 31 Ekim' kadar ödeme kampanyası devam edecek olan Nef Basınekspres projesinde metrekare birim fiyatı 5...