17 / 04 / 2024

Nef Foldhome konsepti fiyat

Nef Foldhome konsepti fiyat

Konut sektörü geliştikçe yaşam anlayışı da değişiyor. Bir Nef keşfi olan Foldhome konseptinde sinema salonu, squash salonu, sanat odası veya müzik odası gibi bir evin içine sığmayacak her türlü lüks gerçek oluyor.

Nef'ten dev proje! 600 dairelik öğrenci rezidansı için start verildi!

Türkiye’nin lider gayrimenkul markası Nef, Novu Merter’in ardından şimdi de gençlere benzersiz bir yaşam konsepti oluşturma amacıyla Novu markalı öğrenci rezidansı için start verdi. 

Nef Nakkaştepe nerede?

“Foldhome” ve “Garantili Proje” gibi yeniliklerle öne çıkan Nef, yeni projesi için düğmeye bastı. Peki Nef Nakkaştepe nerede?

Nef Online açıldı!

“Foldhome” ve “Garantili Proje” gibi yeniliklerle dikkat çeken Nef, dijital satış ofisi “Nef Online”ı tüm müşterilerin kullanımına açtı.

Nef yerli ‘küçük ev’i yurt dışına taşıyacak!

Gayrimenkul sektöründe geliştiriciliğine ek olarak inovatif çalışmaları ile de önemli yatırımlar yapan Nef, yurt dışına götürdüğü ‘Foldhome’ konseptinin ardından ‘küçük evleri’ de taşıyacak...

Nef Brentford Londra'nın lansmanı yapıldı!

Son 4 senedir konut satışında sektör lideri olan Nef, konut sektöründe bir ilke daha imza atıyor. Nef Global çatısı altındaki ilk projesini Brentford Londra’da geliştirecek olan Nef; aynı zamanda Foldhome gibi patentli inovasyonlarının da yurtdışına ihracatını gerçekleştiriyor.

Nef Ortayaka fiyatları!

Nef, 3 yıl aradan sonra beklenen yeni projesini Nef Ortayaka'ya başlıyor. "Kolay Ev!" konsepti ile tasarlanan Nef Ortayaka'da daireleri ödemesi de kiralaması da çok kolay...

Nef Ortayaka fiyatları 360 bin TL'den başlıyor! Yeni proje!

Nef'in beklenen projesi Nef Ortayaka başlıyor. Kolay Ev konsepti ile tasarlanan projede daire fiyatları 360 bin TL'den başıyor...

Derin Mermerci Nef Kandilli için özel davet düzenledi!

Lüks konut segmentine yeni bir bakış açısı getiren Nef’in “Luxury Living” konsepti ile hayata geçirdiği Nef Kandilli projesi için lansman öncesi özel bir davet düzenlendi.

Nef Çekmeköy satış ofisi iletişim!

Nef Çekmeköy projesi toplam 1.500 daireden meydana geliyor. Nef Çekmeköy projesi İstanbul Çekmeköy'de foldhome konseptinde yükselecek...

NEF Çekmeköy Evleri satış ofisi!

Nef Çekmeköy projesi İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de inşa ediliyor. 1+1^den 4+1ê kadar konut seçenekleri sunulan Nef Çekmeköy projesi foldhome konseptte tasarlanıyor...

Nef Çekmeköy projesi fiyat!

Foldhome konseptte dizayn edilen Nef Çekmeköy projesi 1.500 daireden meydana geliyor. Nef Çekmeköy projesi fiyat listesi 279 bin TL'den başlıyor.

Nef Çekmeköy daire fiyatları!

1.500 konuttan meydana gelen Nef Çekmeköy daire fiyatları 279 bin TL'den başlıyor. Nef Çekmeköy projesi, Foldhome konsepti ile tasarlandı.

Çekmeköy Nef satış ofisi!

Foldhome konseptte dizayn edilen Nef Çekmeköy projesi İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de inşa ediliyor. Çekmeköy Nef satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Nef Foldhome konsepti fiyat Haberi

Nef Foldhome konsepti fiyat

Konut sektörü geliştikçe yaşam anlayışı da değişiyor. Bir Nef keşfi olan Foldhome konseptinde sinema salonu, squash salonu, sanat odası veya müzik odası gibi bir evin içine sığmayacak her türlü lüks gerçek oluyor. Çünkü Nef konut projelerinde, kaç odalı eviniz olursa olsun, ister 1+1 ister 4+1, Foldhome konseptiyle size dilediğiniz zaman kullanacağınız 24 farklı oda sunuluyor. Mutfağınız dışında kalabalık misafirlerinize hünerlerinizi sergileyebileceğiniz tam donanımlı mutfaktan her köşesi özenle tasarlanmış misafir yatak odasına kadar her şey var! Dünyanın en iyi mimarları tarafından her ayrıntısı tasarlanmış Nef konut projelerinde yer alan Foldhome çözümüyle  kişiye özel kullanım alanları ile tasarımı bir lüks değil yaşam anlayışına dönüştürüyor.


Yakın zamanda dünyayı saracak kadar iddialı olan 24 odalı ev konsepti Foldhome sistemi, şimdiden Türkiye’nin en beğenilen sistemlerinden...